evropea.com - форум за паническо разстройство
Май 26, 2020, 10:31:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама


Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31
46  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Дискомфорт в гърдити при Паническо Растройство -: Ноември 08, 2010, 08:24:03
По добре сподели тук. Нали затова е форума. Така ще помогнеш на повече хора. Не разбирам защо трябва да е на е-мейла. Huh?.
47  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Кой от двата подхода за лечение на ПР е по-ефикасен? -: Ноември 07, 2010, 04:39:54
Скорпи,какво разбираш под агресивна терапия? Това по скоро е борба със себе си за връщане към нормалния живот.Трябва да ти дойде от вътре, да се почувстваш готов за това. Насила не става. Затова отнема и толкова години. Както писах по долу всеки намира своя начин.
48  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Кой от двата подхода за лечение на ПР е по-ефикасен? -: Ноември 05, 2010, 12:05:14
В самото начало на ПР едва ли ти идва на ум да търсиш някакъв психологичен проблем,защото кризата се появява от нищото и ти си уплашен до смърт. Първото което ти идва на ум е да отидеш на лекар,след безброй изследвания ти казават ,че  е на нервна почва и те изпращат на пси и от там се започва с лекарствата. На кой му помагат на кой не ,но на човек му става ясно ,че ПР не е животозастрашаващо,колкото и ужасни да са кризите.Сега вече идва  ред на ВАРИАНТ НОМЕР 1,започваш контфронтацията със страха,защото близки ,приятели и дори пси те убеждават ,че всичко е в главата ти (ох, как го мразех това,макар и да е вярно),идва момента в които започваш да правиш жалки опити към връщане към нормалния живот,буквално ставаш мазохист със себе си.От теб зависи дали продължаваш или се отказваш! Друго което е важно е да спреш паниката! Дори и да ти е зле ,не се ли панираш всичко е наред,кризата от където дошла -там и отишла.Тук вече е ред на ВАРИАНТ НОМЕР 2,започваш да търсиш психологичния проблем-връщаш се назад във времето за да разбереш какво може да го е отключило. Huh? Е, това е по трудната част.Може да не е веднага но все някога ще разбереш!
При мен специално проблемът ми се е навирал буквално в лицето ,но аз съм отказвала да го приема,заблуждавах се че е от други неща но не и от това. Радвам се ,че макар и късно го разбрах!
 Не е важно да разбереш какво е подействало на другите, важно е да намериш своя начин за справяне какъвто и да е той,защото всеки знае собствените си възможности и сили!

ИЛИ ПРЕОДОЛЯВАШ СТРАХА И ИЗЛИЗАШ НА СЦЕНАТА...ИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ОСТАВАШ ЗАД КУЛИСИТЕ!-това е един мой любим цитат. Wink
49  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Ноември 03, 2010, 12:06:00
Аз съм писала в други теми,универсална рецепта няма. При всеки е различно. Тони отново се оказа прав,че с инат съм победила ПР,и е вярно. Заложих на ината и на волята си. Лошо ми е страх ме е ,но излизам,не можех да се примиря ,че ПР ще контролира живота ми.Така се справих и с кризите ,а също така и спрях ривотрила. А забравих да кажа ,че и търпението и постоянството е много важно. Защото няма да стане от раз.Ще ти отнеме доста време да убедиш себе си ,че можеш да се справиш.
50  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Ноември 03, 2010, 10:48:59
Само ти знаеш какво ти е в главата! Ще ти се случва разбира се,нали знаеш ,че това което си мислим се случва Wink.Не говоря само за ПР и фобиите.Шизофренията е едно,а агорафобията е друго.Едното се преодолява другото не.
51  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Ноември 03, 2010, 09:04:48
За първи път ще се съглася с Тони. Много на място ти го каза! И няма за какво да се сърдиш. Wink

Скорпи,ти си много наясно с нещата относно ПР,фобии, и др.Помагаш на  на всички тук ,но явно на теб няма кой да помогне.От опит знам,че е най трудно  да помогнеш сам на себе си в това състояние...но не е невъзможно.Много пъти съм писала ,че два пъти се преборих с агорафобията като първия път ми отне 2 г. но важното е,че се получи. Няма невъзможни неща и ти го знаеш както и всички тук. С повече воля и инат ще успееш да се преинсталираш Wink сигурна съм в това.
52  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Дискомфорт в гърдити при Паническо Растройство -: Ноември 02, 2010, 08:10:15
Почти всички сме я изпитвали тая болка.Да възможно е и по цял ден ,че и по няколко дни. Пробвай с валидол,или там каквото са ти изписали.
53  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Сърдечен проблем при ПАНИЧЕСКО РАЗТРОЙСТВО -: Ноември 02, 2010, 08:07:52
На лекар ходил ли си? Кардиограма правил ли си? Ако всичко е наред ,бъди спокоен няма да получиш инфаркт от стягането в гърдите Wink

придруженно с пушенето ми и страха от това -
Какво пушиш? Ако е цигари,и аз съм пушила дори и по време на криза.
54  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:"Искам да си хвана гадже с ПР" -: Ноември 01, 2010, 09:01:09
Радвам се ,че най накрая го разбра! Wink За толкова години съм се отказала да търся разбиране от близки за мен хора. Няма смисъл,не те разбират и това е. Затова се спасявам сама както и колкото мога.Важното е да постигнеш консенсус със себе си ...тогава вече всичко ще е ОК Smiley.
55  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Ривотрил -: Октомври 29, 2010, 07:07:32
Аз те питам къде го прочете?  Huh?(не си прочел добре какво съм писала) Щом ти го спират лекарите ,значи така трябва.
56  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Октомври 28, 2010, 01:02:13
Ох, пък на мен какво ми се случи. Неделята се прибирах с влака и един господин реши да се хвърля под релсите и го направи. Очите ми едвам преживяха това, но се уплаших много. Разлюлях се и ме подгони паниката. Седнах и започнах да се успокоявам дори забравих от ужаса, че имам хапченца. Обаче успях да се преборя и да се прибера с друг влак...заспах трудно, но се справих!!!!!!!!!!!!!!!

Съжалявам ,мила!
Ужасно е ,че си преживяла това! Аз не мога да си го представя, камо ли да го видя . Гледай да не му мислиш много...решил е човека самоубил се е. Ох, незнам не искам да ми се случва такова нещо ...но никой не е застрахован от такива гледки. Пиши как си!
57  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Ривотрил -: Октомври 28, 2010, 12:57:02
И аз не съм чела никъде ,че води до смърт! Ти къде го прочете това? Единствения му недостатък е пристрастяването. Иначе хапчето си действа много добре в началото на ПР а и не само тогава.Но при теб е по различно и щом се налага да го пиеш не го спирай. Wink
58  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Октомври 27, 2010, 10:06:55
Много си прав ,Тони Wink. Заложих точно на ината  и на волята си! За което съм благодарна. Всеки сам намира своя начин със справянето на П.

Белла!
Всички откриваме в разказа на Радостина себе си,това е класическия пример на ПР.И няма човек който да не е изживял ужаса на кризите.Но всеки трябва да усети начина за справяне дълбоко в себе си. Вярвам ,че и ти ще го намериш. Успех Wink.
59  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Когато ми е много зле творя. ( ПР. ) -: Октомври 26, 2010, 03:01:07
Спокойно ,бе Ботев! не се изнервяй Wink
60  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Когато ми е много зле творя. ( ПР. ) -: Октомври 26, 2010, 09:09:04
Ботев? Huh? Добре ли си? Започваш да ме притесняваш Smiley.Какви са тия съчинения в свободен текст?  Shocked Grin
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1