evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Биполярно разстройство => Темата е започната от: dulo681 в Август 29, 2022, 06:02:33Титла: Все пак живота е осеян с толкова много красиви неща, към които да..."Метатрон
Публикувано от: dulo681 в Август 29, 2022, 06:02:33
Айде, че може да пропуснеш молбата ми.  ;D Джери ще влезе тук и ще разбере какво ми е причинил Габровски с картинкити, доказващи, че не съм бот.
Напиши всички неща, които са красиви.
На мен ми хрумна:
*бременността, беше вълшебство, но ужасът след това...аз бях набожна и не знам защо смятах, че ще стана свидетел на слизането му на земята. А като разбрах, че няма, когато търсих смисъл ей така,за атеистите, нали тук писахме по тоя въпрос.
*приятелството. Примерно ей това другаруване с админите, специално Джери... и там стана една, честно казано, като се регистрирах тук и ми стана едно весело ... спам, спам, спам.
Имам доста интересни мисли за ОКРто.
Междувременно мъжът ми не ще да ми праща пари. В де съм, сама съм, не мога да си купя мелатонин и имам половин каса
*бира, която си купи, за да си има като се прибере.  :D
Изреждаш ги и като че ли тая тема ще я спамя. Не съм мигнала снощи. Избутах днес. Стратегията е да не сеплаша от безсънието, да съм в добро настроение. Имах чувството, че беше 16 часа смяната, но само в метрото една идея ми се доспа. Такъв кукуряк съм. И е свързано с писането. Много чувствителна съм на тая тема, когато не съм много анонимна. Аз и анонимна бях същата. Забравих си мисълта за ОКРто. Всъщност на ОКР ми е цялата работа, на мен ми лепнаха шизоафективно, но сякаш, защото не можеха да определят.


SimplePortal 2.1.1