evropea.com - форум за паническо разстройство
Април 23, 2024, 04:31:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 2
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 2

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Ubvpwctom
Април 21, 2024, 06:04:21

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: [1] 2
1  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Юни 26, 2010, 11:07:29
Отдавна не бях влизала , толкова отдавна , че повечето от вас не ги познавам. Това си е добре , защото колкото по-малко хора , толкова по-спокойни сме, нали? Аз получих ПА преди 2 години за първи път и от тогава сам имала 3-4 такива  гадости , но всичко друго свързано с тях- съпътстващите ги " нещица" са си тук и то всеки ден, за съжаление  Sad. Все ме е страх да не почне ПА , а знам че е вътре в главата ми , ама пустата му " лудост"  Smiley. Ходих само един път на психолог , бррррррр - през цялото време ми разказваше за себе си и гълташе някакви хапченца  от различни кутийки пред - чак се изплаших и избягах с 200 от там . Повече не се върнах , а хапчета отказвам да пия , защото ме е страх  от страничните ефекти ( предполагам ви е ясно това, ама като не мога да се спра да ги чета) а и имам приятелка дето е с тях от 10 г.  а си получава ПА поне 3 пъти месечно.Мисалта ми беше , че от доста време успявам сама да се справям и като изключим това , че не смея да оставам сама без мъжа ми , което никак не е малко , защото сме денонощно заедно и е натоварващо за него , искам да ви помоля да споделите с мен  как този " живот " се отрази на връзките ви - в добра или лоша посока , защото преди , когато започна при мен , приятелят ми ме разбираше и ми помагаше когато се чувствах зле и постепенно с времето взе да свиква с това да ми е лошо и взе да настоява да започна с хапчета , макар че не сам получавала ПА от година , обаче заради тези неща връзката ни се разпада и вече му е се тая за мене и почнаха "прокламацийте" за нуждите от  личнен живот , за нужда от смостоятелни излизания - дори вече не се съобразява с това ,че ме е страх да остана сама и като ми стане тревожно гледа да се скатае някаде и само имформативно ме пита как сам а мене ме срам и си рева така тайничко  и т. н. - знаете как им втръсва от такива като нас ....Моля ви да ми споделите ващето виждане и мнение по въпроса - било ли е и с вас така ? Искренно ви желая спокоен ден на всички !!!
2  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: ПР,Контрола! Историяата на моят живот! -: Октомври 31, 2009, 11:07:48
ЗДРАВЕЙ СЕРГО - РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ОТ ТЕБ СТРУИ ОПТИМИЗМА ОТ КОЙТО ТУК ИМА ТОЛКОВА НУЖДА ! КОГАТО МЛАД ЧОВЕК СЕ СБЛЪСКВА И БОРИ  С ТЕЗИ НЕЩА КАТО ТЕБ - ТОЙ Е ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ И ПОВОД ЗА ГОРДОСТ ОТ СТРАНА НА БЛИЗКИТЕ МУ  ! ДЕРЗАЙ МЛИЧЪК И " НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ  Smiley!!!
П. С . ДРУГИЯТ ПЪТ ,ЩЕ МИ БЪДЕ ЛЮБОПИТНО КАК , КЪДЕ И С КОГО СИ ПРЕКАРАЛ ВЕЧЕРТА - НЕ ПРЕД КОМПА В 1 ПРЕЗ НОЩА !! Smiley Smiley Smiley ОК?
3  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / ТИ " ГОСТ " ЛИ СИ ??? ЗАЩО СИ ТУК??? -: Октомври 31, 2009, 11:00:29
 Wink   ОТ СУТРИНТА МИ СЕ ВЪРТИ В ГЛАВАТА ЕДНА МИСЪЛ ЗА ПОСЕЩЕНИЯТА  ВЪВ ФОРУМА И ПО СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕЗИ ПРИСЪСТВАЩИ , КОЙТО СЕ КРИЯТ ЗАД СТАТИСТИКАТА НА " ГОСТИTE " - ТУК  Е МЯСТОТО ДА КАЖА " ЗДРАВЕЙ " mari an7 !!!
 МИСЛЯ Smiley, ЧЕ МОГА ДА ГИ РАЗДЕЛЯ НА НЯКОЛКО " КАТЕГОРИЙ " , НО МОЕТО ПОСЛАНИЕ , ЩЕ Е ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ОТ ТЯХ , КОЙТО ВСЪЩНОСТ СА ВАЖНИТЕ !!!
ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ " ГОСТИТЕ " , СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ , КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПОМОГНАТ ДА СЕ СПРАВИМ С  ПР ( ЧЕСТ ИМ ПРАВИ ) И ВЛИЗАЙКИ ВЪВ ФОРУМА СЕ СТРЕМЯТ ДА НИ РАЗБЕРАТ ПО-ДОБРЕ И ПО-ОТБЛИЗО. НА ТЕЗИ ЛЕКАРИ , ИМ БЛАГОДАРЯ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ НАС !
ДРУГАТА МАЛКА ЧАСТ СА НАШИ БЛИЗКИ , КОЙТО НИ ОБИЧАТ ( ВСЕ ОЩЕ Smiley ) И  СА  УПЛАШЕНИ , КОЕТО Е РАЗБИРАЕМО - И НА НАС САМИТЕ НИ Е СТРАШНО ПОНЯКОГА. МОЛЯ ГИ САМО ДА НИ ОБИЧАТ И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАТ -  НИЕ   И М А М Е   НУЖДА ОТ ТЯХ !!!!!
ТРЕТАТА ЧАСТ , СПОРЕД МЕН СА ЛЮБОПИТНИТЕ , КОЙТО СА ПОПАДНАЛИ СЛУЧАЙНО ТУК ИЛИ СА ВЛЕЗЛИ , ЗАЩОТО ИМ Е ИНТЕРЕСНО  ЗА КАКВО СИ ГОВОРЯТ " ХАХОВЦИТЕ " ПО ТЕЗИ ФОРУМИ - МИЛИ ХОРИЦА , НИКОЙ НЕ  Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ПР ЗА СЪЖАЛЕНИЕ , АКО СТЕ ПРОЧЕЛИ ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО, СЕ ЗАМИСЛЕТЕ  ДАЛИ НЕ ПОЗНАВАТЕ НЯКОЙ ВАШ БЛИЗЪК ИЛИ ПОЗНАТ , КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТАКА И МУ ПОДАЙТЕ РЪКА ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !
 СЕГА Е МЯСТОТО ЗА ОНЕЗИ ОТ ВАС , КОЙТО СА " ГОСТИ ОТ СТРАХ "  - НАЙ ВАЖНИТЕ ВСЪЩНОСТ !!!!
ТАКАВА БЯХ И АЗ  Smiley ДО СКОРО  Smiley А НАЙ- ВАЖНИ СТЕ , ЗАЩОТО , ОТ КОЛКОТО И ВРЕМЕ ДА ИМАТЕ ПР В ЕДНА ИЛИ ДРУГА СТЕПЕН НА СИЛА , ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ТУКА Н Е  ОБСЪЖДАМЕ  САМО КОГА , КАК И С КАКЪВ ИНТЕНЗИТЕТ НИ Е ТРЕПНАЛО ДЯСНОТО  МУСУЛЧЕ  НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ НА ЛЕВИЯТ КРАК ,А СЕ ОПИТВАМЕ ДА НАКАРАМЕ ТАКИВА КАТО ВАС , ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЕ Е НЕЩО СТРАШНО , НЕ Е ЖИВОТО ЗАСТРАШАВАЩО - НАПРОТИВ - МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА И НЕ БИВА ДА ГО ОСТАВЯШ ТО ДА ТЕ ВОДИ ! Smiley
АЗ САМАТА В НАЧАЛОТО , КАТО " ГОСТ " МИ БЕШЕ НАЙ-СТРАШНО , ЗАЩОТО ВЛИЗАХ С НАДЕЖДА ДА ПРОЧЕТА , ЧЕ ИМА "КРАЙ НА ТОЯ АД", А ПЪРВОТО КОЕТО МИ СЕ НАБИВАШЕ В ОЧИТЕ БЯХА ДУМИТЕ """ ...... ИМАМ ПР ОТ 8 , 10....И Т. Н. Г О Д И Н И  Shocked !!!!!И СЕДЯХ И ПЛАЧЕХ И СЕ УЖАСЯВАХ И НАЙ - ЛОШОТО - ОБЕЗНАДЕЖДАВАХ СЕ - ПОЗНА ЛИ СЕБЕ СИ???  И НАЛИ ЗНАЕТЕ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ !!!!
СЛЕДВА О П Т И М И С Т И Ч Н О :
РАЗБЕРЕТЕ МЕ ПРАВИЛНО , АПЕЛИРАМ КЪМ ВАС , АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЯ ИЛИ ВЕЧЕ СТЕ СИГУРНИ  ЧЕ ИМАТЕ ПР ИЛИ ПА- СПОДЕЛЕТЕ ГИ С НАС ОТКРИТО И ПИТАЙТЕ ЗА ВСИЧКО , ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ КОГАТО ЗАДАДЕТЕ ПЪРВИТЕ СИ ВЪПРОСИ И ПОЛУЧИТЕ ПЪРВИТЕ СИ ОТГОВОРИ , ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ М Н О Г О ПО-ДОБРЕ И МАЛКО ПО МАЛКО , ЩЕ ИЗБЯГАТЕ ОТ КАПАНА - ПОМНЕТЕ , ЧЕ   Н Е  ВИЕ ЗАВИСИТЕ ОТ ПР -   А ТО ЗАВИСИ ОТ ВАС И АКО САМИТЕ ВИЕ НЕ МУ " СЕРВИТАТЕ  ПРЕСНИ И ТОПЛИ "   СТРАХОВЕ И МИСЛИ - ТО НЯМА КАК ДА ОТЦЕЛЕЕ В ГЛАВИЧКИТЕ ВИ - ЩЕ ТРЯБВЯ ДА СЕ ЗАМИСЛИ , КОЙ ВСЪЩНОСТ Е " ГОСПОДАРЯТ " - Sergo1 Е СПОДЕЛИЛ МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА - ПРОЧЕТЕТЕ ГИ !!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ  И ЗНАЙТЕ - НЕ СТЕ САМИ !!!!
4  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Искам да ви попитам шофирате ли ? -: Октомври 27, 2009, 07:12:11
ВЕЧЕ Е ПОБЛИКУВАНО КАТО ТЕМА , НЯМА КАК ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ !!!!
5  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: ОБЕЩАНИЕТО НА ANGEL -: Октомври 27, 2009, 07:10:59
ТОВА Е - ОБЕЩАЛА СИ ПРЕД ВСИЧКИ И ТОВА СИ Е !!!! А ПОСЛЕ И ДА ПОЧЕРПИШ  Smiley АКО НЯКОЙ Е ИМАЛ ПОДОБНИ " ТЕЗАНИЯ " РАЗКАЖЕТЕ ГИ !!!
6  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / ОБЕЩАНИЕТО НА ANGEL -: Октомври 27, 2009, 07:09:25
 angel  ДАДЕ ОБЕЩАНИЕ , ЧЕ ЩЕ ИЗКАРА  ШОФИОРСКИЯТ ИЗПИТ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА ПР ДА Я ОТКАЖЕ ОТ ТОВА , МОЛЯ ВИ , ПОДКРЕПЕТЕ Я !!!!!!!
7  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Искам да ви попитам шофирате ли ? -: Октомври 27, 2009, 06:53:36
 Smiley РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ , ТОВА ДОРИ НЕ СЕ ПОДЛАГА НА РАЗМИСЪЛ , ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ ТИ ТРУДНОТО СИ ГО МИНАЛА !!! НЕ ПОЗВОЛЯВАИ НА ТАЗИ ГАД ( ПР) ДА ТИ ПРОМЕНЯ НАЧИНА НА ЖИВОТ , И БЕЗ ТОВА ТИ Е ДОНЕСЛА ДОСТАТЪЧНО ТЕРЗАНИЯ . ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ ДОКАТО СТАНЕШ "УЛЕГНАЛ" ШОФИОР ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ -  А ТОВА Е В ТВОЯ ПОЛЗА - ЩЕ БЪДЕШ  ЗАЕТА ПОВЕЧЕ ДА ВНИМАВАШ ДА НЕ БУТНЕШ НЯКОИ , ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА ТОВА ДАЛИ ТИ Е ЛОШО . ИЗОБЩО НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ - ЛИЧНО ЩЕ СЕДНА ДО ТЕБЕ АКО ТРЯБВА , ЗА ДА ТИ ПОКАЖА , ЧЕ ТИ ИМАМ ДОВЕРИЕ , ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИШ . НЕ СЕ ОТКАЗВАИ , МОЛЯ ТЕ ! ЗАРАДИ СЕБЕ СИ И ВСИЧКИ НАС , КОЙТО И БЕЗ ДРУГО СМЕ НА ПРИНЦИПА - НЕ ХОДЯ ТАМ ЩОТО ВЕЕЕЕЕЕЕЕДНЪЖ ТАМ МИ ПРИЛОША И НЕ МИНАВАМ ОТ ТУКА ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА - Я М.... МУ !! СЕГА ЧАКАМ ДА ОБЕЩАЕШ ЗА ДА ГО ПОБЛКУВАМЕ И ДА НЕ СЕ ОТМЕТНЕШ ПОСЛЕ ЗА ПОЧЕРПКАТА  Smiley Wink Smiley Grin Cheesy Shocked Kiss
8  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Искам да ви попитам шофирате ли ? -: Октомври 27, 2009, 06:39:38
СЕГА СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДНА МОЯ ПРИЯТЕЛКА , КОЯТО ИМА ПР , НО ДО СЕГА СИ Е МЪЛЧАЛА , СЕГА Я РАЗБИРАМ - ТЯ МИ РАЗКАЗА ЗА ЕДНО СВОЕ ПЪТУВАНЕ ДО МАЛТА ТОВА ЛЯТО - В ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ТОВА , ЧЕ КОЛКОТО И ДА Е " БОЛЕН " МОЗЪКА НИ , ВСЕ ПАК СЕ СЪХРАНЯВА И СЕ ПРЕДПАЗВА САМ . ТА ТЯ - НЕКА Я НАРЕЧЕМ ЕЛИ , СЕЩАШ СЕ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ Е ПОДГОТВЯЛА ДА СЕ КАЧИ НА ТОЗИ САМОЛЕТ И Е ВЗЕЛА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕРКИ ПРЕДИ ТОВА - И ХАПЧЕТАТА И ВСИЧКО ДР.- КАЧВАЙКИ СЕ В НЕГО - СЪОТВЕТНО ОЧАКВА ДА ЗАПОЧНЕ БЕЗПОКОЙСТВОТО И ТО НЕ ЗАКЪСНЯВА - ПОЧВА СЪРЦЕБИЕНЕ И ВСИЧКО КАКТО СИ МУ Е ПО РЕДА- НАДЛЕЖНО КАТО ПО КНИГА- ПОДОЗИРАМЕ КАК СЕ Е ЧУВСТВАЛА, ОБАЧЕ ТЯ МИ РАЗКАЗА , ЧЕ КАТО Е ЗНАЕЛА ЧЕ НЯМА КОЙ И КАК ДА И ПОМОГНЕ  И  ЧЕ НИТО ЩЕ ПОЛУЧИ УДАР , НИТО  ЧЕ ЩЕ И СЕ СЛУЧИ НЕЩО ДРУГО , КАТО ЧЕ ЛИ ТЯЛОТО И СЕ Е ОТКАЗАЛО ДА СЕ СТРАХУВА И ВСИЧКО СЕ  Е ОПРАВИЛО ОТ САМОСЕБЕ СИ . ТОВА ГО РАЗКАЗВАМ , ЗАЩОТО НИЕ ТАКА СИ ПРЕЕКСПОНИРАМЕ СТРАХОВЕТЕ , ЧЕ НАИСТИНА СЕ УМОРЯВАМЕ ОТ ТОВА . А И НЕ РАЗБРАХ НЕЩО - ТИ ВЗИМАШ ЛИ ЛЕКАРСТВА ИЛИ КАТО МЕНЕ СЕ БОРИШ СЪС ЗУБИ И НОКТИ ЗА СЕБЕ СИ ?
9  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Искам да ви попитам шофирате ли ? -: Октомври 27, 2009, 06:24:06
ЗДРАВЕЙ, АЗ ЛИЧНО ШОФИРАМ РЕДОВНО И НЕ ЗАЩОТО МИ СЕ НАЛАГА  А УМИШЛЕНО - ЗА ДА НЕ ЗАПОЧНА ДА СЕ СТРАХУВАМ ОТ ТОВА . ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ЗНАМ , ЧЕ  ДОКАТО САМ ЗАЕТА С ТАЗИ " ДЕЙНОСТ " НИКОГА НЕ МИ Е СТАВАЛО ЗЛЕ . ОБЯСНЯВАМ СИ ГО С ВНИМАНИЕТО КОЕТО ВЛАГАМ  И ТОВА ЧЕ СЪМ АНГАЖИРАНА СЪС САМОТО ДВИЖЕНИЕ . И ТОВА Е ДО МОМЕНТА В КОЙТО СИ ПОМИСЛЯ" АМИ АКО СЕГА МИ СТАНЕ ЛОШО, КАКВО ЩЕ ПРАВЯ?'" - НАТАТЪК ЗНАЕШ КАКВО СЛВДВА ,ОБАЧЕ ТОГАВА СИ МИСЛЯ- О, НЕ - НЕ Е ТОЧНИЯТ МОМЕНТ СЕГА-  И ТОВА Е . ГЛЕДАМ ДА МИ Е АНГАЖИРАНО ВНИМАНИЕТО СЪС САМОТО ШОФИРАНЕ . А И СЕГА КАТО ЗНАМ КАКВО МИ Е - НЕ МЕ Е СТРАХ , ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ МИНЕ И НИЩО ЛОШО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ . НАЙ - ИНТЕРЕСНОТО Е , ЧЕ МЕ  ВРЪХЛИТА ТРЕВОЖНОСТТА САМО КАТО ШОФИРАМ, НО НЕ СЪМ САМА . А КОГОТО МИ  СЕ Е НАЛАГАЛО ДА КАРАМ САМА ИЛИ НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО  ИЛИ И ДА СЕ РАЗТРЕВОЖА , ЗНАМ ЧЕ Е ПЪЛНО С ПОЛИЦАЙ И ЩЕ СПРА ДО ТЯХ АКО ТРЯБВА , НО НИКОГА НЕ СЕ Е НАЛАГАЛО . КАТО ЧЕ ЛИ Е ДО ВЪТРЕШНАТА НАГЛАСА - АКО ИМА НЯКОЙ ДА МОГА ДА СИ "ПОЗВОЛВЯ" ДА ПОЛУЧА КРИЗА ,МОЖЕ И ДА СТАНЕ .
10  Тревожни разстройства / Място за взаимопощ / Re: Място, където можеш да предложиш помощ -: Октомври 25, 2009, 08:27:18
АЗ НАПРАВИХ СЛЕДНОТО - СЛЕД КАТО ОБХОДИХ КАТО ВСИЧКИ ВАС , ВСЕВЪЗМОЖНИ ДОКТОРИ И Т.Н. И НАИ- ВЕЧЕ СЛЕД КАТО САМА РАЗБРАХ ВСЪЩНОСТ , КАКВО МИ Е  . НАИ- ТРУДНОТО МИ БЕШЕ ДА НАКАРАМ  ПРИЯТЕЛЯТ МИ ДА РАЗБЕРЕ , КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА С МЕН И ЗАЩО СЪМ СЕ ЛЕПНАЛА ЗА НЕГО . ПОСЛЕ БЕШЕ ЛЕСНО - ТОВА ЧЕ НЕ ОСТАВАМ САМА ВЕЧЕ НЕ Е СТРАННО ЗА НЕГО И ЗАПОЧНАХ ДА РАБОТЯ ПРИ НЕГО . СЕГА СЪМ ПО-СПОКОЙНА ОТ ТОВА , ЧЕ НЯМА ДА СЪМ САМА . МИСЛЯ , ЧЕ ВСЕКИ ОТ НАС , МОЖЕ ДА ПОТЪРСИ БЛИЗЪК ЧОВЕК, НА КОГОТО ДА СЕ ДОВЕРИ , ДА МУ РАЗКАЖЕ И КОЙ- ЗНАЕ , МОЖЕ СЛЕДВАЩИЯТ РАБОТОДАТЕЛ ДА Е ЕДИН ОТ НАС  Smiley СИГУРНА СЪМ , ЧЕ АКО  ПРИЯТЕЛЯТ МИ ИМА НУЖДА ОТ ХОРА ЗА ФИРМАТА СИ  НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМ ДА Е ОТ НАШИЯТ ФОРУМ .
11  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: КАКВО ТЕ НАКАРА ДА РАЗБЕРЕШ ЗА СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙС -: Октомври 25, 2009, 08:07:39
АЗ РАЗБРАХ , КОЙ СА НАИСТИНА БЛИЗКИТЕ МИ ХОРА , ПРЕД КОИТО МОГА ДА СЕ "СТРАХУВАМ СПОКОЙНО " ( КАК ЗВУЧИ САМО!!!! ). НЕ Е НУЖНО ДА СЕ КРИЯ , ДА СЕ УСМИХВАМ И ДА СЕ ПРАВЯ , ЧЕ МЕ БОЛИ ГЛАВА . Е , И ТОВА СИ ИМА СВОИТЕ НЕУДОБНИ МОМЕНТИ - ПРИЯТЕЛЯТ МИ НАПРИМЕР ДОРИ И ДА СЕ ПРОЗЕЯ И ВЕДНАГА МЕ ПОГЛЕЖДА С ОНЗИ ПОГЛЕД , КОИТО СЪМ СИ НАРЕКЛА " СЪПРИЧАСТНИЯ " И ПИТА " ЛОШО ЛИ ТИ СТАВА?" ОБАЧЕ АЗ СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ЧЕ ЛИ СЪМ НАИ- БЕЗПОМОЩНОТО СЪЩЕСТВО И ТОЙ Е ОСЪДЕН ДА СТРАДА ЗАРАДИ МЕН ,  ОТ КОЕТО НА МЕН МИ СЕ ДОПЛАКВА И СЕ СРАМУВАМ И МЕ ОБХВАЩА ОНЯ УЖАС , КОЙТО ВСИЧКИ ПОЗНАВАТЕ - ДОКОГА?
12  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / КАКВО ТЕ НАКАРА ДА РАЗБЕРЕШ ЗА СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙС -: Октомври 25, 2009, 07:57:19
 Smiley
13  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: ОТ ЛОРА! КАКВО ВИ ОТНЕ ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТСВО? -: Октомври 25, 2009, 07:54:21
ТОЛКОВА МИ ХАРЕСВА ТОВА КОЕТО Е НАПИСАНО , ЧЕ РЕШИХ ДА ПОБЛИКУВАМ СЛЕДВАЩОТО ПИТАНЕ НА КОЕТО СЕ НАДЯВАМ ДА ПОЛУЧА ИСКРЕННИ ОТГОВОРИ - ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК  БЕШЕ КАЗАЛ , ЧЕ АКО ЖИВОТА ТИ ПОДНЕСЕ ЛИМОНИ , НАПРАВИ СИ ЦИТРОНАДА С ТЯХ  Smiley. НА НАС НИ ПОДНЕСЕ ЦЯЛА ЛИМОНЕНА ПЛАНТАЦИЯ  МАЙ ,НО ВСЕ СЕ ПИТАМ , ДАЛИ НЕ НИ Е ПОЩАДИЛА ПЪК ОТ НЕЩО ПО- СТРАШНО .? ВЯРНО , ЧЕ ТУК Е МЯСТОТО , КУДЕТО СЕ ЧУВСТВАМЕ РАЗБРАНИ , ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ , КОЯ Е ХАЙ- ЧЕСТО ПИСАНАТА ФРАЗА" САМО ТОЗИ , КОЙТО  Е ИЗПИТАЛ ТОВА - МОЖЕ ДА МЕ РАЗБЕРЕ ".........  АЗ МНОГО ПЪТИ СЪМ СЕ ОПИТВАЛА ДА ОБЯСНЯ ЧУВСТВАТА И УСЕЩАНИЯТА СИ В " ОНЕЗИ МОМЕНТИ " , А НЕ УСПЯВАМ. ЗА СЕБЕ СИ НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ , ДАЛИ ДА ГОВОРЯ ЗА ТЯХ , С КОГО МОГА И КОЙ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ - ИМАМ ПРЕДВИД ДЕЦАТА СИ - КАК ДА ИМ ГО СЪОБЩЯ И ВООБЩЕ , ДАЛИ ТРЯБВА . ............. ВИЕ КАК ПОСТЪПИХТЕ ?
14  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: Какво ми даде паническото разстройство? -: Октомври 25, 2009, 07:39:19
ПР ме накара да се замисля за начина ми на живот, накара ме да преосмисля поведението си спрямо дадени ситуации.Осъзнах, че е крайно време да помисля за себе си, да не бъда перфекционист и да не се отдавам така на работата си и на близките, защото и без друго това не се оценява достатъчно.Разбрах, че от здравето по-ценно няма и престанах да се тревожа за дребни, особено независещи от мен неща.Научих се да изразявам мнението си, особено когато нещо не ми харесва, вече не подтискам чувствата и желанията .С една дума станах по-голям непукист, но така се харесвам повече.Когато човек уважава себе си и околните го уважават повече.Осъзнах ,че не е важно какви трудности преживяваш, а как ги възприемаш, защото всеки е под стрес и изживява трудни моменти.По-важно е да гледаш позитивно на нещата, да не съжаляваш за нищо, да осъзнаеш, че незаменими и невъзможни неща няма Smiley
15  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re: КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС? -: Октомври 22, 2009, 05:20:07
 Wink Всъщност , съм сгрешила май - не е било в 4 сутринтта , просто така го изписва ком-па ! Извинявам се, аз съм нова  и дори не зная какво да правя  и каде да пиша , но ще се науча , надявам се  Wink
Страници: [1] 2

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1