evropea.com - форум за паническо разстройство
Юли 05, 2022, 10:21:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Умора в слънчевия сплит
[Паническо разстройство]
Ari
Февруари 23, 2021, 06:26:18

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31
16  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Непрестанен страх от смъртта -: Юли 18, 2013, 01:07:17
Ако човек се сблъска с някакъв инцидент, когато осъзнава, че може да умре в този момент, това усещане се запаметява и е в началото на всяка паническа атака. Усещането е за нетърпимост, предел, незабавно махане от ситуация, невъзможност да останеш на едно място. Именно от тук тръгва и страха от смърта. Затова всяка атака преповтаря това изживяване на предел.
17  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Приключих с ПР!!!!! -: Юни 30, 2013, 01:49:17
Хора, хапчетата не са отрова, те не са и панацея. Ето хората с високо кръвно взимат цял живот хапчета и никой от тях не се бори сам със себе си като казва - ами аз ще се оправя без хапчета, ще си сваля кръвното без хапчета. Същото е и с антидепресантите, също е и с хората взимащи инсулин при диабет. Явно ,ние хората с ПР сме така устроени, че на всяка цена искаме да изглеждаме в очите на другите като големи бойци и можем сами да се справим с всичко, и аз се включвам в тази категория, разбира се. И от психопрофила  ни идват и част от неприятностите. Човек не трябва да прекалява с нищо, не трябва да е краен, така смятам.
18  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПОДКРЕПЕТЕ: ВНОС НА РИВОТРИЛ -: Юни 13, 2013, 11:22:30
Хората с епилепсия предотвратяват пристъпите си с него. Ривотрилът в по-големи дози има противогърчов ефект. А за един епилептик това от животоспасяващо значение.
Хората, които са с ПР, също имат периоди, когато са в по-тежката фаза, и само психотерапията е по-трудна тогава, да го взимат.
19  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Юни 11, 2013, 06:33:53
Фатмагюл:)  и аз имам ниско кръвно и го отдавама на промените във времето. Ще се нормализира, споко. Пий повече течности, изпий едно кафе, но не се наблъсквай с лекарства повишаващи кръвното, защото те могат да ти докарат допълнително напрежение.
20  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Юни 09, 2013, 08:21:39
 Фатмагюл, паранормално ли, може и да има нещо истина , аз съм слушала за добри духчета, които летят около нас нощем и ни пазят от лоши неща . Готинко, нали
21  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Юни 09, 2013, 07:56:43
Кажи й, че тя е важна за теб, че те стимулира в работата, че с нея се чувстваш, сигурен,значим, реализиран мъж. Кажи й, че те допълва и че я обичаш, заради това, което е всъщност. Кажи й, че е умна интелигентна и че би искал винаги да е до теб. Кажи й, че тя е второто ти аз. Кажи й, че е добър професионалист. Кажи й, че съветите й винаги ти помагат. В зависимост от това, дали е професионално ориентирана, или семейно, заложи на добър професионалист и на прекрасна жена и чудесна майка. Осъществи една нейна съкровена мечта. Да речем иска да пътува до Варна, примерно, или пък мечтае да има собствена фирма, хей такива неща. Това са примери, разбира се.
Осъществи една нейна мечта и се допитвай до нея за решаване на някои проблем. Казвай й, че тя е идеал за жена за теб, похвали я като професионалист. Предложи и да направите нещо заедно, като наблегни на факта, че я цениш като интелект и искаш да се довериш на качествата й. Правете нещо заедно, може да рисувате заедно, да летите с делта планер, но е важно да изпълниш една нейна мечта / разбира се, тя трябва да е по-силите ти/. Така тя ще се почувства значима и важна за теб. И се допитвай до нея. Това също ще и даде допълнително самочувствие.
22  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:НАВИКЪТ ДА СЕ СТРАХУВАШ -: Юни 08, 2013, 10:07:32
След кризите макар че се преживяват трудно, се научих да обичам повече себе си, да отстоявам себе си, да усещам кога хората се опитват да ме манипулират и т.н. и т.н.
Много си права, особено за манипулациите на хората, затова човек трябва да обича себе си и да бъде лоялен към другите в степен, толкова колкото те са лоялни към себе си.А да не говорим, че така наречената любов, е една голяма манипулация, особено в днешно време. И както казва Ари, тя по-скоро ограничава свободата на човек, отколкото да го прави щастлив.
23  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПОДКРЕПЕТЕ: ВНОС НА РИВОТРИЛ -: Юни 08, 2013, 09:45:09
Твърдо против. Понеже съм чул доста негативи за това нещо...но няма да споменавам какви , че тука сте филматори всички и ще влезнете в едни филми.

Това се използва в много краен случай , ама много краен. (не съм доктор и не съм учил , но така знам.)Има хора, които са с епилепсия и за тях това лекарство е животоспасяващо.
24  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПОДКРЕПЕТЕ: ВНОС НА РИВОТРИЛ -: Юни 07, 2013, 01:10:37
Подкрепям за ривотрила
25  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Февруари 16, 2013, 12:51:49
Мила Фатмагюл:), много искам да те окуража и да ти кажа, че всеки човек изпитва подобни усещания  и несигурност в живота си.
Сега да погледнем и от друга гледна точка - много хора биха се радвали да имат семейство и две прекрасни деца, каквито имаш ти. Ето това е постижение. Защо не го отчетеш. Защо се възприемаш като неуспял човек, напротив. Ти си една успяла жена с две прекрасни деца!Това не е никак малко да го имаш в живота. Радвай се на това. Недей мисли, че и те ще страдат като теб, всеки човек  има своя път. Може да се окаже като пораснат, че си се притеснявала напразно.Ще дойде време когато и ти ще изявиш себе си, сега трупай знания и енергия и като поотраснат децата ще реализираш напълно себе си.Ти си интелигентно момиче, стъпка по стъпка ще успееш. Няма непрекъснато да се повтарят едни и същи неща. животът е променлив, сега изживяваш тежки моменти, но ще натрупаш опит и ще се научиш да ги приемаш без да изпитваш кризи. Сигурна съм в това.
Е, може да не стане след една седмица, но след година-две, животът може да изглежда по друг начин. Талантлива си и умна,  и освен две прекрасни деца, ще успееш да реализираш и себе си като личност.Убедена съм! 
26  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Февруари 14, 2013, 11:27:43
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ! БЪДЕТЕ МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ
27  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Януари 06, 2013, 11:06:33
Здравей, Кадифе! Възможно е това, което си почувствала да е едно нормално "нервно" пренапрежение. Не то свързвай с ПР. Особено, ако е в края на деня, когато човек се чувства уморен.Ние  сме хора с по-фина нервна система и е напълно нормално  да сме с по изострена чувствителност за света около нас.
Честита нова година, бъди много здрава и щастлива
28  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:СПОДЕЛЯМ, ЧЕ... -: Декември 29, 2012, 12:17:32
Весели празници, мили приятели и по-малко тревоги през Новата 2013 година!
29  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Декември 01, 2012, 12:46:51
Владко, това са симптоми на тревожност. ПР има свойството да променя симптомите си. Не е задължително човек винаги да изпитва "традиционната" ПА, за да се приеме, че има  вътрешен конфликт. Често тревогите и притесненията дават израз с физически симптом като гадене, да речем. Вземи си душ, посъветвай се с твоя лекар, какво лекарство да вземаш при нужда, когато имаш подобни дискомфорти и най-вече опитай се да разбереш,какво е нещото, което те е притеснило тези дни.
30  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Група за взаимопомощ -: Ноември 29, 2012, 12:46:38
Повечето хора от незнание реагират по-особено спрямо хората с ПР, пък и с други страдания. Затова ,според мен само най-близките хора е добре да са запознати със състоянието. Според мен не трябва да се информират работодатели, защото може да пострада човек от некомпетентно отношение и да си загуби работата, да речем.
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1