evropea.com - форум за паническо разстройство
Май 20, 2024, 11:36:11 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Vjiupstom
Май 16, 2024, 11:11:57

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 7
1  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 10, 2013, 02:12:11
Цитат на:  link=topic=536.msg22220#msg22220 date=1376133011
Ако има още едно подобно писание, профилът ще бъде изтрит. redjon, не се изживявай като последна инстанция. Споменах, че това, което не отговаря на темите на форума ще бъде изтрито.

Пич, какъв си ти, че да ми триеш последното мнение, в което призовавам за разум, да ми пишеш в червено, а да търпиш помиите на подлогата ти тодоров, а!

Вземи се гръмни по-добре!
2  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 10, 2013, 09:48:53
Цитат на:  link=topic=536.msg22214#msg22214 date=1376116679
До тук с поведение и мнения, които са извън темата на форума. Уточненията извън форума или на лични. Темите, които могат да се дискутират са свързани само и единствено с проблематиката на паническото разстройство или друго тревожно разстройство. Лични нападки и уточнения не се допускат.


Админ, аз по-евнуска позиция от тази твоята не бях виждал!

Само това ли ще кажеш?

Ако е така, бих предпочел да ми закриеш профила, така както стана навремето с hpjon. Направи го навреме, за да не си ходим взаимно по нервите.
3  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 10, 2013, 09:46:35
Напълно подкрепям Сянката - една проверка на IP-тата ще покаже дали и на кого съвпадат. Има и проследяващи програми по IP, с които много лесно се установяват подобни машинации.

Първото, което ще се види е, че аз и Сянката сме различни хора. Не просто различни, а много различни хора.

Второ - давам идея на админа - Метатрон оригинал покъртително много напомня на стила на писане на подолски, който по-късно се прекръсти тук на bai hui. Но може и да греша.

В същото време, по-стария Метатрон също е хубаво да бъде видян поне от кой град пише.

Но това, както казва сянката ще стане само ако админа се грижи да става във форума така, както призовавав във включванията си чат пат тука.
4  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Август 10, 2013, 09:21:10
Интересно, как новите никове изникват, когато има ситуация, или преди да се създаде такава.
Фатмагюл, последното нещо е желанието ми да разклатя варата ви в сър джон. Но и тодоров не си оставя магарето в калта, когато става въпрос за етика. От абв ми обещаха, че ще успеят да ми възстановят всички изтрити спамове. Ще направим отделна тема, гнусна и долна, но истинска. Защото лично за мен е неприемливо във форум, като този да има подобна ... мърлявщина! И както всички се увериха, някои хора и групи хора, защото въпросният "сър" не е сам, цяла група са ... тва първанов, тва бившият военен психолог, всички изучени от руските сайтове, както и сянката разбира се /даже не можаха да надскочат тези руски сайтове/, моята цел както в предишният сериал, така и в този е да дам да се разбере че психотерапията и психологията може да се запази чиста, макар да има много варианти да се оклепа. Както и преди разобличих "факирите" по кратка стратегическа терапия, което беше основният коз, сега разобличих образа на "излекувалият се клиент". Е няма такъв излекувал се клиент в историята Smiley И ако до сега това беше очеизвадно, аз просто чаках поредният епизод на неуравновесеност, в който въпросният "сър" ще излее душицата си в изблик на омраза към факрота който го възпрепядства, в случая аз. Защото говорим за неуравновесени и много начетени хора, което е една от най-опасните комбинации.  И го постнах на момента. Знам, че някои хора не могат да съпоставят едната роля с другата, но това са фактите. Ще питате защо? Аз нямам нищо против шарлатаните. Докато има будали ще ги има и тях. Аз съм против точно тук, шарлатаните да мислят, че без трудности ще успеят да минат между капките, както казва "съра" ще "оправят" всички страхливи.

хпджон и цялата бригада, докато имам регистрация тук няма да ви е лесно да сте мошенници Smiley без значение от колко и какви никове ми пишете.  И ще ви кажа защо на мен ми е лесно, а на вас трудно - много по-лесно е когато човек е честен. Когато е мошенник трябва да полага големи усилия за да поддържа лъжата. И ако има адекватно съпротивление се вижда какво се случва. Та, апел към цялата трансперсонална, хипно и прочие гилдия - спрете се бе хора, като има съпротивление се спрете.

Това писание е по-страшно от религиозен фундаментализъм бе, тодоре!

Ти усещаш ли се колко си потънал във въображаема война.

Не знам какво са ти обещали от абв, но аз имам пълна медицинска документация 15 години назад, която се съхранява и при GP и НЗОК за това колко антидепресанти и транквиланти са ми изписани. В Бърза помощ записите и повикванията, които съм имал в годините, завършили с диагноза вегетативна дистония се пазят 50 години.

Искаш ли да вадим документи и да видим кой лъже? Готов ли си за една голяма и истинска игра.
Ако си готов и се приготви за огромен иск от моя страна за нанесена обида.

Ще чакаме гнусната и мръсна тема - тя ще довърши и малкото останало ориентация у хората с психологична проблематика с естество неврози.
И понеже здравия разум у мен надделява, то ще те оставя да се вихриш сам в този форум, а и където пожелаеш - плюй си на воля, осмивай, "разобличавай", общо взето обслужвай лудостта си. Аз част от нея повече не смятам да ставам.

Довиждане!
5  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Август 10, 2013, 12:04:31
hpjon, аз продължавам да вярвам, че тези мейли нямат нищо общо с теб. Smiley

Благодаря за подкрепата! Много бих искал вярата ти да е знание, но... засега нямам как да го докажа.

Лека нощ!
6  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 10, 2013, 12:03:16
Еми, нищо де, тези дни форума е много забавен. Откакто пък на хоризонта се появи и оригиналния Метатрон нещата наистина вече заприличват на Биг Брадър.
Въпреки всичко, аз отказвам да приема, че хпджон стои зад точно тези мейли. Мейлите, които сте получили са от някой неуравновесен тип. Не знам дали в полицията няма да могат да ви помогнат да издирите на кого точно са.

Нещата са меко казано отблъскващи и меко казано отдавна излезнали от релси...

За предложението ти за полицията. Аз подкрепям. Има си отдел "Компютърни престъпления", който може и следва да бъде уведомяван при измами, обиди и клевети. Това е сайтът им- http://www.cybercrime.bg/bg/contacts

Ако от този отдел се свържат с мен- обещавам им публично и отговорно що се отнася до този форум- да получат от мен пълно съдействие и вкл. по всичко, което зная и пълен достъп до всичките ми данни. Аз от властите нямам какво да крия.Сянка, това е чудесна идея! Сам бих подал сигнал, но единственото, което ме спира е, че не бих искал да осветрявам истинската си самоличност. Дали е някаква проява на страх или не - това е без значение. Имам остование да се притеснявам обаче, защото анонимността не е гарантирана - знам ли дали не е останал някой приятел на тодоров от полицията, от времето, в което се кълне, че е работил там.

Достатъчно много видях от един злобен човек, което се изсипа върху ми като една интернет самоличност, мога да си представя, когато разследването тръгне и се наложи да се видим и да научим имената си какво ще последва. Сигурен съм, че това, което ще последва ще е страшно - отмъстителността му ще пробие небесата.

Аз, също както и теб съм чист пред съвестта си и няма какво да крия от институциите. Бих съдействал напълно, но какво от това? Вариантите, както се очертава са 2:

Вариант 1. Писмото е съчиено от тодоров - по-добрия вариант, но по-добър за какво - ще бъде разобличена интригантската му самоличност и най-вероятно ще се стигне до решителни отмъстителни действия, защото вече ще се е произнесъл компетентен орган - гледали сме много филми и книги, в които това се случва;
Вариант 2 - писмото го е писал някой хпджон (оригинал) - ще се установи наличието на някакъв перко, който си прави бъзици и какво - едно голямо нищо. Тоя перко каква отговорност по закон носи - никаква - в това съчинено писмо, все пак, няма данни за престъпление освен, че в него се твърди, че аз и Сянката сме един и същи човек и Сянката, по реда на ГПК може да възбуди граждански процес за нанасяне на публична обида, но там и тодоров ще го отнесе, защото обидата става публична с негово съдействие.

Това е в общи линии.
7  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Август 09, 2013, 10:25:06
Това е той. Все пак писмото не е едно. Само че съм настроил пощата от него да си влиза в "спам", а както знаете той се почиства редовно. Ако се върнем назад това не е единственият път, в който внасям яснота около него и неговите другари "терапевти". То не беше стратегическа терапия, не бяха чудеса. Всичко е един балон, а с този мейл балона стана явен за всички, До сега беше ясен само за мен Smiley

Кои са моите другари терапевти?
Как можеш да си сигурен, ама абсолютно сигурен, че това съм аз?
Колко са писмата?
За какво става въпрос в тези писма?
Защо са писани тези писма? - какъв може да е мотива на писалият ги?
Каква е яснотата, до която достигна, защото само на теб ти е ясно, на мен и на останалите не е - какво стана ясно?
Този емейл ти ли си го измисли?

Въпроси, чийто отговори може и да внесат малко яснота по въпроса. Явно е, че искаш да разиграеш някаква фантазия - разиграй я докрай. В личните си съобщения тук във форума от днес следобяд ми говориш за прелъстяване на клиентки - това ли е проблема при теб след като реши споделеният от теб проблем с родителите ти?

Мислиш ли да продължиш личната си терапия и ако не, то защо, след като е видно, че тя ти е много, много необходима?

Ако си искрен и отговориш подробно, така както отговаряш безумно подробно за фройдистките си наклонности, то истината ще придобие по-ясен вид - в това би трябвало вече да си сигурен.
8  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 10:17:29
Тук наистина нещата излязоха за винаги от контрол...

Метатрон е един клонинг на тодоров, поне в ментално отношение. Като чета оригинала, как си говори за свирки с тодоров, не ми се мисли какво и как ще се случва оттук нататък.

Но като цяло, мисля, че пълната отговорност за това, форума и темите да се профанизират до безумие и откровена лудост има единствено и само потребител с никнейм t.todorov, каквото и човешко същество да седи зад него.

Жалко за форума, защото навремето тук намерих човека в лицето на Ема (но също и постовете на Илияна бяха полезни), с чиято помощ намерих решението на проблема си. Колкото и да ми е мил, този форум най-добре да бъде закрит - той отдавна не е полезен и не мисля, че някога отново може да е.
9  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 05:02:22
Сенки, менки ... изложи се.

Моля theshadow, макар да знам, че е под нивото му и трудно би се съгласил, да представи свото мнение по въпроса. Мисля, че ще е ценно и дано, малко отрезвяващо за тодоров.

Не знам от жегата ли от какво ли, но имам сериозни опасения за психическото здраве на човек, консултиращ психологически проблеми.

Призивът ми към хората, които прочетат, че тодоров е психолог - хора, в никакъв случай не стъпвайте при него - това е човек с неустановена психиатрична диагноза. Той може да бъде опасен за вас. Нека го оставим да бъде психолог само тук в този форум, където явно е и админ.

Не мога да повярвам какво сътвори днес, тодоре, не мога да повярвам...
10  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 04:55:35
хмджон, като се спука един балон, колкото и да се опитваш пак да го надуеш ... не става. Мисля че темата около това какво се случва този месец във форума се изчерпа. Тя за мен беше ясна още от момента,  в който се твърдеше, че в унивеситет се учи трансперсонална психология.


Това ще го оставя да го коментира Сянката. Ние сме различни хора - той е психолог, аз не съм - ще ти разкаже по-добре от мен.

Аз се изкушавам да те напсувам, ама пък като се сетя, че си извратен и може да ти стане хубаво, то ще го спестя.
11  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 04:49:55
Все повече се убеждавам, че redjon  е просто един луд шизофреник с достъп до компютър и интернет, явно пуснат за домашно лечение. Проблема е, че не си пие редовно хаповете. Smiley

Или може би е по-скоро циклофреник като моменти на афект и гняв (като този в псимото към Тодоров) се редуват с моменти на псевдоерудираност и уж помощ към страдащите от ПР.

Най-добре ще е за напред просто да бъде игнориран.

Анонимус - не ме изненадваш. В малко по-ранен пост предвидих, че ще ми поставите диагнозата шизофрения. Просто сценария ви е много прозрачен.

Но това можете да го направите само циркаджиите - ти, тодоров и метатрон. Жална им майка на тези, които ви повярват, че сте психолози и ви поверят решаването на психологическите си проблеми.

12  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 04:06:59
Алармирам админа за тая цялата гнус, но той блажено нехае.

Извод: админа е тодоров или поне работи с тодоров.

Жалка българска работа.

В чуждоезичните форуми човек намира полезна информация и върви напред. Тук могат да бъдат намерени само лайна. Кои от кои по-смръдливи. Въобще не ме е срам да го пиша това, впрочем.

Това е най-голямата пародия на форум и специалисти по психология, която съм видял, а съм изчел доста форуми.
13  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 04:02:12
Всеки който желае ще може да се увери в истинността на писъмцето. Другите за съжаление ги изтрих. Само че на лично съобщение, след което ще я променям. Такова мошенничество трябва да се знае.

ауу, колко лично, колко патетично. Първия, който уж ще провери истинността ще е анонимус, после ще е и метатрон.

Но, драги, писмо може и да има и ако подателят му е хпджон терапист, откъде сте сигурни, че това е моята поща? А другите защо са изтрити?

Ебах ти интригантската история.... ТОДОРЕ, ТИ СИ ПО-ЗЛЕ ОТ РАЗГОНЕНА ЦИГАНКА, братко!!!
14  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 03:55:43
Хпджон, ще постна и паролата за пощата, та всеки да се увери с очите си за творенията ти. На лъжата, краката са къси ... имаше една поговорка.

добра идея  Smiley

Така няма да стигнете до никъде. Не просто няма да ме откажете да пиша повече за това, за което пиша, но ще ме амбицирате още повече.
Как имате време да се занимавате с такива щуротии?
15  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Август 09, 2013, 03:52:52
Хпджон, ще постна и паролата за пощата, та всеки да се увери с очите си за творенията ти. На лъжата, краката са къси ... имаше една поговорка.

И понеже са много къси - постни я. Нека видим кой е този хпджон терапист. Защото, ей богу, аз такава поща нямам. Ще трябва да стигнем и до по-далеч тогава.
Страници: [1] 2 3 ... 7

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1