evropea.com - форум за паническо разстройство
Юни 03, 2023, 08:41:25 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Re:Въпроси към г-н Тодоров!
[Паническо разстройство]
IvanBerbatov
Февруари 28, 2023, 11:31:56

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 9
1  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:БЯЛА КНИГА ЗА ТЕРАПЕВТА -: Декември 30, 2018, 01:59:02
Всеки терапевт си има своя схема на действие при ПА. И един късмет е да уцелиш, тя да е сходна със твоята собствена. Необходимата ти.
2  Тревожни разстройства / Натраплива невроза. Обсесивно-компулсивно разстройство / Re:Едно въпросче за лекарства -: Април 06, 2017, 06:22:28

Здравейте, колеги и колежки по неволя. Значи диагнозата ми е О.К.Р. Лечението ми започна със Стимулотон от който изпих 140 хапчета(2 на ден), но подобрение много, много не видях и го спрях. Смених психиатъра и ми предписа нови 2 лекарства, който все още не съм почвал. Въпроса ми е за тях.

Едното е Флуанаксол (2 на ден) и Анафранил (2 на ден)
Какво ви е мнението за тези лекарства и помагат ли? Аз имам лошия навик да чета листовката и страничните ефекти на лекарствата и като ги прочетох на тези все още имам голямо колебание дали да ги пия, а трябваше преди седмица да съм ги почнал. Най-много ме смути * внезапна смърт на едното пишеше.


Наскоро роднини ми ляха куршум и от това се почувствах по-добре ако имате проблеми не е лошо и вие да опитате освен лекарствата.

Анафранила и флуанаксола са много добри медикаменти за лечение на ОКР.
Мисля, че ще ти помогнат! Имам опит с тях.
3  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Трябва ли да се взимат хапчета за кръвно -: Януари 21, 2017, 01:32:19
Замайване може да получиш от хипервентилация, ако дишаш учестено, а болката отзад във врата, е от напрягане на мускулите, особено, когато човек се бори да махне мисълта за възможна паническа атака.
4  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Трябва ли да се взимат хапчета за кръвно -: Януари 11, 2017, 05:23:51
Тези дни и студеното време предизвиква едни гадни симптоми, някой да получава виене на свят от студа?
5  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Малко разсъждения -: Януари 20, 2016, 05:10:37
Студеното време влияе на хормона на щастието и се засилва депресията, а от там и тревожността, затова в студените дни, хората с ПР изпитват дискомфорт или по-точно казано, симптомите се засилват.
6  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Малко разсъждения -: Януари 19, 2016, 05:25:47
Т.Тдоров е психотерапевт и си разбира от работата. Иначе ПР е епидемия, защото хората всекидневно се изправят пред различни предизвикателства, които са трудни за преодоляване, особено в развития свят, където успехът и постиженията са издигнати в култ.
7  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Малко разсъждения -: Януари 19, 2016, 04:54:53
За да ни е добре всеки ден ни трябва по един психотерпевт, които да е постоянно с нас и нещата може и да се оправят, но при тая епидемия от ПР психотерапевтите няма да са достатъчни.
8  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ДНЕС 2? -: Януари 19, 2016, 04:50:58
Този студ засилва депресията и ни прави по-уязвими, човек стиска зъби и чака да отмине лошото време с надежда, че ще се почувства по-добре. А и лекарствата помагат.
9  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Препоръчайте много добър психиатър в София.Опция е и хипнотерапевт. -: Ноември 12, 2015, 10:31:31
Здравейте!Бих бил много признателен,ако ми препоръчате наистина добър психиатър,намиращ се в София.Въпросът е да се интересува от работата си и да е и ,,човек'',а не само доктор.Патил съм и затова казвам. Става въпрос за силно паническо разтройство,придружено с натрапчиви мисли.От доста години.На лекарства съм и в момента съм добре,но искам да се консултирам с лекар,който да ме насочи към правилно лечение и трайно излекуване и да е ,,по-отворен'' откъм идеи и общуване с пациента.И най-вече да е добър.специалист,разбира се.
Казвам всичко това,защото съм попадал на лекари,третиращи пациентите си като овци,без да зачитат какво искат да им кажат те.
Ще съм много благодарен,ако ме насочите към правилния човек!

П.С  ме интересува твърдо психиатър,поради причината че пия лекарства.Ходил съм при психолози и досега нищо.Чудех се за хипнотерапевт също,но някой наистина добър,а не шарлатанин,който те омайва.

Д-р Анета Аничкина е добра. Ако не си ходил при нея, отиди.
10  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Юни 10, 2015, 07:53:15
Чувството за вина при тревожните хора е силно изразена. И аз, когато пия лекарства, се напрягам и си казвам трябва ли нетрябва ли. Но ако човек може да се извади от някаква трудна ситуация, депресия, според мен не трябва да чувства вина. Не зная какво мисли г-н Тодоров по тоя въпрос?  Smiley
11  Тревожни разстройства / Биполярно разстройство / Re:Как се справих /справям/ с проблемите си -: Юни 08, 2015, 05:33:08
Вечер тревожността се засилва, защото се отделя повече хормона на стреса, нещо такова беше. Затова вечер всички се чувстваме по раздразнителни, отколкото сутрин.
12  Тревожни разстройства / Биполярно разстройство / Re:Как се справих /справям/ с проблемите си -: Юни 08, 2015, 12:10:11
Внимавам с кофеина. Пия кафе с кофеин само когато съм в нас. Когато съм напрегната, не пия.Не пия никакъв алкохол. И аз като Димчо, "регулирам" ПА с лекарства, но при нужда. Но сега не се плаша от ПА и тях почти ги няма. Но като цяло изпитвам тревожност без ПА. Имам напрежение, зная каква е причината за него, просто се чувствам несигурна. А от несигурността се появява и тревожността.
 
13  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Място за изразяване на различни мнения във връзка с лечението на ПР -: Юни 07, 2015, 12:51:27
Антидепресантите спират сърцебиенето при паническите атаки, затова някои хора ги вземат. Всеки сам чувства, кое е добро за него. Ако му е добре без антидепресанти, не ги взема, но когато те му помагат при тежки кризи и лекарят ги е предписал, няма проблем да ги пие.
14  Тревожни разстройства / Биполярно разстройство / Re:Как се справих /справям/ с проблемите си -: Юни 07, 2015, 12:48:21
В енергийните напитки се съдържа много кофеин и той дава начало на пристъпа на тревога. И аз в първата си ПА бях прекалила с кафето. Сега внимавам. Пия повече безкофеинно.
15  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ОТЗИВИ ЗА CLONAREKS -: Юни 04, 2015, 09:25:43
Клонарекс се появи, но не е същия като Ривотрила, въпреки, че основната съставка му е  klonazepam.Да ни върнат Ривотрила.
Страници: [1] 2 3 ... 9

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1