evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 09, 2023, 10:23:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 4
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 4

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Въпроси към г-н Тодоров!
[Паническо разстройство]
IvanBerbatov
Февруари 28, 2023, 11:31:56

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23
301  Тревожни разстройства / Социална фобия / Re: Социална фобия. Страх от общуване с другите.Страх от това да не се изложиш. -: Октомври 18, 2009, 09:47:23
Здравей, приятел! Cheesy Разкажи малко по-подробно за твоите изживявания, какво те притеснява най-вече?
302  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС? -: Октомври 15, 2009, 11:04:42
Компанията, здравейте и днес. Днес сутринта не взех ривотрил и на път за работа пак ме напъна " приятелчето". Шубето ме подгони и бързо успокои топката с четвъртинка ривотрил. Не съм доволен от себе си, но няма да се отказвам.
303  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС? -: Октомври 14, 2009, 12:05:36
Здравейте, компанията Grin. Днес съм малко по свеж. Абе, свеж като краставица. Вчера гемиите ми бяха потънали и се бях обезкуражил. Въпреки че се боря сам използвайки различни позитивни техники,все пак изпих един ривотрил. Не ме съдете монго силно, онези от вас ,които не са привърженици на лекарствата.Не съм се предал, но има тежки моменти, в които човек се нуждае и от патерици.Ще продължавам да се боря.
304  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Това болест ли е -: Октомври 14, 2009, 12:02:05
Приятел, здравей. Според мен имаш натраплива невроза или така нареченото обсесивно-компулсивно разстрйство. Моя съвет е да се консултираш с психотерапевт или по-просто казано да си излееш мъката братче пред него. Така ще придобиеш смелост да отидеш и на лекар. Не се притеснявай и не изпитвай срам , има лекарства, които ще ти помогнат да преодолееш тези натрапливи мисли. С теб съм, приятел!
305  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС? -: Октомври 13, 2009, 05:50:41
Поздрави, Мари за полезната тема. Днес се чувствам зле получих ПА в автобуса и още не мога да се оправя. Не ми стигаше въздух, не можах да отида на работа. Отчаян съм, в голяма дупка попаднах, е това е. Звуча гадно, но не мога да измисля нещо по-умно.
306  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Паническо разстройство -: Октомври 13, 2009, 03:01:51
Да ви се оплача и аз. Днес изживях много тежка ПА. Още не мога да дойда на себе си.Като газен от влак съм.
307  Тревожни разстройства / Социална фобия / Re: Социална фобия. Страх от общуване с другите.Страх от това да не се изложиш. -: Октомври 07, 2009, 10:57:38
Благодаря ти за съветите!При мен най-силно е усещането за ниско самочувствие и това, че всеки миг могат да започнат да ми се присмиват, когато изразявам мнение за нещо пред хората. Винаги си мисля,че казвам глупост и чакам хората да започват да ми противоречат или да ми се присмиват. Това е ситуацията, с която най-сериозно се боря. Станах малко по-спокоен откакто започнах да пиша по форумите Wink и видях, че не е толкова страшно да изразяваш чуждо мнение.
308  Тревожни разстройства / Социална фобия / Re: Социална фобия. Страх от общуване с другите.Страх от това да не се изложиш. -: Октомври 04, 2009, 10:53:06
Здравей, Рая! Разкажи моля те по-подробно някои от техниките, които си прилагала за всички ще бъде интересно. Колко време се бори с притесненията си? При мен ниското самочувствие се появи още в началните класове и умирах от неудобство в клас.Беше ми адски объркано не знаех какво става с мен ръцете ми постоянно плуваха в пот и се чудех къде да ги държа особено когато ме изпитваха. Бягал съм от час, за да не чувствам унижение и слабост. Вече като голям успях да се справя някак, въпреки че на моменти пак ми изскачат различни усещания. Имам  панически атаки, но те не са породени само от социалната ми фобия.
309  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: СПИРАНЕ НА РИВОТРИЛ -: Септември 17, 2009, 10:30:05
Мари, трябва да питаш  твоя лекар за комбинацията. Не мога да ти отговоря със сигурност.
310  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: СПИРАНЕ НА РИВОТРИЛ -: Септември 16, 2009, 10:43:43
Мари, ривотрила и деанксита за различни лекарства, от различни групи. Едното е бензодиазепин, другото е антидепресант. Ривотрила те успокоява на мига, докато деанксита действа с натрупване и снижава общата тревожност. Ривотрила потушава паническата атака като механизъм на действие и без него може би чувстваш безпокойство, което не може да се премахне с деанксита. Затова се чувстваш зле. Лекар ли ти предписа тази смяна на лекарствата?
311  Тревожни разстройства / Социална фобия / Re: socialna fobiq -: Септември 15, 2009, 02:29:44
Здравей, gergana! Мога да ти кажа как си помогнах аз. Представях си, че и другите хора изпитват същото каквото изпитвам и аз. В случая при теб, можеш да си представяш ,че и другите хора треперят, докато говорят с теб, или също толкова се притесняват, както и ти и те не обичат да ходят до магазина, за д ане ги оценяват другите. Ти може би си развила тази фобия, защото ти се е наложило да стоиш с детенцето си по-дълто време самичка, не общувайки с другите и така си развила чувство за малоценност, което сега ти е трудно да преодолееш. Ако мога да помогна с нещо друго, питай!
312  Тревожни разстройства / Социална фобия / Re: Социална фобия. Страх от общуване с другите.Страх от това да не се изложиш. -: Август 25, 2009, 11:54:27
Мила anjito91! Напълно те разбирам и ти съчуствам. Това е гадно страдание.Човек се чувства като най-нищожния и най-незначителния  на тая земя.
Майсторлъкът му е човек да се научи да споделя, това става с времето.Представяй си, че и другите изпитват това, което чувстваш и ти. Представяй си, че другите хора се притесняват от теб, така както ти се притесняваш от тях. С времето полека - лека ще разбереш, всеки има свойте страхове и се мъчи да ги избегне. Открий в себе си някое важно качество и заложи на него, развивай го и така ще се появи самочувствие, което ще ти помогне да потушиш страховете.Поне аз така се боря с моите и имам някакъв успех. Ако нещо те вълнува ,питай.
313  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Паническо разстройство и ЙОГА -: Август 08, 2009, 09:52:10
Здравей, poopo! Здравей, ru! наистина йогата дава увереност и сила! Ru, питаш ме за дишането. Ще гледам да кача материалите, които имам ввъв форума. Уча се да дишам диафрагмено и дълбоко. Уча се да дишам бавно. По този начи напрежението в главата може да бъде премахнато. Именно онова напрежение, което дава начало на ПА. Това е като вид управление на тялото, абе направляваш го в посока, в която искаш. Ще гледам да кача някои материали, за да се видят от всички.
314  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Паническо разстройство и ЙОГА -: Август 07, 2009, 11:59:20
Хора, много съм доволен от йогата. Ставам съвсем различен човек. Дишанетот те прави много уверен в себе си, съветвам всички да опитат.
315  Тревожни разстройства / Социална фобия / Re: Кои ситуации предизвикват страх при социална фобия? -: Август 04, 2009, 02:48:37
Здравей, Marquez! Това, което преживяваш ми е минало през главата. Знаеш ли, как започнах да се спасявам от това свръхнапрежение и неудобство, което изпитвах пир контактите ми с непознати хора? В момента, в който си представях, че човекът срещу мен е доста по-талантилив и ,че не си заслужава той да говори с мен - аз съм човекът слаб и недостоен за общуването си с другите, в тоя миг си представях, че моя събеседник може да изпитва същото, каквото изпитвам аз към него. Представях си ,че този човек също има ниско самочувствие и се притеснява  в общуването си с мен, но не го показва. От момента, в който започнах да мисля так, се почувствах малко по-спокоен  и се опитвам да не се изолирам от хората. Разбрах,че всички хора изпитват на моменти чувство за малоценност, даже и най-преуспелите и с големи постижения в живота. Всеки човек изпитва напрежение, когато трябва да го оценяват другите. Така че, давай слмело - не си единствен в това, което изпитваш и не се изолирай!
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1