evropea.com - форум за паническо разстройство
Май 25, 2024, 11:12:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Картички за Нова година
 
  Начало Forum Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
* Посетители
Dot Online Guests : 1
Dot Online Users : 0
Dot Hidden Users : 0
Dot Total Users : 1

Рекламите

* НОВИНИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КАК РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА СТРАХОВЕ
//-->

* АРТТЕРАПИЯ НА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

* КОИ ХОРА СА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИ КЪМ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО

Спонсорирана връзка

Реклама

* Последно  мнение от форума
xx Wanted to apprehend what your conception is on this point
[Паническо разстройство]
Vjiupstom
Май 16, 2024, 11:11:57

Спонсорирани връзки

  Покажи Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11
31  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Въпроси към г-н Тодоров! -: Септември 28, 2014, 11:10:19
Г-н Тодоров, тревожността не е ли кодирана в устройството на нервната система на личността и нейната психиката, така че личността каквото и да прави да не може да я повлияе? Не опира ли въпроса по-скоро с това личността да свиква с изострената си чувствителност и да се опита да я приспособява към заобикалящата я действителност? Какво да направя като съм чувствителна и колкото и да се мъча съм хладнокръвна да не се получава. Човек не може да се научи да не се изчервява или да спре да се изпотява. Нервната система е такава. Не може да направи смяна с някоя друга.
32  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 26, 2014, 12:06:01
Права си, жената възпитава мъжа. Тя се грижи за децата и покрай тях минава и мъжа.И той решава, че може така да си живее.Разбира се, ако ясно му бъде заявено, какво се иска от него, той ще мрънка известен период от време, но при неотстъпчивост от страна на жената може да се получи добър резултат.
Искам да кажа, че има мъже, които споделят домакинските задължения и те не са никак малко. Те, обаче са научени на труд. Има такива мъже много и за тях не е неестествено да го правят.
33  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 26, 2014, 11:27:00
Момичета, ние сме с даден мъж, не да му прислугваме, а взаимно да си помагаме в различни ситуации. Номерът с подреждане на дрешки, готвене на супички, чистене на цялата къща, финансова подкрепа, отглеждане на децата, носене на пантофите, срещу ...гледане на телевизия  и неразбиране, води жените до ...психиатъра.
Това е истината. Жената чака да бъде оценена, а в резултат получава само мрънкане и неудовлетворение, защото мъжът всъщност мрънка срещу своето собствено безсилие и немощ. Бракът е партньорство, а не подслон на мъжа и робство на жената.
34  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 26, 2014, 10:24:57
Аз съм за партньорски взаимоотношения- мога да дам вода, но ще очаквам същия жест и от него. А, ако не се случи, просто да пътува , не съм му слуга. Мога да бъда слуга на децата си, ако са малки и безпомощни, но той е достатъчно голям, за да се обслужва сам, ако не е болен разбира се.
35  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 26, 2014, 09:53:28
Мъжът не можеше ли сам да се обслужи, че нещо не се сещам? Да няма някакъв проблем с наливането на вода? Какъв е тоя турски сериал в душата му, да не кажа муджахидински
36  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 25, 2014, 06:47:18
Здравейте, имам нужда да споделям, но немога да си подреда мислите, имах снощи труден разговор със съпруга ми по повад моите състояния. Както винаги получих само упреци. Много съм уязвима, не мога да се боря, потъвам... Днес не се справям в споделянето, ще млъквам...До скоро в по-розово.
Роси, споделяй само с човек, който смяташ, че може да те разбере. Иначе ефектът е обратен, вместо да се разтовариш и да придобиеш нови сили, ти се натоварваш допълнително.
37  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Как да не правим децата тревожни? -: Септември 25, 2014, 06:43:45
На децата им е нужна любов, така стават сигурни в себе си. То на всеки му е нужна любов, внимание, уважително отношение, но ние хората като че ли не обичаме да си правим труда и приемаме всичко за даденост - деца, мъже, жени. А, едно "обичам те"оправя всичко, няма тревожност, няма кризи, няма сълзи.
38  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 18, 2014, 11:28:03
Роси, спокойно, не си лигла. Това е гадостта на ПР, че кара хората да се самообвиняват. Не се бичувай, не си виновна за нищо. Имаш право да търсиш подкрепа, имаш право да казваш- не мога, имаш право на помощ. Когато се чувстваш слаба, не се обвинявай, че пиеш лекарства. Те са един от помощниците, другият помощник си си ти, а ако има и трети, чудесно, ако не, ние сме тук.  Не е срамно човек да помоли за помощ, и силните хора имат нужда от подкрепа!
39  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 18, 2014, 10:55:40

Накратко вчера исках да кажа, че когато някой ми каже, че мъжът и жената не са съвместими, или че Голямата и Споделена любов е илюзия/откъдето на мен ми се появяват мигновено, повярвам ли, самоубийствени мисли/, или, че трябва да живея сама и разни подобни глупости, не мога да се сетя какво точно се съдържаше в това твърдение, Лотхен беше споменавала преди време, доколкото помня, че човек трябва да се научи да бъде щастлив сам...

Да, Фантангиро, човек трябва да се научи да е сам. Всъщност, той е сам, но не го съзнава това.  Наистина мъжа и жената са несъвместими. Но, човек трябва да го приеме това и да не се травмира, просто такъв е живота. Двата пола имат своето различно предназначение и това ги прави твърде различни, от което произлизат безкрайните неразбирателства. Например, мъжете не обичат да показват чувства, жените -тъкмо обратното, обичат да изливат това, което чувстват. Друг пример, мъжете, когато имат проблем, обичат да се затварят в себе си и да не споделят, жените обратното, обичат да говорят, докато говорят решават проблема. Мозъците на двата пола са различни в някои отношения. Мъжете се чувстват успели, когато имат много жени, жените искат да имат в повечето случай един мъж. Мъжете, когато правят секс не влагат чувства, жените обратното. Разбира се, това са обобщения,  има и изключения, но това е като цяло. Затова всеки израства с опита си, затова хората казват, че всеки се ражда сам и умира сам.
Ти защо се страхуваш от самотата. Някога през живота си не си ли живяла сама?
40  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:Панически атаки -: Септември 17, 2014, 02:41:06
 Сега ще кажа нещо, което ще звучи малко  еретично и неморално или  неудобно за цивилизацията. Мъжете и жените никога няма да бъдат щастливи заедно. Така са създадени, че винаги да изпитват вид неудовлетворение. Такъв е живота. Затова всеки трябва да знае и да избира как да бъде щастлив. Била съм и с мъж, които е възпитан, интелигентен, с високо образование и степени,  и с мъж недотам образован.
Но... те са си мъже! И си държат на това Cheesy.  Паническите ми атаки липсват, когато се чувствам свободна.Имала съм съпруг. Не е кой знае какъв голям келепир. Децата са важното нещо. Да бъдеш без мъж (вероятно мъжете могат да кажат обратното за себе си) не е лошо. Ако трябва да вляза в стилистиката на Т.Тодоров, човек като избере между "трябва" (обществото каза "трябва")  и "искам" ( аз избирам "искам") тревожността и паниката намаляват, пък дори и да ми липсва сексуална реализация, предпочитам свобода, отколкото "трябва", пък нека ме обвиняват в егоизъм. Това си е мой избор !
41  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПР и секса -: Септември 17, 2014, 01:40:04
Grin Grin Grin Grin Значи влагането на научна терминология в оргазмените взаимоотношения е перфектен начин за страстоубиване.
 Grin

А какво мислите за алтернативния вход?
 Grin

Аз съм за стандартните методи, пак казвам не от морални стойности, изобщо, ерогенните ми зони са на други места  и явно от това си патя . Ерогенните ми зони са стандартни, описани в литературата. Не че другите не са нормални, някои сега да не си помисли да се обвинява, че има различна стандартност.
Всяка жена, според мен има различни ерогенни зони, за разлика от мъжете, където горе долу нещата са еднакви.
42  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПР и секса -: Септември 17, 2014, 01:29:37
ВОС може да се получи и от други части на тялото, освен от говорния апарат :)
43  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПР и секса -: Септември 17, 2014, 01:16:29
И аз ги мразя! И не от морални съображения, просто не ми носят удоволствие.
44  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПР и секса -: Септември 17, 2014, 11:48:46
Лотхен, мене ме вълнува следното: след 15 години ще се приемат ли пак жените спали с повече от един мъж за уруспии, както наричала баба ти Ванга жените, които си знаят интересите?
Положително няма да ги наричат така, Фантанджиро:)) Но, тогава пък мъжете ще се чувстват абсолютно безпомощни, защото те векове наред са залагали на незнанието на жените по отношение на секса, за да няма кой да иска от тях и да ги преценява. Колкото повече жените искат, толкова повече мъжете стават импотентни, или повечето мъже. Хайде да не обобщавам:))
45  Тревожни разстройства / Паническо разстройство / Re:ПР и секса -: Септември 16, 2014, 07:01:33
Добре, явно конфликта "трябва" и "искам" съществува при повечето от нас. За да задържиш връзката си човек  доста често прави компромиси. Когато не се чувстваш реализиран достатъчно сексуално с партньора си (само как го казах Smiley) трябва да избираш, да останеш с човека до теб незадоволен  или да го напуснеш в търсене на нещо пак толкова несигурно. Човек как трябва да направи избора си? На какво все пак да заложи? Защото не съм напълно сигурна, че тревожността ми идва от така наречената от мен сексуална нереализираност.
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11

Реклами

* EU Directive

* Сподели във Facebook
Споделете

* ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО 2017

* Следвайте ни във Фейсбук

* МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА
    hyperlink МАГНИТНИТЕ БУРИ СЕГА
МАГНИТНИ БУРИ В МОМЕНТА

* ХОРОСКОПИ 2017
    hyperlink
ХОРОСКОПИ НА ВСИЧКИ ЗОДИИ ЗА 2017

* КОГА ЛЕКАРЯТ ЩЕ ВИ ПОСТАВИ ДИАГНОЗА "ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО"?

* ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ?

* КАК ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИЧЕСКОТО МИ РАЗСТРОЙСТВО?

ЛАБИРИНТИТЪТ Е ВИНОВНИК ЗА ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО

КАКВО Е СОЦИАЛНА ФОБИЯ?

* ХИПОГЛИКЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНИЧЕСКА АТАКА

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!
SimplePortal 2.1.1