evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Биполярно разстройство => Темата е започната от: Шашмагюл* в Май 27, 2015, 11:04:06Титла: В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 27, 2015, 11:04:06
А вие съобразихте ли се мили спецове какви филми гледате пред децата си?А вие съобразихте ли да ги научите да се отнасят като джентълмени с жените?А вие... казвате ли им, че ако правят секс с момиче преди 18 години, са малолетни престъпници, а вие като техни настойници сте подсъдими?

  :angel:


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 28, 2015, 12:55:22
Сега... ни в клин ни в ръкав от разсъждения над ОКР мислите ми, които от незапознато лице могат да се разгледат като педофилия... се прехвърлям 2-3 хиляди  години назад в историята, за да ви поговоря малко за Исус Христос.

Според мен, истинската история е, че той е бил незаконородено дете/копеле/ от любовта между някой владетел и робиня.

Живял в бедност, но все пак донякъде почитан, заради "царска, фараонска или кралска, или ханска кръв.

Когато става на 33 години негови приятели от детството стават престъпници, защото според библията робът си е роб, владетелят си е владетел, самият стил на писане предполага покорство и приемане на собствената съдба./ Много удобно за някои. Да имат предвид, че „робите” като се бунтуват, когато изпълняват длъжността „пазя те”, става страшно за богопомазания./

Той знае историята им, че крадците и убийците, когато са живели в бедност, се принуждават, за да имат какво да ядат, да крадат и да убиват, когато друго не остане...

И ги оневинява пред баща си, управителя - владетел, фараон, хан, цар, крал... май най - точно е фараон, защото всичките филми за Исус се развиват насред пирамидите.

Бащата "го жертва" в името на народа, уж, за да го оттърве, но тайно може би, защото от една страна му е бъркал сметките, от друга страна може да не го е разбирал и да го е било яд, че протяга ръка към бедняци, които при това са престъпници, а от трета... може и да се е срамувал, че има копеле.

Всъщност... цялата тази история може да е била създадена чрез умели фокуси/четвърта моя версия, създадена след умуване, говорене, умуване, говорене с... не казвам/, за да се изнесат хората от мястото, на което са били и да отидат на друго, където да живеят що годе в равенство...  И Исус Христос може да е останал жив след това.

Или може би, за да се внесе морал и разбирателство в семейството, за да не се налагат изневери, тъй като се говори за "Обичай ближния, както себе си"... По принцип, ако човек знае как да обича, да обръща внимание, да се грижи и т.н., изневярата отпада като вариант, тъй като отсреща съществото дори да усети някакво «чувство», няма да му се поддаде, защото семейството, споделеността си е ценност.

Така са се положили основите на разбирателството между хората. Религията навсякъде се ползвала, за да се управляват хората по - лесно и да цари някакъв ред.

И... пак да си дойда на думата... В наше време "Исусовци" са всички баровски деца, израстнали по - съвестни от родителите си, претърпели някакви трагедии, стигнали до психотерапевт и станали дори по - нормални от нормалните, непосетили психотерапист хора. Или пък такива, на които дори да се знаят проблемите, основният е – липса на финанси.

Я ми дайте насреща само разбрани хора, работа, време за почивка и забавления,  да видим дали ще остане и следа от психично разстройство?!

Честно да ви кажа... съвсем отхвърлям генетичният произход на БАР, мар, шизофрения и всякакъв друг вид разстройства.

Отварям си невинно в уикипедия за БАР, шизофрения, педофилия... навсякъде пише, че не са изследвани напълно.

Как да се изследват напълно, след като става въпрос за Исусовци, тоест деца на владетели?, опс, управители и всякакви такива лица? Терапията ни е изключително сложна работа и не се знае кой ще сиктирдосат – баровчето или този, който се опита да му помогне.

Така хубаво ви разказах за своето отклонение и отклоненията на околните, в продължение на няколко години, в три форума.

Не знам разправях ли ви, че по време на първата психоза стигнах до там, че дори отказах да къпя дъщеря си, първата си дъщеря, втората не беше се появила още, защото се считах за мръсна.

Сега на който не му е ясно, да му се изясни, че под "мръсното" се крият много спомени за неадекватност на възрастните, включително и на родители, и на роднини. /Толкова им стигал акълът, в крайна сметка./

Опити от моя страна да се справя с проблемите си сама с... книжлета, целомъдрено обясняващи «законите на вселената». Като се почне от Уейн Дайър, мине се през рейки, стигне се до тантра и наблюдение на държанието на рейкитата.... Пълна трагедия. Подигравка. За рейкито, направо се тревожа, милото на какво е попаднало, че животът и без друго го е бил белязал много рано.


И това, че... някой взе да се възмущава, че си гушкам децата и си ги целувам... Да бях пуснала език, да се възмущават с право, да му се невиди....
А аз... мразя си живота. По – добре да не бях се раждала въобще. Ако разгледаме безпристрастно, как във всеки етап от живота ми е имало нещо, заради което са ми вадели очите нормалните, че е било ненормално, съвсем естествено е че накрая ще се почувствам ненормална.

Единственият ми кусур беше, че всички ме сочеха като «момчето на тате»... а и малко ми е такава физиономията...
И също пустото моногамие...
Не напразно съм казвала на мъжа ми, че ако аз тръгна да му изневерявам, ще се изприщи, докато ме завърне у «брачното ложе».

Понякога ми се иска да избягам, да се скрия някъде, че сърце не ми дава да се самоубия... и да изчакам да си умра от самосебе си. Не че ще го направя, прекалено отговорна съм, но... понякога ми се иска. Даже доста често.

Тия тантристки учения...
Тия алтернативни методи... вземете си ги наврете някъде, защото когато човек има така или иначе проблеми с личността, само си ги увеличава, не ги намалява, защото медитира, а не разсъждава над проблемите, не извежда кое е проблем, за да го разреши и да продължи нататък.
Тия отричания от секса, самата мисъл «Няма да мисля за секс» е мислене за секс, за неправенето му, но все пак се мисли за секс.

Общо взето, при условие, че вие мъжете сте някакво отвратително подобие на човешки същества, освен това не знаете какво искате – хем да е еблива жената, ама хем не чак толкуз, че грозно... май, май само си търсите поводи да изнасилвате и наказвате?

Отглеждането на момичета е много по – сложно, защото за психичното здраве е важно да може да стигаме до оргазъм, същевременно на нас пада отговорността по опазването си...

Общо взето, пак... да пожелая на всички, на които много им знаят устите, да имат момиченца, че да видят за какво иде реч.

Здрави, хубави, умни момиченца им пожелавам.

Страхът да ги яде родителите им, както мене ме яде.

А пък то и родителите на момчетата не трябва да са много спокойни, защото работата стана такава, че не се знае на кой откъде ще му дойде.


Защо никой не ме предупреди, че ОКР за някой, който не се замисля дали е правилно това или онова, изглежда също толкова грозно, колкото за мен?

Не продължих да ходя на психотерапия при Димо Станчев, защото установих, че щом мога да разбера психотерапевта си, не ми е нужна такава.
И поради други обстоятелства, но те не са толкова важни.

Та каквото си искате мислете.

За мен пак продължава да е нормално целуването по петичката на бебето и лекинко ненормално целуването му около половите органи. Знам, че са сладки, знам, че предизвикват желание да ги гушкаш, щипеш, хапеш... Но по спомени... никога не съм разревавала децата си, докато им се радвам, а дори да ги издразня така, че да заплачат, спирам щом видя, че вече не се приема на шега гъделичкането им.

Същевременно, да вмъкна, че онази колежка, която заявяваше, че има чувството, че отглежда психопати, беше против целуването, прегръдките и т.н... децата й още на 3 години знаели, че няма дядо Коледа... общо взето, също продължавам да смятам, че ако някой, който обичаш и твърди, че те обича, не се успокоява поне наполовина, когато го прегърнеш... е склонен към психопатно държание, защото ще се успокоява, само, когато нарани някого физически или психически.

Мислете си каквото искате за мен. За себе си... аз съм дала всичко от себе си, колкото са ми стигали силите и ума да отгледам разумни, добри деца... И мисля, че въпреки многото проблеми, до момента се справям чудесно.

Общо взето, ако ви разкажа за една книга, за която научих в подробности едва наскоро, всяка ОКР мисъл ще ви се стори нормална.
Няма да го направя, просто, защото смятам, че точно тези книги трябва да се изгорят, а споменът за тях да се пази само в психиатрията като възможност за случване още известно време, докато ясно се начертае линията на нормално и ненормално за всяка една нация.

Точка.

Спецове, може да си идвате, когато искате да ме разпитвате, за каквото си искате, и на детектор на лъжата мога да се подложа, тъй като не съм на хапчета, общо взето.... всеки път като се излея се чувствам чиста.

Иначе ОКР - то е много трудно преодолимо, защото травмите не са една и две, но като се наспя и мислите ми не се въртят около психични разстройства, децата ми са доволни, защото е забавно с мен, как няма да е, с майка, която може всичко?!

Освен това... точно тези, които най - много разбират от закони, трябва да отчетат, че съм права. И не е важно дали някой си мисли нещо или не, а какво прави в крайна сметка, защото едва сега мога да кажа, че мисленето ми е... самостоятелно.

И Тодоров, и Димо Станчев, при разговори, не са били категорично отсъждащи в моя полза или в полза на околните....

Оставено ми е достатъчно пространство за свободни асоциации....

И така отсъждам аз:
не е ненормално да си гушкам децата. Надявам се да им въздействам така, както майка ми ми въздействаше преди всички вкупом да се обявят срещу мен, че съм дребнава, досадна и т.н.

Никой вече не ми въздейства успокояващо.

Само когато остана сама... с всички видове изкуства, които владея, мога да си възстановявам равновесието.

С децата имам доста работа, за да се научим да се разбираме помежду си, защото са деца, на които им е позволено всичко.

Малкото е като от "Хензел и Гретел", личи си къде е минало, понеже има трохички, шоколад... всичко, което е било в ръцете. :)
Голямата още не може да разбере, че няма начин да бъдат обгрижвани еднакво, тъй като всяка възраст изисква различно внимание, но...
Знам, че ако занапред успявам да отделям индивидуално внимание на всяка и да я карам да се чувства обгрижена, ако се преместим някъде... в чужда страна, където всичко е малко от малко по етично, културно, законите се спазват повече, всичко е по - уредено.... децата може и да избегнат срещи с психотерапевти или... да си имат такъв за мъж, което е прекрасно... поглежда те и вече знае от какво се нуждаеш...
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 28, 2015, 01:14:50
Апропо, пропуснах да ви добавя още един спомен... За една, която беше родила малка... ама тогава, когато аз бях пубертет още.

Та... как разправяше или ми разправяха... губи ми се вече... как се напушвали с трева и духали срещу 2 годишното хлапе и го гледали как се кокорело и въобще, гледали му реакцията... после това хлапе се гледало от бабата....

В момента това вече е станало човек...

Изводите ми са, че страдам от ПР така като направих едно обширно сравнение аз и ОС/околна среда/.

Затова и казах, че тези книги трябва да се изгорят. Щото трагедията тогава може да бъде цялостна, не като в моя случай - частична, тъй като не трябва да пропускам фактът, че съм живяла на място, на което не е имало от кой да се вземе съвет, нито пък да се почерпи пример.

Сравнявам тук и се усмихвам иронично - сарказтично - психопатно може би.

Че аз ако не се бъзикам с трагедията си, ще взема да се гръмна, въпреки че съм нормална.

Как ще го изтрая този живот, понятие си нямам.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 28, 2015, 01:26:15
Това момиче между другото беше или мой набор или една, две години по - голямо от мен. Не помня.
За нищо не халюцинирам.
Че много се шегувам, много, докато пиша, но както казах, ако не се бях шегувала толкова, нямаше да мога да се справя.

И все пак... жилка съм си. Не се давам лесно.
 :)
Удовлетворена съм от себе си, че изманипулирах всичко живо по пътя си, за да се справя със състоянието си...

А обществото ми, трябва да е спокойно, че съм добро копие на Исус.
Ако можех да правя и чудеса... щях да превърна... какво беше един хляб и една риба в достатъчно количество за всички.
Ама не съм.
Сега ако админа е достатъчно добър, както и по другите два форума, да изтрият само това, което може да килне някого в погрешна посока, историята ми е достатъчно добър пример за преодоляване на посттравматичния стрес.

От тук нататък...имате си компютри, пишете си, аз не се наемам за нищо, щом не ми се плаща.

Онзи... Калин Терзийски май 3 книги за депресията си изписал, Ленчето и тя плюс бизнеса си, а я ме вижте мене... при все, че не получавам заплата, а милостиня....

Гледайте и ако не ви загризе съвестта, сте психопати, възможно най - низките.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 28, 2015, 10:38:28
И още... този начин на живот е унизителен.
Трябваше ли да уточнявам, че ми се скупчиха два празника, единият от които предполага да се дадат пари на поне още 4 деца, две настинки с прилежащи лекарства, плюс че не мога да намаля цигарите, отделно ми предстои 1 юни, и още някакви такива разходи.... трябваше ли да подчертавам, че няма как да ми се получат сметките?
После да не се чудите що баровците си продават всичко, което им се води тяхно. В моя случай малкото злато, което имах.
Останаха ми най - "сюблимните"...

Намразила съм да искам пари.

Между другото, да знаете, че и двете ми деца са планирани. Годежът ми беше на 27 януари, разбрах че съм бременна мисля... на 1 февруари. На 3 януари ми беше последният цикъл... та само чаках да мине времето, след което тестът е точен, за да проверя. Второто... исках да са две, за да си помагат след време /по моят изключително положителен личен пример :)/.

Ако ме питате обаче с кой акъл съм се омъжвала...  :) Психично разстройство, минало на 33 годишна възраст.

Опит да се излекувам от моногамията?

Сигурно така може да се нарече.  ;D

Да ходя да си говоря с Прокопиева, да я навра символично в кучи гъз, че първо животът в този му вид е напълно безсмислен, второ, моногамията е удобство - кеф ти почнеш, кеф ти спреш. Да има как и да се прегърнеш все едно си някой друг, мммм, идеално. Почти реализирах мечтата на всеки шизофреник да има халюцинации с любов, ама почти. Визуални не съм имала. Нито звукови. Само едно усещане как осъзнавам, че не съм виновна за мислите ми, защото едното са натрапливости, другото са спомени.

 :)

Какви хапчета ще пия,  ;D, това, че пеете "да запазим детското у себе си" и същевременно не го видяхте, си е ваш проблем.

Да бяхте се заслушали, щяхте да разберете какво всъщност търся.

Мразя да моля за нещо, което ми се полага/пари/ от една страна, от друга... е такова влачене по мъж никога не беше имало, няма и да се повтори вече.

 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 29, 2015, 04:44:11
Та спец, аз съм опазила на мъжа ми мъжествеността, да ви кажа... Космите му всичките му са му на мястото.

А вие обезкосмихте ли се?
 ;D
Веднага се сещам за един любовен роман, в който един полуамериканец полуарабин, в харема държеше на наложницата му да й оставят окосмяването... по половите органи, понеже бил живял в Америка.


***
Добре, че не послушах майка ми да чета едновремешните класици, с кой акъл... на 14-15 години ще се кара дете да чете книги за възрастни?

Видите ли дете да чете Фройд или енерджитата, да ви е знак, че сте оплескали нещо.

Децата да не ми се смеят много, защото на кака им акъла се възстанови... и не е забравила какъв тип мъже си е харесвала едно време.

Димо Станчев /Ромуалдо/

Общо взето, напомня ми баща ми в годините, когато не беше се пропил. И като изражение, и като държание, от малкото, което успях да видя при 2-те или 3 срещи.

Мда, поговорих си за космите и се разведрих.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 29, 2015, 06:10:41
Та... баща ми си е пич.  :)

Добре, че не ми е обръщал внимание, както едната баба, че щеше да го закъса.

Нищех спомени, за да видя дали ще изнамеря нещо нередно, но общо взето, по - травмиращ ми е бил периодът от вторите седем години и е свързан с телевизията и необръщането на внимание кои предавания за каква възраст са предназначени.

До седем годишна възраст... радостта на баба ми явно е превърнала щуротиите в детската в нещо, за което не е било нужно да споменавам.

Има ли на книгите знак: Неподходящо за лица под определена възраст?


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 29, 2015, 06:14:05
принципно, щом ще е така... на мъжа ми ще му счупя топките ако разбера, че ми изневерява.
да си знаете.
щом си се кътате един друг да не ви кръшнат жените....
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 29, 2015, 11:18:29
Та... държавата, ако иска разумен подход, ето го:
Майчинство в размер на 1000 лв при сегашното положение на цените на стоките, до 18 годишна възраст. Ще ме извинявате, но парите са хартия.
Заплащане на съпруга - минимална РЗ 1000лв.
В крайна сметка аз виждам безсмислието на живота, но ако взема та се хвърля от някоя скала с децата, ще пищите, нали така?!
Прецакала съм се като съм вярвала в бог, ама... може и да има, кой знае. Обаче грешите, като ми говорите, че е грешно да се гледа у чуждо. То иначе щяхме да сме като компютри - програмирани. Емоциите са за това - индикация. Какво ще реши човек да прави след това... зависи от това доколко е човек и доколко още животно.
На мен симптомче от кризите ми не остана неразгадано. На вас ясно ли ви е защо едната сутрин по време на втората криза, подавах ту едното дете на мъжа ми, ту другото, ту ги вземах в ръце, ту и тримата ги прегръщах?
Може да съм всякаква, но безотговорна не съм.

Та... за да си има всяка жена самостоятелност, ако равноправието го има, всяка жена трябва да получава по 1000лв, а мъжът задължително да работи на минимална РЗ 1000лв.

Същевременно се ограничават ражданията до 2 деца.

Това е според мен.

Не ми дреме, че българите намалявали.

То е важно какво поколение оставяш, а не колко.

Малии, чувствам се като Петър Дънов в женски вариант.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 29, 2015, 11:20:31
Чудо голямо, че пуша. Дали ще пуша, дали ще пия хапчета, дали ще се алкохолизирам... долу горе едно и също. Само че в първия и последния вариант - мисля.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Май 29, 2015, 11:24:38
Може да ви изглеждам слабоумна и бавно загряваща, но се опитайте вие да мислите за своите проблеми и за проблемите по света, всички, с които съм се сблъсквала директно или индиректно... и ша ви видя дали ще успеете.
Може да е 99% спам, но 1% е качество.
И винаги... идеите ми са били простички на пръв поглед, но ако бъда оставена на спокойствие да се обоснова.... са точни, за да заработи предприятието/държавата, така че всички долу - горе да са доволни.
И като се подсещат всички.... а помниш ли как беше преди... ще си работят качествено и ще си подсвиркват.
Общо взето.... да взема да ходя да положа някъде Хипократовата клетва.
Имам план за извеждане на страната от всички кризи.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 13, 2015, 12:21:10
Значи... Не ми се търси другата тема... Админе,температурата ми спадна и съм кукуряк.  ;D Четох една статия от сайта...  Вай... По добре да не чета... И да изпъча гордо гърди и да се гордея с психозата си.
Радвам се обаче,че пари за куче съм дала само жълти май, в касичка, изхождайки от идеята, че дори превода беше преференциален..ако ги имах излишни да ги дам за себеподобен в нужда.
Ако това за лявата ръка е вярно, съм дала много повече от два три лева... Не е панацея, когато се вреди системно,както се вижда от бронхита ми... Но и на мен ми се струва, че при толкова мислене 3-4 пъти в годината главоболие е малко.
Макар че на мен прагът ми на болка е височък. Така мисля, щото когато във вма ми чистиха фистулата,упойката се пръсна.. И вече ми е много мъгляво кво беше, но се обадих чак като се усетих, че губя съзнание. А тия тук мушмуроцис цял ден с апарата за кръвно разбраха ли кога защо вдигат? Един път съм виждала кръвното си след бронхит...


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 17, 2015, 10:26:43
Та... спец, явно сте целяли да ме остампарите с цената на всичко, с агентурници навсякъде... Не знам... как се чувства всеки един от вас, ако трябва да задържа на сила до себе си нещо, което твърди, че обича? В смисъл, толкова ли сте некадърни, че налагате физическа сила, за да е послушен някой за вас на възраст, в която е достатъчно самостоятелен, за да може да избира свободно?
Интересно е как някакво смахнато адвокатче в отклоненията явно търсеше някой, с който да си изкара някой лев? Както и някое журнале, следейки ме.  :) Спец, засрамете се... не биваше да криете информацията, че психично болните са всъщност нормални хора, поставени за дълго в ненормална ситуация.

Я когато нямам температура съм работна. Не съм лайно като някои от вас, целящо цял ден да лежи. Дори да лежа, след, два три дни имам ново произведение - музикално, текст или рисунка, в смисъл, дори, когато бездействам, пак върша нещо.

Освен това... нямам нищо против дори да сте поставили микрофончета тук и там, камери и прочие. Не се вълнувам особено. Сравних се с някои от вас и...ох, ами че аз съм цвете, не считам за нормално състоянието, в което беснея, докато за вас е.

:)

С една крачка пред вас съм.

Да не говоря за какви положителни преноси на някои от вас се сетих всъщност и... ох, не знам кое е по - добре? Да имам натрапливости или да греша в отношението спрямо някой, смятайки държанието си за нормално?

 ;D

Спец, освен това съм сигурна, че ако я няма тази пуста температура и ми се обясни как се борави с оръжие, мога да засрамя доста от вас след малко тренировки.
 ;D love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 17, 2015, 10:40:36
Не вярвах, че така осуетявате разводите. То всъщност най - големите посегателства над личността се осъществяват от вас... Така че.. .БАР, мар, шизо заради това нямат лечение, не че нямат по принцип.
Мога да се поставя на мястото на всеки... Вас обаче трябва явно да ви върнат казармата, където да търкате под, да ви го цапат нарочно и вие пак да трябва да търкате, че да ви се изяснят някои работи.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 17, 2015, 10:42:49
... някой е подтикнал тези отгоре над мен да дойдат да ме бият.  :) Аз не се поддавам на манипулации, когато не обичам, независимо от действията. Евентуално за малко може... после пак съм си същата.
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 17, 2015, 11:44:26
... Ми в унисон със събитията съм, както винаги. Не ви знам от балетното ли са ви изпуснали, но... да биеш жена в безсилието си е най-малоумното, което може да хрумне на един мъж в 21 век.
По принцип един нормален човек би си задал въпроса: Какво иска тази? Мога ли да й го осигуря? Дали пък не е права и толкова ли "обратен" ще изглеждам ако послушам жена си, понеже е права?
Някакви такива въпроси, нали ги умеете... уж и вие.
По принцип... още една фейс мъдрост: След сватбата мъжът мечтае жената да не се променя, докато жената се бракува с надеждата, че мъжът подлежи на промяна.
Из "Сляпата неделя"...  ;D Иде ми да се самоубия, честно ви казвам.
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 22, 2015, 05:00:15
И кво сега, спец?! Мъжа ми от тези, които ако реша да се оттегля, никога няма да ме оставят намира, явно.  ;D
Язък, че аз съм му казвала, като изневерява само да внимава да не ми докара нещо. За моя радост, още не ми е докарал нищо с члена си... Но още не се знае кой при какви зъбари е ходил.
По принцип, добре че не си пия хапчетата, за да мога да хвърча.
Освен това нищо не е чак толкова лошо след като преоткрих разни свои способности.
Но въпросът си виси... такива като вас, оплюващи някоя жена като "лека", смятащи, че тя "заслужава"... а същевременно не се знае като се жените за девствената си жена, какъв букет от бацили й подарявате с члена си... Имате ли право да обиждате, когото и да било?
Спец, аз като шамарех децата си, изглежда като милване с перце пред това, което чух наскоро, че цигара била изгасена в ръката на дете... и спец, това се случва под носа ви, много хора мисля, че знаят, но... само аз ли съм толкова луда, че да ми прави впечатление и да се чудя какво се прави в този случай?
Същевременно, местенето в дом не решава проблема. Защото на детето ще му се предложи низ от изнасилвания, шамари и прочие.
И? Ще някакво адвокатче в един друг сайт, виждайки, че разбирам енерджита, реши, че първо може да изкара някой лев от моята история, второ уби желанието ми за книга за отглеждане на дете, за да я напише жена му - психотерапевт ли?
Знаете вие, няма как да знаете. Всичко беше публично, до момента, в който не ми изтриха профила. Знаете, че явно там се случват нередности.
Балерини ли да ви нарека?
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 22, 2015, 08:50:03
Та спец, срамота е... под носа ви. А аз се бях изприщила как да съм перфектна, не разбирах част от мислите си, трудно ми е било да си поставя граници на любовта си спрямо децата си, понеже мене безгранично са ме обичали всички  ;D, добре че имам хумористични наклонности, иначе таквази хубавина, моята де, щеше да бъде погубена без време, а отгоре на всичко се оказва, че е хубаво, че съм имала натрапливости, защото тези, които са нямали са се подигравали с децата си, смятайки го за бъзик. Не че аз съм идеална, по снимките си се ориентирам кога не съм се усетила да спра да искам да им направя перфектна снимка, но наистина бледнея пред това, на което съм се нагледала... А и ми е простено, все пак не съм очаквала да се сблъскам с всичкото "очукване от живота". У нас има един лаф "Като те очука живота, ще се научиш да се справяш", за да ми разберете цинизма напълно.

Та срамота е да няма кой да сигнализира. Околните деца да стават свидетели и някои отсега се чувстват безсилни, понеже са достатъчно съзнателни, за да са съпричастни с чуждата болка.
И дъщеря ми знае, че нямам право да ги шамаря. Както и другата. /Да започвам да ги уча да не са толкова съпричастни? Утре вашите деца може да изпаднат в беда и да не им се помогне по тази логика. /
Същевременно, освен да им всея чувство за вина, че съм строшила неизброимо количество нерви и съм станала спец в настинките, за да мога да им помагам, друго не ми остана. Ако не знаете, да ви кажа, че децата възприемат отношение към майката по подобие на възрастните. В смисъл... моите ме правят на луда  ;D... често. 
И продължавам да дълбая, как да ги предпазя от старци, които се обиждат, когато им забраниш целувки или ги подсетиш за всеки случай да си измият ръцете...
Понеже не знам откъде се пръква тази синехия. Започнах да си мисля, че е или от някое точно определено лекарство и то детско лекарство, или от употреба на сладко, или точно определен продукт?
Или екземите, които съм имала едно време... може ли да е от точно определен сапун?
Отгоре на всичко как да съм сигурна, че някой зъбар няма да ме умори, преди да съм ги отгледала... поне до към 18 тата годишнина на втората?

Знаете ли... аз също понякога си мисля, че Хитлер не е бил чак толкова лош.
Ако е чистел света от подобна свинщина, на която сме свидетели. Иначе не съм чела в дълбочина що за човек е бил, каквото ми е попаднало в полезрението от филми или в часовете по история.
Децата са жертви на родителите си и околната среда, която им предлагат останалите възрастни.
А... друго се сетих да ви кажа. Моята нехайност често към външния ми вид, провокирана донякъде от едновремешната беднота и други оправдаващи ме фактори, после от идеята, че сме естествено красиви чада, не съм ползвала кремове. Включително кремове против стрии по време на бременността, а най -вече, докато бях бременна, мисля, че единственият препарат, който съм ползвала е бил... веро, сапун, шампоан.
Мисля, че стриите бяха стафилококи в кожата... не съм сигурна дали стрии или целулит беше...
Но във всички случаи къпането с много гореща вода наподобява финландските сауни, за които знам от... някаква книга на Джеймс Клавел, която така и не дочетох.
Слънчогледовите семки пък били за еластичност, а ДС трябва да знае колко мазни ги ядях яйцата.  ;D Все да е имало откъде да се види.
Шашмагюл е една перфектна комбинация.
Почти де.  ;D 100% било на шарлатания.
 
Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 22, 2015, 08:53:52
Не ми се пият хапчета, само за да не виждам проблемите. Ако ги индикирам, намирам решение и някой помага... Така си доставям достатъчно хормони на щастието.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 27, 2015, 09:59:21
Ааа, една година умумвам над две изречения: Що е то да имаш мислене на психолог и що е то психопат.... Разгеле, избистри ми се, но... трябва да вмъкна, че при писменото изказване не е психопатия пълноценното изказване, тоест подробното описание, тъй като в противен случай изказването звучи като мантра, над която да умуваш, докато ти се избистри в съзнанието: какво, за бога имаше предвид Учителя.
 ;D
На мен психопатията, драги спец, ми се получава през 5-6 години, когато ми мине от предишния път, когато съм имала сблъсък с раздавачи на букети с най - различни гъбки.
 ;D
Изясни ми се и защо толкова се държеше да не стъпя на психиатър с идеята, че някой такъв може да ме накара да мисля като него...
  ;D
Както неведнъж съм споделяла, когато човек осъзнае, че е луд, но е заобиколен от луди, е доста трудно да си "изправи мисленето" до степен "нормален".
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 27, 2015, 10:18:38
И да ви разясня малко, че не се знае накъде са ви трансмитерите и хипокампуса... психиатър - психотерапевт или психолог - психотерапевт в живота на един човек, "жертва на насилие и с житейски проблеми", лично според мен подчертавам, играе ролята на родител - майка или баща - чиято цел е да поправи щетите, там, където истинските родители са оставили такива тъй като за професия "родител" не се учи предварително. Крайната цел е:самостоятелност, но с пояснението, че самостоятелност и независимост са две неща, които няма как да бъдат изпълнени на 100%.
Ако ви е любопитно защо, питайте.  ;D
Освен това мисля, че е крайно време да престана да пиша. Тук де.
А освен това вече не се притеснявам дали заболяването ми е генетично обусловено или възпитателно, защото съм на мнение, че и в двата случая има доста неща, с които да се гордея.Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Октомври 29, 2015, 08:25:53
... та спецове, вие сте една пародия на това, което трябва да сте. Сигурна съм, че всеки ден поне кафе си купувате от Лавка. Толкова ли е трудно да направите забележка, че от там минават деца и вашите любими списания "Порно" предполагам все още са за лица над 18 години, което означава, че не трябва да се предлагат открито, най - вероятно?
 :)
Вие можехте да сте положителен пример. Някои от вас със сигурност са, но най - вероятно са малцинство.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 09, 2015, 12:38:02
Та спец, всяка майка, която гледа сравнително съвестно детето, би трябвало да претендира за абсолютно същите облаги като вас бе. Общо взето, въпреки че сме на осмо място в света по брой спец, мене не само, че този факт не прави спокойно съществуването ми, ами даже и ми се трови от някакви такива бивши подобия.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 09, 2015, 01:39:10
 ;DТа спец, аз почивам само ако взема да заумирам. Като заумирам, току получа някоя и друга облага, колкото да се свестя малко.
То и в думата почивам са втъкани толкова много смисли, че... ако знаех, че и вие сте такова завъртяно, като тортичка, да бях се оттървала още преди около 10-12 години.
Ако някой ме беше информирал, че боря скорбут навреме, нямаше да го има това тук. Не че е лошо де, но за другите е добро, за мен като ми се размотава някой с диагнози... още повече, с невъзможност за работа, то аз и няма и да търся де, достатъчно търсих,  :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 10, 2015, 08:15:55
 :) Тук да попълвам ли "Из дневниците на Шашмаагюл"?

Ами най - после последва само мълчание, когато казах, че ако има автомобил, е грехота стара жена да се оставя да мъкне торби и после да се чуди защо й изтръпват ръцете.
Сигурно ако бях я приела като слугиня... ама аз съм Пепеляшка бе, не разбрахте ли?
 ;D
Иначе ако трябва да съм сериозна, не ми го побира акъла понякога що за животни сте вие мъжете. И то към някой, който се грижи за вас. Мъжа ми колкото и да ме е ядосвал, все съм го дърпала и да ми обръща внимание, за да се разсее малко, ама той и той е един увладял се биполярен хиперактивен, решил, че ако ме разглези, ще взема да свикна... Като бумеранг съм като че ли.
Значи, ако не се налагаше да живея с тях постоянно, щях да ги оставям може би да се правят каквото искат.
Но когато някой ми е кажи речи постоянно пред очите, просто не издържам да мълча.
Сега изясни ли ви се какво се е криело зад шестгодишната ми прикрита анорексия?
Погнуса.
Не искам да ви натоварвам със себе си, а просто да ме разберете, че докато виждам добродушни мъже, виждам смисъл в живота.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 10, 2015, 08:25:13
В смисъл... ако толкова му преча на някого, когато наподобявам неговите стремежи, а именно деца, семейство и т.н.... прозорците ми са широко незакрити, има перфектни възможности да ме нацели. Не съм очаквала, че някой ще си вдига самочувствието по смешен начин, ама... достатъчно ми е, че постоянно трябва да се отбранявам, докато разговарям с мъжа ми. Всъщност.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 12, 2015, 01:01:50
Чета си във фейса на Прокопиевата оправданието "Който не работи, той не греши"... с допълнение, а който не работи и не греши, го повишават..
 :)
 ;D
Върнаха ли се останалите от специализация, понеже явно си събирала пари за такава, от такива като мен? Обричайки ги?
Без специализация нищо по - различно от мен като маркетолог не сте... бе.
 ;D
БАО ли беше, онова с психоанализата и психотерапията, щом ми подейства пак така... си го включвам към БАП, пък вие си се размотавайте както искате.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 12, 2015, 01:04:33
психоанализа и психоаталитична психотерапия. поправка.  ;D я пак не разбрах каква е разликата, ама... то едното изпълни ли се, другото като все едно да бутнеш каруца по баир надолу. Ако не разбирате метафората, питайте. Понеже айкюто ми варира, може да измисля и по - лесна. :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 12:04:38
https://www.youtube.com/watch?v=abyr7MHF7Gw

Спец, сега ми щукна да си говоря с вас.

Знаете ли как бързо запявам от Кут Кут Кут Бам бам бам, гледайки клипа?
Като тръгне някой да клепа танца...
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 12:24:28
... така де, ние ще се стараем да ви радваме, а вие да ни мърсите, докарвайки ни до сълзи...


А сега лека полека ще си превъзпитам мъжа.
 :)
Вие не ми се мешете, нали знаете, аз знам как да направя всичко.
А сексът трябва да е удоволствие и за двете страни. И да има изрично вдъхвонено казано Да.
Наистина мисля, че по - пълноценно от това няма как да се изкажа по всички въпроси, които ме вълнуват.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 12:39:51
Въобще... ако не мога да се справя сама с онзи идиот, с който доскоро си говорих кротко, смятайки, че няма да има ищях към мен...
Тогава ще кажа на мъжа ми.
Освен това... мене кучетата в квартала ме обичат. Интересното е, че покрай това залежаване едва излизам да нахраня кучето си и... едно друго, свободно вече не ми се радва толкова.
Това забелязах. Дали е субективно ми е все тая, но...


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 12:42:47
Един с мустаци бе е простакът, за който говоря, на който даже и името не знам.

Иначе има тук едно черно куче, стопанинът му е чудесен, колкото добротата на кучето.  Всичко виждам аз.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 01:01:36
Но понеже явно понякога греша за хората... от тук нататък ми е най - хубаво да мога да разчитам само на себе си.
Край на приказката


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 07:01:05
От мен ако зависи, бях казала май... бих накарала някой да мине през нещо само мислено, за да поумнее. И така може. Може да греша, ако не греша... аз деля децата на изкъпани и неизкъпани, то почти като за покръстване заговорих ама... преди няколко седмици, до мен дойде едно дребно... много исках да дам на майка му дрешки, ама тя дори няма да си направи труда да ги изпере. Те всъщност дрехите са да се занесат в завод, да се преработят, както там се преработват и тъканта да се превърне наново в конец за съвсем нови дрехи. Като нямам достатъчно гардероби... така става.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 13, 2015, 08:01:25
Така де, когато съм ок, тоест когато имам сили, държа на обещанието си. Ще се постарая да не влизам в нито един от трите форума един месец. Което ще се изпълни ако съм добре.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: в Ноември 24, 2015, 06:05:51
Шашмагюл каза:
  И що преди малко не можах да метна последен пост, смятайки че ми предстои бан?
 Grin
С толкова много заложби, няма как да остана нормална... това с две думи.
Да си направя заключението точно, кратко и ясно:
преди шест години направих първата си нервна криза, не знаех къде се намирам... в преносен смисъл. От три години спрях да възприемам Тодор Тодоров като скучен пенсионер, и успях да наредя мислите в главата си дотолкова, че да стигна до заключение, че по - скоро неразбирането на мъжа ми, което съвсем взе да отсъства в последно време, е било за психотерапия. Той е бил за психотерапия, а аз... за няколкодневен престой на курорт, а не в Курило.  Grin
Не съм стъпвала там, но можеше... и щях да си умра с мисълта, че съм луда, невзрачна и тъпа.
А всъщност... все още мога да поемам много нова информация.
Това, с което този тук ми помогна е... да преоткрия своята значимост, своите положителни качества... ако си затворя очите.... имам забележки относно етичния кодекс на психотерапевтите в интернет, но... айде, от мен да мине.
Чувствам се страхотно.
Така достатъчно ясна ли бях?
 Grin


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 24, 2015, 09:56:01
Мда, това си беше и за тук. Един от бръмбарите в главата ми влезе след като изгледах детско, в което се казваше "В този случай вече нищо не може да се направи", обвързвайки го с баща си. Продължението беше счупени крака на бащата в детското, което обвързах с мъжа си и липсващия ми баща - според едно от поверията, когато човекът почине може да направи така, че да си "набави още компания"... Да ви кажа честно, добре че все някой имаше около мен, защото бях на път да намеря начин да си счупя краката, за да не ги счупи някой на мъжа ми, който току що се завърна насред виелици, дъжд и сняг...
Нали не смятате, че някой ще ми угоди да сложи стабилни кепенци на прозорците?! А това е единственото решение на притесненията ми...
Заключение беше това.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 24, 2015, 09:59:41
Освен това се наложи да преспи на едно място и... толкова ми напомни за моментите, преди баща ми да го вкарат в болница, докато чакахме спешното, когато предвидливо с лаптоп под ръка звъннах и на сестра ми, и на мъжа ми...
ПР, ОКР и БАР в едно.
Просто всички с ОКР, БАР трябва да бъдат предупредени, че не трябва нито да посягат на някого, нито да си посягат.
Въобще, като презастраховка по време на такива бури, всеки трябва да си е измислил "план за спасение", понеже мене това ме мъчи много често.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 25, 2015, 02:58:48
Освен това в моя фейсбук имаше брутален колаж на Б. Борисов... мисля, че е крайно време хора, които нямат мярка в хумора си да бъдат санкционирани. Не че това ми попречи да напиша: "Г-н Теодосиев, другият път, когато посетя работното ви място, психиатърът отдавна вече ще е друг..."  :)
Освен това единият от постовете във фейса ми от тези дни беше на Ванга и в него пишеше: "Тя ще успее да съхрани себе си и ще се научи да управлява света". Един, два дни по - късно или на същия ден имаше друг пост със снимка на Ванга "Ако не споделиш, те очакват седем месеца нещастие"...
Ако имаше нещо вярно в споделянето на такива глупости, отдавна вече да бях успяла в нещо.
За мен обаче има друга версия... Някой да знае, че имам леки пси проблеми и да пуска целенасочени постове... струва си да се провери.... спец. Не е зле да ви питам: вие дришльовци ли сте или не сте?
 ;D


Титла: До админ
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 25, 2015, 08:03:06
Слушайте сега.... още нещо. Преди месец ходихме да снимаме децата, за да им вадим паспорт. Значи децибелите на малката са такива, че ваша служителка, която трябва да е с акъла си, повече от всеки друг, все пак сте държавна институция, та ваша служителка така се пошашавила от децибелите й, че не обърнала внимание, че кофти снимката и хубавата снимка на малката ми дъщеря, се подвизават в два паспорта.
Значи...  ;D аз съм подложена на постоянно слушане във висините на гласа... какво ше иска някой от мен?!
 ;D
Слушайте сръбското хлапе от тазгодишната детска евровизия, смятам и двете да запиша на солфеж, пък... да си имат те знанията, а каквото си изберат след време.
Та сръбското хлапе... ами че аз нали си имам сръбско, генът избил в малката, дарил я със силен глас, слух... отсега й личи.
 ;D
Може пък да ни прославят с хубаво... малко национални "четки" да ви направя, да ми оставите чедата при мен.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Ноември 25, 2015, 08:24:04
Освен това, понеже някои от вас имат и деца, ето ви предложение как да постъпвате тогава, когато детето е решило да ви изпробва нервите:
Значи тя от сутринта е с глава, забита в хладилника, докато на голямата се карам, че трябва да яде повече... Направих й филия с шарена сол, на която тя понеже тук бъркат понятията, казва "чубрица", казах й, че ще й слоша шарена сол и на втория сандвич, че това, което яде не е чубрица, а шарена сол... И това се превърна в световен проблем. Половин час си играх с хубаво, с лошо да й покажа, че няма да стане да ме разиграва... щото и друг път съм хвърляла един куп сандвичи, понеже все иска нещо различно, или пък има каприз, че не е нарязано, както точно иска тя...
Накрая не издържах бе... в крайна сметка заспа и спа няколко часа.
До събуждането й се усетих, че трябваше да й отвлека вниманието, научавайки я да различава различните подправки по миризмата...  ;D
И мисля, че до подобен извод щях да стигна в терапевтичен сеанс.
Питам аз, след като ми "идват на ум", за чий трябва да ходя където и да било, за да ми разтяга локуми в какво се състоят разрешените ми психични проблеми, след като основният ми проблем всъщност е как да ни спестявам взаимни нерви, освен това...  ;D ами малко се позаглеждам настрани, но пък не вярвам, че мъжът ми прави нещо различно ;D, освен това не бих рискувала да си навлека гъби от всякакъв вид, ако не съм влюбена, което в момента е мисия невъзможна всъщност. Подбих си петите от потропване, терапевтитеее, че съм си избрала двама терапевта и други не ща. Обаче понеже защото еуфорията ме прави малко неуравновесена, по - добре да не ходя при тях, че няма да ми се завръща.  ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 07, 2015, 01:21:03
Да де... чета си поста, който Админа е пренесъл тук и ще кажа, че... причината да поставя под въпрос нормалността на любимите ми психотерапевти тези дни е само и единствено, защото назад във времето БАР се спрягаше като генетично заболяване, а то е свързано само и единствено с дни наред безсъние поради... настинки на децата, мои настинки, по време на които заради температурата, задуха не мога да спя или съм много изплашена да не би да пропусна някой симптом или да го омаловажа... и е преодолимо в рамките на няколко дни.
Какво да направя, че така карам настинките? За какво да пия хапчета постоянно, след като когато сме здрави спя спокойно? И ако ще пия хапчета, то това са разни за температура и евентуално антибиотик, ако бронхита се е развихрил?
А спец?
Да си поговорим малко за гена ми.... няма по - хубав ген от моя.  :) Понякога ми се къса сърцето, че братовчедите ми са ми братовчеди, точно по тая причина. Фройд?
 ;D
Спец... толкова ме е яд на Прокопиевата, както и на Димитрова, особено пък на онзи пенсионер Теодосиев, че... ако бях истински луда, вече нямаше да са сред нас.
 ;D
Ше ми клепат те хубавия ген, благодарение на който, макар да съм си недохранена доста, мога да изместя цял фотьойл, който се носи от двама мъже с пъхтене, съвсем сама, бе.... спец. Шкафове, легла, елате да видите какви преустройства правя съвсем сама.
 ;D
Та... може да съм малко луда, обаче всъщност точно това положение, в което съм в момента, на мен ми харесва, за мен е нормалното. Луда бях, когато бях в депресия.
Сега вече със сигурност не съм... само за някой и друг ден ме обхващат много черни мисли, тогава когато не виждам изход.
И по този повод има една приказка: "Утрото е по - мъдро от вечерта"... с подробността, че трябва през нощта да се е наспал добре човек.
Та... край на приказката.
 loveТитла: Лечебно
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 07, 2015, 07:34:46
Опа, спец, не е край на приказката. Понеже защото се почувствах като престъпница за едни нищо и никакви натрапливости, идващи от вашето безхаберие преди години, тогава когато бях ученичка, а и иначе... ама айде да не задълбавам.
 ;D
Дришльовци такива... когато децата се разкашлят, а за последното кашляне, ей така профилактично, привидно налудно... може да си пуснете Хиподил... със специалната им песничка за специални случаи... и междувременно да ви кажа, че медът в моето семейство намери приложение от схванатия ми врат до кашлицата на дъщеря ми. Снощи, всъщност не, така налудно и със причина според мен  ;D, снощи се разкашля, та й намазах гръбнака с мед, кашлицата от суха обърна на влажна и после спря и заспа спокойно. Тази вечер процедурата се повтаря плюс витамин с естествено и сироп за кашлица.
 love


Титла: Лечебно 2
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 07, 2015, 07:36:58
дъщеря ми имах предвид, спец. Та така де... Хиподил, Онази песничка.  ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 07, 2015, 11:39:56
И натопляне на краката в средно гореща вода - според прага на чувствителност на детето, плюс морска сол. Може би повечето го знаете това, но не е много сигурно, щото по - младите чавета или градските може и да не са чували за това.
Това се прави, когато е настинка  от надухване, простуда някаква, а не от вирусчета и бацилчета. Когато са настинали краката....
А медът на гърба се слага до под лопатките, по гръбнака, но знам, че около бъбреците трябва да се избягва намазване с каквото и да било... може и да греша де, обаче гледам винаги да мажа в този диапазон - до под лопатките. Отгоре се слага салфетка и така се спи.
До момента действа.


Титла: лечебно
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 06:35:51
 ;D Казах ли ви бе, дришльовци, че генът ми е супер?
При температура от 25 градуса в стаята, детето стои по половин един час по памперс.
Когато се облича през зимата, се има предвид, че то си седи в количката, докато вие щъкате насам - натам. Когато проходи... доколкото помня долу - горе като себе си обличах...
Пролетта обаче, когато е било много, много топло съм виждала майки да обличат децата си с една блуза повече, което е нещо като правило, докато те... са по тениска, а аз по тениска се потя...
Лятото винаги като мен облечени.
Най - вече обаче... против чревни щуротии, ръцете си ги мия често, най - вече преди ядене задължително като избягвам инстинктивно да пипам каквото и да е освен храна.
Та... някой ще ми казва, че ОКР-то е вредно.  ;D Като че ли, като че ли, като че ли... отиде ми диагнозата на това шантаво ОКР.... а как е хубаво БАР.  ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 08:11:34
боди и памперс, всъщност, че е важно ако някой чете. На мене 19 градуса ми е хладно, най - добре се чувствам при 22-23. Тогава ходя по тениска вкъщи.
Таааака сутринта след като трябваше да излизам от кожата си за нещо, което повтарям от около четири години сигурно насам... се питам дали ако ме затворят в психодиспансера към ВМА ще се чувствам добре и дали няма да се правя на луда, само за да не излизам от там?
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 08:26:12
https://www.youtube.com/watch?v=0fQSM7JMDlg (https://www.youtube.com/watch?v=0fQSM7JMDlg)

А казах ли ви, че преди няколко години ми попадна хармоника под ръка и... тоновете там бяха разпределени на зиг - заг. По спомени.
 ;D
Терапевтично.

https://www.youtube.com/watch?v=Sa-1SpBUXUg (https://www.youtube.com/watch?v=Sa-1SpBUXUg)

А това аха, аха да го хвана и ми взеха хармониката. Поне да се бяха научили, да му се невиди.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 08:27:38
Аааа, честит празник... макар че надали в тази темичка трябва да го направя, глупендери със средно образование!
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 08:44:21
Цигулка няма да е... усетих се аз, отдавна не съм посещавала музикални магазини.
 ;D
Време е, Шашмагюл.
 ;D
Как ли се дезинфекцират обаче, особено тогава, когато и за папиломите се говори, че са заразни... не че си имам де, ама се замислих така. Лекарите не винаги са съобразителни, не винаги имат цялостен подход, за да кажат.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 09:39:33
А болни бабички, дядовци и прочие, които се въртят около пеленачета без особени притеснения, на които им е по - важно да задоволят докосването си до гладки повърхности пред тяхната сигурност.... се сритват.
Боже, колко подтисната агресия имам, Боже.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 08, 2015, 09:40:54
До около две години поне трябва да се пази стопроцентово, защото даването на каквото и да било различно от вкусна храна си е цяло приключение.
 ;D
За индивидуални терапии:
Шашмагюл
на ул. Шашмагюл
номер почти Шашмагюл
в квартал Шашмагюл.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 14, 2015, 02:03:45
Спец, може ли да ми кажете защо:
Днес, докато отивах към поликлиниката с децата, в автобуса имаше младо момче, на около двадесет, което имаше резки движения, правеше се най - вероятно, че говори по телефона, не можа да си намери място в автобуса, накрая едно цигане взе да го бъзика нещо и... момчето отиде и си говори с него. Каза му, че някаква гадателка му предрекла, че ще е новият управляващ, че видиш ли ще вкарва задължителната казарма, а също и успокои цигането, че всичко ще оправи, всичко ще бъде наред, личеше си, че си вярва, че "силата е в негови ръце".
Изглеждаше милостив към детето, обаче... аз изпитах паническа атака, да не би да съм попаднала не където трябва, тоест... не знаех какво може да се очаква от такова състояние.
Надявам се да има опция в 112, с която да може да получавате съобщения, а не телефонни разговори, тогава, когато са невъзможни, че... единственото, което дебнех беше какво ще направи момчето, не ми дойде на ум да пиша есемес.
Това момче, ако не беше да се държи така, изглеждаше абсолютно нормално, дори бих казала симпатичен.
И ако на мен лудостта ми е в следствие от неспане, защото ето сега... пресен пример няколко дни се юркам цял ден боядисвам, чистя, готвя, опитвам се да осъществя... един ден, в който да видя дома си абсолютно чист и все не успявам, и не успявам... и като за капак и двете деца с кашлица, едното на антибиотик, то... какво може да слуди чак толкова момче на 20 години?
Компютърна игра?
Гадателката плюс някакви шантави книги?
На мен ми се струва, че неспане в комбинация с компютърни игри може да ги докара такива състояния?
Да разведря ли, че по време на последната криза умувах за пирамидите, а символизма беше, че вкъщи въздуха беше отровен от белината и непроветряване след почистването с нея? А също и че на дядката, който изглежда вече досущ като мумия, няколко дни може би преди това му помогнах да се прибере вкъщи, понеже се беше схванал? И понеже и бабата не е добре, се сдухвам при мисълта, как да реагирам спрямо децата, ако се случи по едно и също време да се споминат, още повече че голямата разбира какво означава смъртта...


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 14, 2015, 02:12:18
А съм чела някъде или съм гледала филм, че едно време при разкопките на пирамидите се оказало, че нещо изпускало отровен газ, златото май беше, който се разполагал над един метър от пода... Или нещо такова, не помня с точност. Заради вятъра не отваряхме много да се проветрява, даже хич май, което наистина беше разпределило въздуха на нива, а аз понеже имам силно обоняние мога да усетя разликите в миризмата.
Та... дори и да не съм права, не смятам, че живея в невидима пирамида...  ;D
Когато не спя обаче, в съчетание с липса всъщност на устни нормални разговори!, абсолютно се превръщам в дивак. Обаче е поправимо. Само малко внимание и вече съм си аз.
несъзнателността при мен приключва с дръпването на един осемчасов сън... евентуално няколко дни по ред.
Докога няма да има цензура в интернет? Която да разграничава теории от доказани истини?
Аз не вярвам в гадателството, понеже сама мога да го направя  ;D ориентировъчно, стига да се позагледам малко в новините, да поразмишлявам...
Но ми се ще да вярвам, че има нещо и иначе, че иначе толкова ми писва често, че няма да има нищо, което да ме спре да си замина от тук завинаги.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Sh3me7 в Декември 14, 2015, 08:43:47
Абе човек дай възможност и на другите да пишат ... не може да удряш такъв нечовешки спам като ти се пише отвори си един notepad и си пиши в  него. Замисли се що вече никои не пише ами те хората като гледат как спамиш по 20 пъти на ден са си помислили че тоя форум е крачка от лудницата и се плашат вече да си споделят проблемите ...


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 14, 2015, 11:42:13
Кое да давам възможност?! Днес преминах през... страх от атентат, през сериозна кашлица на дъщеря ми, в последствие в едно месо една жила изглеждаше точно като глист и така си се тресях, докато не ме успокоиха, че е просто жила, като за капак дъщеря ми е със зверска температура, спринцовката я е спукала, явно играейки си като я дъвче, повърна по някое време остатъка от лекарството.... чи тя мене лудницата все повече ме привлича.
До няколко месеца ше се спра, споко - мъжът ми е приклещен - или ме взема или си идва, иначе аз ще забягвам.
Иначе каква лудница?! При условие, че успявам да си обясня логично изпушванията, би трябвало да е дори успокоение, че диагнози като БАР и шизофрения имат лечение също, че са период, а не живот...
И освен това, аз даже мислех да оспамя и с това, но някак нямах желание, сега вече добих. Идеята е, че се чувстам много тъпо, понеже нещата, за които съм се психирала са абсолютно като на онази с гугутките, същевременно незнайно защо бях спряла да мога да се виждам как изглеждам отстрани за известно време, което беше оприличено като "трагедията е голяма" без абсолютно никакви пояснения в повече.
Което ме навежда на едни такива неориентирани мисли: "Защо?"... Иначе... споделяйте си проблемите на воля... Просто преди да си разменяте координати, мислете, понеже тия психични състояния са свързани с една голяма доза простотия и непредпазливост, което може да изиграе лоша шега. Ненапразно казвам това. Дори аз самата като съм в психоза трудно преценявам кое да запазя за себе си и кое да споделя.
Освен това... да, може да е спам, обаче за такива догатки като моите във всяко едно отношение, се пишат статии.
 ;D
Би трябвало да го чувствате като бонус това, а не като спам.   ;D


Просто много ме е страх, когато децата боледуват. Нищо повече.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 15, 2015, 08:05:04
Знаеш ли, маймун такъв( не обръщай много внимание, незнайно защо, имам нужда да обиждам всеки, който ме критикува, пък макар и точно за случая с форумите да сте прави, вие всички там...) кое е основното, което ме ядосва, травмира и от там ме избива на агресия, изразяваща се в писане?
Това, че още преди осем години, когато бях бременна, бях достатъчно неуверена, за да мога да послушам адекватен терапевт със съвети за това как да отгледам децата си така, че травмите, които ще им оставя, понеже съм човек и не съм съвършена, да са в минимално количество. Независимо какви подбуди съм имала, е факт, че съм била искрена в желанието си да бъда перфектна майка. И... при условие, че имам достатъчно голяма база за сравнение за нехайни майки, раждащи ей така, без никаква мисъл какво сътворяват, а също твърдящи със сигурност, че щом като мутри ще бъдат щастливи, ще ги възпитават в грубост, фактът, че ако исках терапия с Тодоров, едва ли не трябваше да действам като абсолютно биполярна и да избягам от вкъщи, което е направо смешно, ако не беше трагично, като за капак, тия натрапливости излиза, че са педофилия в очите на околните, поне аз така се съмнявах и така разбрах Тодоров преди време, а в моите са страх да не изскочи подобно желание. Понеже не съм била уверена в себе си за нищо, нито съм знаела къде са ми границите на лудостта. Освен това ме е яд, че разбиранията ми за децата са абсолютно в хармония със законодателството, друг е въпросът, че за да се изпълнят тези разбирания, трябваше само и единствено да имам нормални взаимоотношения с мъжа ми.
В крайна сметка обаче, на мен репутацията ми, докато стигна до разбирането на себе си, е достатъчно уронена, че... дори и да реша да се изявя медийно, идиотските журналя няма да пропуснат да изкарат малко повече бройки със статии, пълни със съмнения и идиотщини по мой адрес. Не е невъзможно, разбираш ли, достатъчно наблюдателна съм, за да видя как първо пускат стресираща статия, в която съмненията са написани като стопроцентова истина, ползвайки ей тези "като че ли", "някои са на мнение", така неуверено звучащи, но убедителни, точно, колкото Тодоров например. В последствие и да пуснат оправдателна статия, са всели достатъчно съмнения, за да се няма доверие от болшинството. Пресен пример са случаите с бюлетините преди изборите, след това пък имаше статия за радиационен асфалт....
 :)
Принципно, аз пострадам ли, да знаете, че... сте изпуснали човек, който искаше да създаде интелигентни същества. Независимо какъв стил на писане мога да използвам за настроенията си.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 15, 2015, 08:25:16
 ;D А да не говоря, че се виждам в чудо как ще науча голямата си дъщеря да се храни с повече готвено, отколкото шоколади и вафли, след като изкара вирус абсолютно леко, с едни никакви хапчета за смучене и сироп, докато малката, която се храни изключително разнообразно е с кашлица и снощи ми вдигна 38,7-39 градуса температура.
Явно високите й децибели й предизвикват температурата, както и това, че не мога да я накарам да се облече вкъщи с нещо различно от къси панталони, а голямата ходи на спорт два пъти седмично.
 ;D
Което все пак поне доказва общо взето теорията ми, че поне веднъж на ден, най - добре два пъти готвена храна, манджа с по - наши думи, вода, спорт два пъти седмично, пълноценен шест или осемчасов сън, да правиш нещо специално за себе си, да вярваш, че тялото ти е здраво, плодове тук - там, е общата рецепта за здраве.
Мазането на гръбнака в областта на лопатките с мед се оказа също ефективно... Така че макар да е спам, е полезно, защото не вярвам да не настивате зимно време.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 15, 2015, 08:29:27
Може би е противопоказен само при пъпки на гърба, причинени от стафилококи, но и това е спорно, понеже медът се води естествен антибиотик.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 15, 2015, 03:27:07
Ааа, и още се сетих, за нещо, което ме травмира и постави в абсолютно незнание вече как да постъпвам...
Отбелязването на това, че деца, при които проговарянето се случва под шести месец било на психично разстройство.  ;D На многоуважаемия ми терапевт умозаключенията. Сигурно пак се е измъкнал с термини "като че ли", "понякога", вместо да каже, че ако престана да им обръщам внимание, от огорчение ще кривнат от пътя, или пък че ще станат толкова разбиращи същества, а същевременно все ще се чувстват неразбрани... И може и да го е казал, не ми се рови назад в постовете, но... честно казано съжалявам, че не съм обръщала внимание и на малката толкова, защото е човек, на който трудно можеш да му влияеш, а снощи... не стига, че едва не ми удари челюстта, изплъзва ми се от ръцете, просто защото беше решила, че не иска да й преслушват дробовете... така и не стигнахме до преслушване, на мене страхът ми беше от пневмония, лекарката ме успокои, че нали, не изключва единия процент вероятност, но по - скоро детето не е толкова зле, колкото си мисля аз.
Та... когато някой нарече труда ти над детето, както и старанието да й чета книжки, когато е била на два месеца или три... помня, че се карах с мъжа ми, понеже не искаше да ми купи играчките, които смятах, че са занимателни точно за нова година.... На другата нова година му направих един съпрайс по тоя повод...  ;D
И... така де, когато Тодоров сподели, че и това било психично разстройство... ми дойде малко в повече.

Г-н Тодоров, при цялото ми уважение към теб, за това, което направи за мен, това си беше удар под кръста.  ;D И бих ти казала, че и психолозите, които констатират тези щуротии, не ги слуша много главата, понеже... за моя радост мисля, че има достатъчно родители, които обръщат внимание на децата си така, че да са възпитани, свестни и т.н...

Когато дете проговори толкова рано, означава, че ще има капацитет да стане всякакво. Какво по - хубаво от това бе?!
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 16, 2015, 06:59:18
Гнус ме хваща като си мисля за вас, спец. Не стига, че повечето сте развъдници на бацили, ами на всичкото отгоре, имате силата да пуснете статии, навсякъде, в които се обяснява нагледно какво представлява етичното отношение към дете и какво наказуемото. И колкото повече стига до бременни, толкова повече ще ви се плаща само заради спомена какво е било и какво е станало. Тези журналя... са помия. Не е невъзможно да вгорчават живота на куп невинни хора... както естествено има такива, които помагат, но не затова е този пост... Но колкото повече наблюдавам как се случват големите новини, толкова повече стигам до тези заключения.
Не е нужно някой да "изгърми", за да се прокара новост във взаимоотношенията.
Освен това... спомням си, спомням си и имам особеното усещане, че можех да "изгърмя" абсолютно невинна и абсолютно стараеща се да съм, както подобава.
Щото мене ми казаха, че не било много хубаво, че въобще си мисля за тези работи, не тук, в реалността ми го казаха... Ако така си вършите и иначе работата, сте пълна трагедия, ама пълна. Е как да не си мисля за тези работи, след като едва напоследък попаднах на статия, в която въобще видях как изглежда профилът на един насилник?
Спец, знам аз, че всичките с ОКР, БАР и прочие са напълно нормални хора, поставени в ненормална ситуация...
Поради тази причина, че преди не разбирах естеството на натрапливостите, преди съм се страхувала от преследване  ;D, сега обаче сте ми паднали толкова много в очите, колкото не можете да си представите.
За домашно... не е зле да си прочетете какво е несъзнателен пренос на чувства...
Аз ще се опитам да ви го обясня на кратко:
Когато едното,вече голямо, иска да го целувате и прегръщате, както преди, а вие се измъквате с думите: "Вече си голямо, чадо, не е прилично така...", а другото ви центрира от време на време в окото, зъбите с главичка и прочие.... Ето това е несъзнателен пренос на чувства.
Една българска приказка "Каквото почукало, такова се обадило"... не помня чукало или викало, ама мисля, че булгерън ме разбраха... за другите...  ;D Все си мисля, че ако са се напъвали да ме разбират, са влезнали за известно време в психиатрия....
 ;D
Не ми се говори с нещо, различно от хора, които могат да направят нещо по моите национални въпроси...
Както и с хора със средно образование... естествено с някои изключения, на които им е простено, защото са си наваксали с книги или просто са природно интелигентни.
Аз... приключих с ОКР-то, ПР -то по - добре да го имам, а БАР... БАР е характер бе, не болест...  ;D Когато чета характеристиките на БАР... за пореден път заключавам, че съм се стремяла да развия психично разстройство.  ;D Ама благородно.
Ако не е бил Исус Христос и сродните му, от невръстни, как проходим, щяхме да работим.
 love
Това са първи опити за превръщане на животното човек в Човек.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 16, 2015, 10:48:33
 ;D За ваше сведение, долу горе така им се радвам, както едно време. Няма какво толкова да коригирам... обаче се подсмихвам под мустак, че с тия температури, с тия кашлици, антибиотици и прочие, не мога да стигна до огледалото, та... подсмихвам се, задавайки си въпроса: "И що толкова много се впечатляваха, че ще ходя на терапевт и някак като че ли не ми съдействаха много? И ако за Варна да речем са ми пазили брачното благоприличие, несъобразявайки красотата на зъбите ми, то... на Димо Станчев какво му беше? Явно много, много не обичат, когато се оказвам права.  ;D Оно пък съм и най - умното чадо в средностатистическата рода. ", а тия пък тук, нали все до психиатър опирам, на хапчета бях като буба, едва можех да гледам, какво ти да казвам, че някои филми не са подходящи за деца...
 ;D
 love
Теренът е свободен за други оплакващи се... Просто моят съвсем искрен съвет е да внимавате на кого си давате координатите през форуми, а когато ходите на психотерапевт, не забравяйте накрая да възстановите самостоятелното си мислене. Понеже дали те не се изразяват правилно, дали ние не ги разбираме, обаче около две години циклих над може би десет, двадесет поста, за да ги разбера накрая правилно.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 17, 2015, 09:45:28
 ;D И сега какво да направя като по навик си цъкнах да видя дали някой не е писал, пък взеха, че ме заприказваха?
 ;D
Шашмагюлчета... екстра се чувствам.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 17, 2015, 07:05:01
 ;D Е вече не толкова... Някак тъжните иконки не ми допадат.
Та... искаше да се оплаквам ли? От движението около ремонта на стаята, чистенето вместо почивката, докато мъжа ми си беше тук, че сложихме паркет, от последващите ми безуспешни опити да изчистя, извънредното чистене и на коридора, стандартното на котлето, ме болят краката. От парацетамола като нищо може да съм натоварила не само черния дроб, но и бъбреците, които както по - паметливите знаят, преди време ми бяха дали ядове след прекомерна употреба на аулин. Преди малко в съчетание с леко изтръпване на краката, ме свиха бъбреците, а отгоре на всичко и ми прилоша за момент... точно както преди.
При условие, че се чувствам като разход за мъжа ми...
При условие, че децата не са от най - боледуващите, но все пак боледуват често... аз не мога да си позволя дори почасова работа, защото вкъщи се изтощавам достатъчно...
От там нито мога да изкарам допълнителен доход, нито мога да тегля някакъв кредит, за да си ремонтирам зъбите дотогава, докато не ми станат перфектно удобни... И... дори ме е страх да ида на лекар, да си направя изследвания, за да знам има ли ми нещо или е само моментен имунен срив заради всичко наоколо....
А същевременно ония мумии в другата къща им купуват хапчета, които да им поддържат живота, нали?
И няма да се очудя ако зад новата кола вкъщи не стои помощ от мъжа ми...
Доста обидена се чувствам, сигурно това му отношение ще се промени, но...
Бих го смачкала, но от това няма да се почувствам по - добре.
А когато отгоре на всичко, когато се опитвам да покажа на децата си, че правя много неща за тях, когато получа отговор кой те кара...
Знам, че са само деца и са потърпевши от цялата работа, обаче... ето заради това ми се е убивало всякакво желание за живот, тъй като от никъде не получавам някакво чувство на благодарност или разбиране...
Знам, че за децата си трябва да съм такава, раздаваща се, но нещо не ми се отдава с тая температура в момента.
А иначе съм съвсем нормален човек... мамка му. Това с религиите беше залитане в опит да опитам дали пък няма истина в това....
Ами няма.
Когато здравето ми се състоеше в две, три, пет хиляди лева...
Сега вече не знам на колко се равнявам.
И не виждам смисъл да си плащам здравните осигуровки....
Москов.

А ти 73, да не си някое спец, на което му е писнало да чете едно и също?
 ;D

Да ти дам за всеки случай мнение за Лясковец?
Според мен става въпрос ей за този несъзнателен пренос на чувства, а не за изнасилване... Каквито и да са тези двамата - син и майка, да се прави опит за прокарване на етично отношение към децата по този начин, си е меко казано идиотска работа...
Ей, всяка майка, която стои до децата си и помага, колкото и грешна да е, грешките трябва да й се простят.
Особено като се има предвид, че едно време е нямало отдел Закрила на детето, боят е бил начин за възпитание, а учителите са имали право да правят забележка и в извънучилищно време как да се облича детето, каква прическа да има, имали са право да ги бият... а за бабите и дядовците, дядо ми ми разправяше, че непослушните ги наказвали да стоят върху орехови черупки... Значи, когато са те гледали по този начин, че си се олял малко с целуването на детето е като да те ухапе незаразен комар.  ;D
А аз добре съм си направила изводите. Кофтито е, че никой никъде не се е сетил по - нагледно да обясни на времето още, че по нашия край са били малко повече тормозени физически и няма как да се досетят, че освен боя и друго трябва да коригират.
И Хасан и Ибрахим децата не трябваше да ги злепоставят така...
Можеше да се излезе с обща статия, без конкретен случай... Можеше регионално да се разпратят безплатни листовки... Толкова много варианти, различни от опропастяване на животи има....


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 17, 2015, 11:02:21
Гледам, че се посъбрахте, дришльовци!  ;D Нали не забравяте, че всичко зависи от интонацията, с която се изрича?  ;D ;D
Нещо като онзи виц за крадеца: "-Крадец, крадец,.. крадльо, кадльо"
Та... не вярвам, че някой от старото поколение, особено пък жена би посегнал на сина си. Със сигурност считам, че става въпрос за несъзнателен пренос.
Тези извращения, перверзии бих казала, че са по - характерни за нашето, по - младо поколение. По - може да се очаква, защото като си спомням с какво подобие на момиче съм имала нещастието да комуникирам едно време, в сюблимната квартира в Града... Нали ви разправях, духало пушек от марихуана с още някакви приятелчета срещу двегодишното, за да му видят реакцията...


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 18, 2015, 12:46:46
Няма ли кой да предаде на Христо Теодосиев, че според моята теория родата ми е уникална? Съдейки по факта, че тази година около рождения ми ден е преминал астероид, пълен с платина, злато и прочие.
Според моята теория, причерняването, съчетано с виждането на звездички, показва, че душата отива на Слънцето, тялото си остава тук заради желязото в него...  ;D При движението на астероидите, в различен времеви период човек ту умира, ту се ражда, за да изпълни своята мисия, ако ще тя да е да блее цял ден и да си мисли за магнитите.  love
А онзи му колега, с витилигото, ще ми се пъчи с това колко години бил учил.
 ;D При мен, до тук ги отброявам цели 26 години поне, в разнообразни направления.


Титла: Литъл Овненце
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 18, 2015, 01:31:54
Ти ли беше спортистка?
 ;D
Забравих да кажа, че изпитвам уважение към хора, в които виждам свои качества.
 ;D
Баскетбол, волейбол, стрелба... са ми любими спортове. Футбол също.
 ;D В първите три и към момента имам достатъчно качества, само много, много съм се обездвижила... Като че ли само разговорите с олигофрени не ми се отразяват добре.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 18, 2015, 04:55:52
Така де... според мен мога да си скалъпя секта.  ;D

А за това се изисква ум. Фактът, че поднасям всичко с голяма доза шега е, за да заявя твърдо решение, че няма да сформирам подобно нещо.
Иначе с един астроном под ръка, такива стройни теории ще нанижа, че  ;D... аааа, казала съм, ако ще влизам в психиатрия, ще е само във ВМА.
 love

Та... на мен ми стига теоретичното, че... човек е един магнит, който ту се намагнитизирва, ту размагнитизирва до край... с други думи, ту умира, ту се ражда. Това, което е било, ще бъде. Малко по - различно, защото математически дори погледнато, връщайки се назад в миналото, правиш нови чертички, така че пътуването във времето назад може да бъде само мислено... така ми се струва на мен. Но бъдещето зависи от сегашното до голяма степен.
 love

Във всички случаи, така се сплаших с разложителния процес, че предпочитам да бутам живота, докато тялото ми издържи.

 :)

Да се надявам, че всеки потенциален самоубиец като стигне до този пост, ще се сплаши достатъчно, за да опитва, докато се справи и заживее щастливо.

Това е моето желание. Вярвате или не, по - малко или повече винаги преживявам чуждата трагедия. В последните шест години повече от всякога. А когато разбрах, че такива като мен вършели такива щуротии понякога.... съвсем. Аз съм всичко друго, но не и лош човек, не и човек, който да е вършил съзнателно злини, избягвала съм да наранявам безпричинно, най - вече дълго време съм се опитвала да се водя и по десетте заповеди, което пък се е превърнало по - малко или повече в навик. Ако пък вие смятате това за лоша черта,  ;D открила съм си своята тъмна страна, ядосайте ме достатъчно, като си гледам плесницата...
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 18, 2015, 05:05:09
Имам предвид самозапалванията. Иначе във времето назад си имам малък опит за рязане на вените, но се стреснах и не посмях да продължа.
Това със самозапалванията... не бих направила подобно нещо. Ако ще бойкотирам властта, бих го направила с протести.
 ;D

 love

Така де... каквото можах направих, за това, което намислих някъде в тези две години.

Ето ви модел на мислене, според който трябва да се борите за щастието си докрай. Колкото по - благородна я направите тази борба, толкова по - добре.
 ;D
Обаче... специалистите сочели, че ако влюбването продължало повече от две години със същата сила, трябва да ги посетите.  ;D

В превод това означава, че  ;D надценявате прекомерно някого и сте заобиколени от олигофрени.
Ако това прерастне в обич обаче ,уталожена такава, е друго. Срещнали сте човек с много положителни качества.
Ако можете да го задържите поне като приятел около себе си, пак е хубаво, понякога дори повече.
Собственият ми съпруг като приятел би ми бил много по - ценен, отколкото като съпруг.
 ;D

И други такива щуротиииии.

На Шашмагюл й мина температурата и прекрати разсъжденията си по магнитната теория, понеже на нея й прозвуча като почти доказателство.
 ;D

Край на ента част.


Титла: Послеслов
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 18, 2015, 05:31:07
Благодаря на Администраторите
                   и Тодор Тодоров за цялото търпение.
В заключение, всяко едно достижение на науката, независимо от нейните направления, написано на лист, диск или каменна плоча остава от нас за нас. Тоест аз... след някой и друг век мога да седя и да анализирам какво съм писала тук, в този век, за да додокажа нещо си, което аз или други след мен не са успели. Тъй като за всяко красиво творение се изисква време...  ;D
А размагнитизираният период е примерно време за цялостна почивка.
Разложителният... ако някое ПР е получило ПА... мога да препоръчам терапевт  ;D.
Така де... смисълът на живота се заключава само и единствено в това: щастие тук и сега.

 love


Титла: Решение!
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 19, 2015, 10:56:05
та... преди два месеца, дори няма два, бях забранила да им се дават домати и краставици, защото имаха разстройство... помните, после последва психозата дори.
Снощи, ден преди да тръгнем за Германия, онази малоумница свекърва ми им е давала, въпреки че съвсем ясно й казах, че забранявам. Мъжът ми също й забрани, тази жена за мен е луда.
От седем сутринта двете, вместо да се радват, че подреждаме багаж, се чудят как да ме извадят от релси. Е, успяха.
По тази причина, нямам намерение да влизам в психиатрия, понеже един куп възрастни са изкукуригали и две малки деца си правят каквото искат.
Малката не ми дава елементарни капки за нос да й дам, което води до бронхит в последствие.
Тъй като това им държание е провокирано от факта, че ме нямат за нищо... ако по пътя към Германия, в Германия и след връщането ни ден, два се държат по същия начин... си събирам багажа и се махам от тук.... без предупреждение.
При цялото ми старание, да не ги изнежвам, да трептя дали не съм прекалила с лекото обличане, каква храна да им давам, как да говоря с тях, за да не ги нараня, да получавам абсолютно една и съща идиотщина отвсякъде... просто не си струва.
Ще си се прибера вкъщи, когато няма за кого да се грижа постоянно, понеже някой ми го разболява, няма начин да не мога да си намеря постоянна работа. Там дори и управленски пост мога да заема, а и да не... имам две ръце, все още някакви ниви, недокоснати от братовчеда... не ме е страх от работа.
А относно така наречените "перверзии", хахах, самообладанието си е абсолютно чист акт за мен. Ако не беше психиатрична зона това тук, никой нямаше да знае, не би трябвало и да го интересува нещо, което засяга само и единствено мен.
Това не ме прави перверзна всъщност, защото всеки, който не е малоумен и ме познава във всичките ми страни, знае, че нотите ми са много нежни.
Не ме интересува и мнението на терапевта ми, понеже двете години минаха, а и аз още като видях Димо Станчев се зачудих как може да имам толкова пеперудена душа, пък то било... нормално.  ;D
Ненормално е било да се насилвам да пазя силата на чувствата, само за да си докажа постоянство. Всъщност на мен чувствата ми могат да са много постоянни, такива, каквито са например към сестра ми, която е етична спрямо мен, зачита мнението ми, когато става въпрос само и единствено за мен...
Честно ви казвам, идеше ми да пребия и двете си деца от бой. Ограничих се само да ги хвана по силно и да ги сплаша, за да престанат да се карат. Опитвала съм да ги оставям да се разправят сами. Едното одрано, другото охапано беше резултатът. Страх ме е, че ако ги оставя ще се осакатят някой ден така.
Та... каквато искайте ме наричате.... Аз зачитах законите. Самият факт, че се изменям при критика, е говорил за това.
Натрапливостите са ефект от недоспиване. Когато недоспиването е системно, това води до намалено съзнание. Когато човек има и някакви проблеми с миналото си... ако някой каже, че съм нямала, е олигофрен, който няма мозък... се получава временно неразбиране на себе си. В един разговор с психотерапевт, човек постепенно си прави мнение за миналото, мнение на възрастен вече, което решава проблема как да постъпи в ситуацията, ако му се случи в момента. Тоест... за разлика от майка ми, аз обясних на детето си, вместо да му се скарам за любопитството.
Неправилните реакции на майка ми за секса са ме бъгнали за неопределен период от време. Обясненията й са ме наранили от една страна, а от друга... моите желания, за моето тяло често са били пренебрегвани. Да, имам спомен от морето, когато вече имах в себе си чувството за срам, бях съблечена абсолютно гола, което си е като на 30 години някой против волята ви да ви съблече пред неопределено количество хора. Няма разлика в чувството.
Това, че баща ми на сън е можело да ми направи всякакви неща е разбираемо, не ме е травмирало то. На всеки може да се случи да сънува нещо и докато да се усети, да прегърне детето си, ако си е легнало при него. Не е невъзможно, колкото и да пищят ПР-тата, по мои предположения. Травмирало ме е отношението на майка ми след това. Всъщност и на баща ми. И двамата са считали за лошо, че ми е било любопитно как изглежда той, както и по - рано какъв е тоя филм, и какво правят тези хора голи.
Любопитството на децата трябва да се задоволява поне донякъде, без да се впуска човек в подробности. Такова е моето мнение. Хахха, ако случайно не съм права, се извинявам, за първи път ми е гледането на деца.
Така или иначе, като ги гледам как се държат, някой друг ще се тревожи какво да им говори.
Нямам намерение да лежа в психиатрия заради грешките на някой друг. Който не само че е грешал, ами има трудности и да си го признае, дори въобще да си ги осъзнае.
Аз и да имам грешки, в някои отношения съм толкова неуверена, че ще се вслушам. Особено в думите на терапист. Макар че и това е спорно, след като някои готвят за двете си деца отделни храни, което за мен е погрешно, тъй като тези деца ще изпитват ужас всеки път, когато някой не ги удостои с изпълнение на желанието? Не е ли така?
Струва ми се, че вариантът - днес моята храна, утре твоята, в другиден неговата или нейната... е доста по - добър, защото учи детето да се съобразява и с желанията на другите, и да отлага изпълнението на своите.
Наистина мислете над думите на терапевтите. Понякога и те грешат.
Важното е за себе си, да усетите "линията на нормалното" и да се стремите долу - горе поне към нея, понеже тя е всъщност "крива на нормалното", а не линия.


Титла: ....
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 19, 2015, 11:48:37
Преди една или две години цялото семейство на сестра ми бяха получили сериозно стомашно - чревно разстройство след употребата на зелена салата, ей те по това време... Страховете ми въобще не са неоправдани, не е като някаква антиреклама по телевизията.
И макар че може да си имам ОКР, за няколко дни преживявам факта, че не живеем в стерилна среда и се нормализирам до толкова, че просто по обстойно мия чинии, чаши, което е само хубаво.
Щях да съм добра мед. сестра всъщност.
 ;D


Титла: Слави Трифонов
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 19, 2015, 03:02:05
Не пипането на носа е признак на наркомания, а миришенето на пръстите, тоест докосване на носа, гризане на нокти също, но и мирисането на пръстите, най - вероятно заради остатъчната миризма на наркотик.


Титла: Отровено месо
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 19, 2015, 03:17:27
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/nalozhena-e-vyzbrana-na-pochti-50-t-meso-i-mesni-produkti-6047397 (http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/nalozhena-e-vyzbrana-na-pochti-50-t-meso-i-mesni-produkti-6047397)

Как да коментирам това?
Казах ли ви?
Има ли още някой, който да смята, че съм луда или пък имам необосновано ОКР?
Добре, че тези синини от спукани капиляри по единия крак са ми се случвали и преди и мисля, че се дължат на нервна основа или просто остарявам и получавам разширени вени. Когато се къпя с много гореща вода, започва да ме сърби кожата, най - вероятно от мини попарване. Може и на това да се дължи. Може и друго да е... все ми е тая. На мене ми беше за децата. Ама то... в училище на никой не му дреме. Вкъщи... артеросклероза на най - различни нива.
Ей... ама верно излиза, че тия с диагноза сме по - нормални от недиагностицираните.


Титла: Отровено месо
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 19, 2015, 03:36:01
На етикетите пише "Пакетирано на", вместо "Годно до". Освен това направо не знам как ще си ходя на село, след като... като помня как ядях пастърмата и колко пъти е пращано месо за изследване... е, не съм умряла, даже и съм по - здрава от повечето, ама...
 ;D
Просто имам прекрасен нюх... цялата съм като един камертон, нивелир, дегустатор, майстор и прочие.
 ;D
Само да не ми се налага да говоря с артеросклеротици денонощно всъщност.
 ;D
И не може ли там, във ВМА да ми закътат една самостоятелна стая, мене виковете, тогава, когато ми е заключена здраво вратата, не ми пречат да спя.
 ;D
Ограничете ми достъпа за известно време, бе, иначе няма да я бъде.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 04:04:26
 ;D Та... Тодоров, ако за тия ми ти глупости, които са ми в главата, поради ред оправдателни причини, смееш да имаш лошо мнение за мен... още повече, да се гордееш, че си изкарало лошото на яве, да не се крие, видиш ли, че е опасно за обществото, просто ти и БАП трябва да си хвърлите дипломите.
 ;D
Не ви знам и на вас шмекерлъците, обаче...
Наистина съм имала здрави нерви, за да издържа подобно нещо.
Мен над път и под път като видят в какви отношения живея, ме питат как издържам.Терапистката, при която бяхме с мъжа ми, мисля, че е от БАП, трябва да проверя все пак, но подходът й досега ми се струва БАП, също не беше по - различна от останалите.
Та... съвсем нормално е в един момент да не мога да си провеждам психоанализа - това ми е от това, онова ми е от онова... Никога не съм си давала сметка всъщност, че при температура и при недоспиване човек не е същия просто.
Освен това... нали казах, когато съм се наспала всичко е ок, нямам натрапливости.
Питам те аз обаче, когато онова прасе всеки месец ми прави номера за децата... как?
И ше ми кажеш, че съм престъпница за едни мисли?
Що замълча, Тодоров, в някои случаи трябва да се заеме позиция?
Онази Димитрова обаче беше още по - зле. Оплаках се за майка ми и... каза - ми просто няма да постъпваш с твоите деца така. Без да ме подкрепи, че съм права. Щото не съм разправяла за някои от извращенията и на двете роди, нали?
Изключително обидена съм от начина, по който постъпи всъщност.
И вкъщи така не ме подкрепиха, че подръпването на гащите не е много етично.
Всъщност, айде, от теб да, то и избръмчаването беше донякъде провокирано от това, ама...
За какво ми е тази психотерапия бе Тодоров?
Аз не мога да почна работа с толкова настивания на децата.
Дребното със сигурност с тая детска градина няма как да остане напълно здраво.

И какво? Държавата държи средностатистическата жена в робство, пъчейки се, че сме в евросъюза същевременно?


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 04:30:34
 ;D Генетично един билюк хора съм вкарала в кюпа, така че освен да ме признаете за нормална, друго не ви остава.
Освен това...Тодоров, приличаш на дядо ми. И визуално, ако трябва да търся прилика с някой от родата ми, и като мекота на характера, която примерно съм доловила и не е невъзможно да е илюзорна, защото не съм те виждала очи в очи.
Във всички случаи... си навлякох беля на главата с неделенето по възраст.  ;D
И то не с малките, понеже цензурата там ми е идеална почти, ако изключа натрапливостите, които доста добре мога да обясня, в още подробности, но предпочитам да не... за тях само при терапевт или в полицията.
Та...  ;D от половин година насам някъде... понеже аз и иначе показах, че в определени моменти не деля възрастта....  ;D а и с тоя Волен.... не спряха да ми се цвъкват кандидат пенсионери, бре, Тодоров, навлякох си куп потенциални проблеми.
Единият ми допадна, понеже ми помогна за нещо. Всичко останало е... ей,  ;D аз без секс неопределено време мога да издържа по съвсем ясни причини.  ;D Приятелите ми имат достатъчно задължения, а и във фейс няма как да се държа точно така може би... макар че последният път беше забавно.
Та....  ;D ;D... как да го кажа... значи Димо Станчев е изключение. Както и онзи от психология нет, който може и да не е бил на 23 като си спомням колко възрастен беше в онлайн разговори.
Имайте си едно на ум в интернет.
Освен това...Димо Станчев е наистина изключение, обаче аз честно казано ако не се лъжа не съм срещала досега мъж с такова излъчване. И други разни подробности, но излъчването му е точно като на художник, обаче от тези, старите, тежките, които само с влизането си внасят и авторитет.
 ;D
Да разправям ли за мечтите си за психиатрията?
Тъй и тъй страдам явно от душевен ексхибиционизъм?
 ;D
Нали ви казах бе, само при мисълта да си правя порно снимки сама ме изби на смях. После осъзнах, че ще иронизирам, ако ще правя точно такива снимки.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 04:40:54
 ;D Сега дали нямаше да питаш бе Тодоров: това с Димо Станчев не е за първи път?
Ами не е. Нали майка ми е самодейка, имам спомени смътни за организирана изложба. Даже вкъщи имаме подарена картина. Като се сещам за сложността й, че те тоите без никакъв опит, са по - сложни от тая, ама... айде, нейсе, ще си трая.
Освен това... имаше и други разни. Не знам за кого ми напомня Димо Станчев, ей, Тодоров, все по - често започнах да забравям миналото си, което сигурно е хубаво, защото в хипокампуса ще има място за постъпване на нова информация.
Мозъкът има край на капацитета. Затова някои случки като се случат, се извеждат изводите от тях и случките се забравят.
 love
Така де... ако ще се срещам само с Димо Станчев или теб на прегледи в психиатрията, няма да изляза от там бе!
 ;D
И мъжката си страна съм приела, не ми пречи.
Страх ме беше да не направя нещо лошо на децата си, това е.
Страх ме беше да не откача.
А всъщност... човек, колкото и да откача, изкристализира възпитанието му.
Сега... друг въпрос е, че съм рибарче и съм чистила риба... Вярвате или не, така съм им набрала на тези, че съвсем скоро си обирам багажа от тук, защото няма да изпитам абсолютно никакво съжаление ако ги цапардосам и не станат повече.
 love


Титла: Азис...
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 11:02:39
Нали ви казвам бе, остават ми няколко часа до автобуса и въпреки всичко пиша.
 ;D
Азис... с неговото,опа, твоето, нали така може да се включиш, онлайна сме... та с това Хабиби чак почнах да се дразня. Не че не се чувствам така, ама... някой да ме бие и аз да го обичам? Дет се вика да не съм луда бе!  ;D
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 11:45:26
Та... Тодоров, понеже четох за някаква биполярна, която осъзнала своята тъмна страна... хаха, да не би да ги убеждавате, че натрапливостите точно във вида, в който ги  или ни сепват, са си наши?
Имаше един олигофрен, който ми беше казал, че не било хубаво, че въобще размишлявам в тази насока, тоест че явно не говори хубаво за мен.
Ако не се отнасяше за моя случай, щях да съм, както едно време твърдо против, неразбираща и прочие.
За да се опитам да разбирам, явно съм видяла нещо у някой, което не трябва, пък дори да е било минимално и моментно явление.
Ако правите така... сте в грешка.
Всъщност единственото, което осъзнах е, че изключително много подтискам чувствата си, желанията си, а когато съм "бясна", никога не е безпричинно.
Дори да ги "халосам" тия няма да е незаслужено, но! предпочитам да си се прибера вкъщи, защото някакси не ми се виси в затвор или психиатрия невинна.
Обаче спец трябва доста да поразмишляват, щото са с двата крака в кюпа.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 11:52:01
Просто не виждам смисъл аз да съм перфектна за децата си, докато всичко наоколо ги клепа.
Мога да си ги прибера при себе си, но аз не мога да почна работа в такъв случай поне още две години. И пак ще трябва да разчитам на някой, на който не искам.
Да, държавата дискриминира ужасно жените.
Довежда ни до психично разстройство.
Обърнете внимание, че повечето пси разстройства при жените избиват след раждане.
При мъжете е по рождение, просто така ги възпитават - да бият.
Знаете ли кога някой ще ме бие, пък аз ще го обичам?
 ;D
И с децата така, аз като ви казвам, че всички вкупом ме осакатихте, вие не вярвахте. Не съм ги създала за да ме гледат на старини, ами просто си мислех, че е свещено, че това ми е мисията. Недейте забравя, че бях вярваща.
В един момент да не знам вече как да им се зарадвам....
Щото отвсякъде какво ли не, а отгоре на всичко някои грешки ги усещам едва като ги изпитам върху себе си.
И най - вече, къде дряма държавата, то има някои шестгодишни Там, които псуваха.
Пумияри.
Отглеждате си следващите психиатрични редовни посетители.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 12:11:17
Освен това... ше седиш и ше ми говориш, че само психопатите трябвало да бъдат убеждавани да ходят на терапевт.Ха, така ли? Като се сещам колко бързо ми поставиха работни диагнози, съветвам всички да действат като психопати.  Ако някой иска да се оправи, ходи някъде, това означава, че е готов да промени мисленето си. А в основата на пси заболяванията са мислите. Дори да има някакви физически симптоми... Ехо, шест години ми трябваха да се усетя, че от как се помня най - вероятно се чувствам луда, когато настивам. И просто не вързвам двете събития - отпадналостта и леката налудност и неадекватност с последващото разболяване.
Като гледам как мои разсъждения ще трябва да бъдат казани от терапевт, за да поеме напълно мъжът ми, че така и за него ще е по- добре, понеже евентуално някога мога да си стъпя напълно на краката... Че и кое беше от двете психоанализа или психотерапевтична психоанализа беше по - честото? Ми го препоръчваха.  ;D
За чий бе?
Аз тия тук мога да ги сравня по акъл само с баба ми на село.
Заради някакви си пенсионери настоящи и предстоящи, ще влизам в психиатрия... ама друг път.
Като му стига на мъжа ми толкова пипето, да се оправя сам.
А и ти... нали чакаше да изпуша наяве в неопределено количество постове, за да се включиш?
Тодоров, аз имам достатъчно доказателства за абсолютно всичко.
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 12:16:39
Само, че не си струва някой да опитва да доказва, каквото и да било. Щото тогава неопределено количество хора ще се застъпят, по различни начини, да не говоря, че аз пък жива ли съм, докато не срина всичко по пътя си, причинило ми позор, при условие, че аз самата не знаех на моменти какво да правя и какво е това....
Мойто момче, не знам дали и при теб всичко не е почнало като на шега, обаче... ти си получаваш парите за дисертации, реферати, терапии и т.н. нали? Ако взема та напиша книга, ще ме засечеш, че не съм права ли? Щото имаше още един, чиято жена терапевтка била, ми каза, че нямало смисъл.
?
Така не ви ли присяда вече малко бре? На всичките?


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 12:44:05
Понякога... бързо проговорилите били развивали психично разстройство. Ама отговор на въпроса Защо няма.
То понякога всички умираме след като сме прекарали артеросклерозата или МС или ревматизъм ли беше.
Едно и също нещо, с различни понятия.
То и с ПР-то така.
Нюанси.
 Ще си изям ноктите на краката, че абсолютно здрава психически вися тук. Ако всичко се поднася подходящо и артеросклеротиците си ходят на старчески събирания, вместо да се мешат тук там, ако няма спецове, които да се мешат в семействата на другите, имайки се явно за еталон, и психичните разстройства ще се състоят само във временно състояние покрай настинка или тогава, когато бракът е в някаква критична точка.
И тия по телевизията са доста зле. Преди време бях чела, че насиленият при удобни обстоятелства се превръщал в такъв. Моето мнение е, че това е така, ако няма кой да повлияе положително.
Толкова обричащо се изказвате всички, че е просто отвратително.
За нещо толкова смешно като мислите да казвате, че няма лечение....
Имало педофили, които ги било страх да педофилстват, понеже се съобразявали със закона. Това е излишно изречение.
Самите закони и конституционните, и религиозните затова са направени, за да израсте човекът и за да се поставят някакви граници на собствеността.
До преди това не знам защо са раждали.
Към днешна дата се ражда все ми се струва, смятайки, че детето е свещено. Поне там, където има висше образование.
Аз друго не съм видяла, освен тази нагласа. Друг е въпросът, че някои родители нямат граница точно в шегите с децата си, но предполагам, че и това е лесно поправимо, с разговори.
Да не говоря, че психолози се размотават с диагнози....
Да, решението на пси проблеми е Фройдистка терапия.
Само, че проблемът с общественото мнение е доста трудно решим.
Макар че то е такава паплач, че ми иде за пореден път да се самонабия.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 12:50:02
А да не говорим, че при подобно състояние на майчинските и въобще политиката по отношение на детераждането сочи, че всяко същество, завършило висше, е една идея помъдряло, че не си струва да прави нещо, което си е разход и то голям.
От там само може да се изведе извод, че става въпрос за мерак, за обич.
Към днешна дата обаче, както каза историкът, излиза, че съм си опропастила живота заради едното ебане.

Не че съжалявам за децата си. Аз каквото реша да правя, го правя красиво.
 ;D
Просто не искам някой да ми разваля творенията като не се грижи за здравето им.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 20, 2015, 01:36:28
Освен това като превключих от мислене тип Хпджон на тип Тодоров, Хпджон в обясненията му за религиите изведнъж, за секунди започна да ми изглежда много луд.
Затова моят съвет е като анализирате религиите, да ги анализирате като математици, физици и прочие.
По здравословно и безопасно е.
Няма живот, който да се повтаря стопроцентово. Но не е невъзможно да няма прераждане на точно същата душа. Някои планети се появяват през столетия, хилядолетия по веднъж, в някакъв дългогодишен цикъл, по тази причина не е невъзможно всички магнити така да се засекат, че да сте си пак същите някога. Но опитът ще си ви е нов. Може би само зарядът същия, може би същите хора знам ли и аз.
Фантазии.
 :)
Четете ме бе, изяждам се, че толкова труд хвърлих, че даже и ще ме подминавате.
Един гугушчук реши,че съм се бъгнала чак пък толкуз, щото смея да разсъждавам по тези въпроси.
 love
Докато си помня името и егенето всичко си е ок. Както и на обичайните околни. естествено.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 22, 2015, 04:38:42
 :) Ми така де... тук съм друга Шашмагюл. В Германия де, която мога мога да прекръстя спокойно на Шашмагюлландия.  ;D
Чудесно е, а освен голямата жажда за вода и сънливостта, няма абсолютно никакъв повей на нервна криза.
Това е единственото място, на което мога евентуално да запазя семейството и здравето си съответно.
Нямам никаква идея как да се оправи едно ПР в такава враждебна среда като онази в семейството на мъжа ми. Имам чувството, че просто няма как да се игнорират подобни същества. Със сигурност там... семейството ми няма шанс. Тук да със сигурност.
А по повод последните ми постове... не ми се играе да препрочитам всичко, за да видя цялата ситуация с нови очи. Изцяло моите си.

Лично моето мнение е, че все пак въпреки някои черти на ОКР, въпреки БАР-а, към който се стремя, не че толкова ярко е изразен у мен, имам ПР. Всичките ми психози имат характеристиките на панически атаки.
Ако погледна на мислите ми за религиите като на тълкувания, то... става въпрос за това, че по време на ПА се наемам и да мисля за такива неща, което наподобява шизофренията и биполярното като психози, но всъщност... имам паническо разстройство, бе хора!

Ако имах шизофрения или БАР нямаше да мога да говоря спокойно с хора. А аз дори в чужда страна, без да знам немски, без да знам английски добре, установявам контакти, не се свивам... отново съм усмихната.
 ;D


Титла: Изводи за регресивната хипноза и самозапалванията
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 26, 2015, 11:52:00
С регресивната хипноза може да се втълпи на човек всичко, като се използват вярванията му. Присъствието й в университета по начин, различен от "История на психоанализата", тоест присъствието й като действащ метод е... Трагедия! както обича да казва Тодоров, когато се впечатлява от наглостта на тес - мастъри и прочие.
Най - вероятно зад самозапалванията стои теория за магнитите. Преди около десет дни може би си припомних знанията за магнитите. Там имаше пример за създаване на магнит с игла, стириопор и магнит, поставени във вода. След известно време иглата, промушена през стириопора и поставена във вода придобиваше свойствата на магнита, който също е потопен в същия съд. За да спре иглата да проявява свойства на магнит, трябвало да се постави за няколко секунди върху нагорещен котлон.
По мое усмотрение, зад самозапалванията стои тази логика. Не се има предвид обаче, че... ако магнит мине през остатъците от материя, след неопределено количество време - може и да става въпрос за векове, се случва ново намагнитизирване, тоест с енерджи думи - прераждането.
Тоест... няма логика в самозапалването, тъй като само се отлага развитието най - вероятно на духа, или енергията, благодарение на която живеем.
По мое мнение, след като всичко живо е ориентирано към раждане на ново поколение, всяко спец, борещо се за здравето и щастието на малките атомчета-  тоест децата, е свято чадо, тоест по моята логика, ако утрепя някой заради децата си съм свята, така и всеки друг.
Обратното, всеки, който не зачита децата го чака неопределено количество години разложителен процес.
По моята си теория за атомите.
Към моите спец: след като съм заобиколена от неопределено количество пенсионери в различен стадий на атеросклерозата, неопределено количество хора, незнаещи защо са родили децата си, просто имах нужда от вашата подкрепа за преодоляването на идиотщината на артеросклеротиците в моето обкръжение. Това, че липсваше подкрепа от ваша страна, показва незапознатостта ви  с психологията на човека, както и работа с психично болни, какво се крие зад болестта и прочие. Това е голям минус... понеже на мен желанията ми бяха святи.
Според мен е достатъчно човек да отнесе своя случай към закона за закрила на детето, да се запознае с профила на насилника и... ще е готов със своята психоанализа, къде близките са сгрешили.
Следващата стъпка е да си създаде позитивно мнение за себе си...
Защото докато мислите са само мисли те са разсъждения и опити да се разбере действието на някой друг.
Аз се чувствах дълго време мръсна, омърсена. Слава богу или... Слава на атома  ;D, в момента се чувствам чиста, светла, лъчезарна без да съм влюбена, което е голямо постижение.
 love
Честита Коледа и Весела Нова Година!

аааа, щях да забравя. И двата сайта са пълни с вируси. Оно не виждам какво повече има да ровичкате из сайтовете ми, след като страдам от душевен ексхибиционизъм.  ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 26, 2015, 03:25:07
Понеже ми хрумна, че някой може да реши, че  с един самоубийствен акт ще алармира управлението и същевременно ще подобри положението на децата за в бъдеще... пак е глупост, пак е неправилно решение, понеже не се отчита, че човек си има работа с дебили, в по - голямата си част. Такива просто трябва да се изчакат... да се размагнитизират, разложат, докато същевременно човек се грижи за нещо - за своето дете, за някой друг, за себе си, ако ще за дом за сираци... варианти, колкото щеш.
Важно е човек да открие какво го влече и да си го практикува...
Също не е зле след като се оказва, че голяма част от парите се складират в банки от няколко човека, студентите, по време на онези прекрасни четири пет години заедно, да си помислят за бъдещето... ако аз правя хляб, ти печки, трети перални, съвсем спокойно може да възстановим стоковата размяна без паричен еквивалент... и така в миниобщества, да си се подкрепяте... вие младите, които още не сте обременени от песимизма, алчността, завистта и безочието на възрастните.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Декември 26, 2015, 03:26:49
Нещо като братска завера, взаимни обещания, че ще си помагате... не е невъзможно, а колкото повече такива атомчета има, толкова по - хубаво ще става занапред.
 :)


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 05, 2016, 12:55:31
Спец.... моля, когато се прибирам от Германия, още, когато се качвам в автобуса, сакът или саковете ми, че още не знам с колко ще се прибирам, да бъдат проверени нагледно. След като по пътя, на различни места ще има проверки.... а азе пък съм параноична, нищо не пречи на някого да шмугне каквото и да било в багажа ми. Държа това да се случи на спирката в Джерманито, ще окажа съдействие до най - малка подробност, ако искат и гола мога да се съблека, обаче.... искам да ми се направи проверка от там където тръгвам, а не някъде по средата на пътя.
Иначе... може да ме натопят. Начална спирка - задължителна проверка, следващите - по усмотрение на държавата.
Всъщност това може да се случи с всеки.
Иначе такива инцидентни проверки са удобни за проверка на... шофьорите, понеже аз багажа освен личния си, не го пипам до пристигането на крайната спирка.
По повод на последните новини за въвеждане на някакъв си нов граничен контрол... в Австрия ли беше?


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 05, 2016, 12:57:44
Под личния си имам предвид.... този, който стои при мен и съдържа вода, храна за мен и децата.
 :)

 ;D Вие ли ще ми кажете, че нямам спец мислене?!

Та... искам си проверка - на място, при тръгване. Както казах, саковете не си ги пипам до пристигането ми където и да е.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 05, 2016, 02:57:11
 ;D Спец, между другото тия съобщения за троянския кон престанаха, което е причина за още по - голямата ми параноя тогава, когато ще затръгвам.... Така си мисля, че е най - адекватно - проверява се целият багаж на тръгване, след това този долу се заключва. За съжаление багажът, който си е с мен по време на пътуването ми, също при всяко слизане и последващо качване в автобуса трябва да бъде проверяван нагледно, естествено и в началото на пътуването пак.
Ето това е стопроцентова сигурност. Аз... просто искам да се прибера вкъщи, да изтрая няколко месеца пак, да дойдем тук, да живеем, да видя ще се траем ли няма ли, за да се разведа най - накрая и... от там нататък и аз не знам.
Със сигурност обаче гарантирам, че аз отвътре съм това, което съм във форума. Наяве... си поставям граници, защото така или иначе почти останах без приятели. Не че имам нужда от много, но все пак... тая ирония, тоя хумор, ако вие на 69 му викате перверзия, да ви информирам, че още малко като замириша на старо ще вляза в правия път и няма да практикувам... макар че съм преустановила тази... дейност  ;D, понеже аз едва успявам да не откажа секс.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: в Януари 09, 2016, 12:47:28
Шашмагюл каза:
Аз все си мисля, админе, че държанието ви е такова не само заради спама, ами и заради теорията за магнитите.
Аз самата не мога да определя, дали в предшиното си състояние, подобна информация нямаше да ме тласне към четенето на сектантски книги.
Сигурно трябва да уточня, че всичките такива книги са всъщност ей такива опити някой да си обясни смисъла на живота. Тоест за разсъждения, подобни на моите, някои са си давали парите, за да си купят книгата, изпълнена само с вероятности, допускания...
Отричам всякакво четене на сектантски книги, направо им обявявам анатема, да се разгранича напълно.
 Grin
Всъщност тази теория добре се обяснява с кръговрата на водата, за който сме учили в учебниците по биология. Не е лишена от смисъл.
Донякъде и преражданията са възможни според тази ми теория, но... смятам, че тези разсъждения са подходящи в края на една "атеистична" психотерапия.
Би било хубаво на тази теория да се погледне изцяло философски.
Каквото искате ме правете, админе, на мен ми се струва, че си свърших, което бях намислила тук.
Най - вече забравих да подчертая, че с промяна на средата - в Германия, дори подобрих взаимоотношенията си с децата - вече не викам.
Почти де.
Трябва да спра да си отвличам вниманието с писане... съвсем няма да ми се чува гласът.
Какво повече може да се иска от ефекти на тази психотерапия?
 Grin


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 09, 2016, 01:48:32
 ;D Да си провериш фейсбука, в случая европеята, било свързано с увеличаването на допамина. Според изследователите психолози.
В такъв случай, би следвало, че съм "успяла" в Германия, поне на половина. Другата половина е да започна работа там.
Не съм казвала тук, но личният ми лекар, който ползвах като терапевт последния път, ми каза, че ме разбира напълно след като му обясних как свекърва ми е оставяла години наред децата да седят на пода, в кухнята при температура от поне 30 градуса, може и повече, на отворен прозорец, от който лъха вятър при температура от минус 1 до нула градуса зимно време и "бие" точно в гръбчетата им, и как това им безхаберие по отношение на здравето и незнание ме изважда от релси, понеже отгоре на всичко и не възприемат забележки, но същевременно ми каза, че да се преместим в Германия е шанс за семейството, Ошо мъжа ми бил прекрасен човек, знаел го от дълго време, ако и там не съм се справела, значи за нищо не ставам.  ;D
Чудя се дали да не се пръкна на вратата на кабинета му, както преди, когато му се хвалех, че имам ПР и съм се справила с него, за да му кажа, че съм се справила до тук идеално и в Германия?
 ;D
Ще трябва да си диря книжлета на... Морено и Песешкиян, защото нямам абсолютно никакво желание да се разправям, с когото и да било за децата си.
Освен това, в Германия всички, не само аз правиха "усилия" да сме сплотени.

А детското "Замръзналото кралство" беше поучително за двете ми дъщери, които в момента "имитират" привързаност като в детското.

Освен това, никой от околните не вярва, че малката се е държала перфектно в автобуса, че и на отиване, и на връщане.

Порастнала е.

 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 09, 2016, 08:53:57
Спец... ненормално е положението в страната ни. Зад БАР, ОКР, ПР се крие липсата на сън най - вече.
При толкова много безработни, е ненормално да има хора, които си недоспиват, понеже такова е работното им време.
При толкова много хора с артеросклероза и толкова много млади хора, които не могат да си гледат живота, понеже се грижат за тях... ей ви на работни места - старчески домове, посещение по домовете...
Жалко, че баща ми изглеждаше млад. Бил си е за старчески дом, в който да му дават ограничено количество алкохол, същевременно да му осигуряват книги. Много обичаше да чете приключенски романи.
...
Силата е във ваши ръце, спец. Управлението се подиграва с нас. На куп. Да биете млади хора? Въобще... ако можеше това да се разпространи до всички спец... в една война ще загинат един куп бедни от различни страни, докато богатите ще гледат сеир.
...
Тази теория за магнитите... Значи, когато човек сам си обясни нещата е доста по - малка вероятността някой да го манипулира примерно.... поради системно неспане и приспано съзнание.
...
Освен това... стигнах до заключението, че едно време щях да продължа да вярвам на някоя от сектантските книжки, ако беше ми хрумнало това обяснение за магнитите, атомите и прочие.
Защото в тези книги частица истина е примесена с религия, вярване, допускане, но не и доказателство.
 


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 10, 2016, 02:05:24
 ;D Седя и си мисля... за психопатията, педофилията и прочие. Аз си бях признала, че като малка си тормозех котките и кучетата, ама  ;D пък някои са склонни към скланяне на младежи за секс, че даже и се кискаха с това.
Нищо де... веднага се стрелкам в друг полюс, казвайки, че... този тук, дето ме обиждаше на генетична основа, да му предадете, че по принцип, ако толкова пречи тази генетика, може да ме изселите с абсолютно цялата ми рода, особено по - младата, а и поколението преди нея, нейде, да ви кажа, общо взето, абсолютно всякакви научни мозъци и умения си имаме, а аз половината рода поне не си я и познавам, за да знам още какъв чудесен ген притежават двете ми роди, за да живеем след определен период от време пак чудесно...  ;D
А и наслада за окото сме, мъжете идеален обърнат трапец, жените естествени силиконови долини в по - голямата си част, наслада за ухото - някои пеят прекрасно, други само свирят, мъж с кожа като на баща ми все още не съм срещала, имаше кадифена кожа, за която знам, понеже обичам акупресурата от край време, нали, ако случайно сте забравили, да преповторя, та такава кожа още никъде не съм срещала, аз пък съм чудесен дегустатор, въпреки че съм сериозен пушач, имам нюх, по - добър от на повечето....
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 10, 2016, 12:53:21
Ами че аз колкото повече хора опознавам с това ми ти разстройство, толкова повече смятам, че съм се стремяла към тази болест по най - различни начини.
 изпитвам известна доза гордост от диагнозата си.
Освен това... те и спец са с това.
Също така, вярно ли е, че до всеки един с БАР виси по един психопат?
При условие, че съм живяла насред помията от наркомани, пласьори, дърпащи момичета... дори и според онази ми ти Меркел, да са си търсели белята, аз ако бях мъж просто щях да ги презирам примерно, по - добре е да си ходя с параноята.
Както казах... като толкова пречим на някого генетично, да ни изсели някъде, цялата рода. Принципно ако бяхте само нормалните, щяхте още да чакате светкавица да удари дърво, за да си запалите огън.


Титла: "Диамантени чувства"
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 11, 2016, 03:07:17
 ;D

Г-н Тодоров....
чете се най - добре от зад напред, така както често аз съм си чела любовните романи.
http://puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&p=207940#p207940 (http://puls.bg/forum/viewtopic.php?f=23&p=207940#p207940)

Значи, щом трябва да спазвам добрия тон, тия дни ще ви разкажа как се приспивам с мисли за Тодоров.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 11, 2016, 03:16:07
Същевременно не вярвам в регресивната хипноза, тъй като невронните връзки са уникални и са резултат от средата. Освен това целият ми живот е доказателство за липсата на регресивна хипноза. Предполагам, че се е целяло например да е по - безболезнено за такива перфекционисти като майка ми, че и те си имат частица вина за алкохолизма на баща ми. Абсурд е да ме видите повече от един, два пъти да оставя гащи и чорапи на мъжа ми на леглото, докато му подавам хавлията, когато се е изкъпал. Нема такова дундуркане като това на майка ми към баща ми.
Той не ме харесвал явно, щото не се поддадох на манипулациите му от по - миналата година да съм изцяло като майка ми.
Кълна се в теорията си, че не съм го "бутнала", както ми хрумна, че на някой може да му хрумне, ако вярва, че съм болна.
По тая логика нямаше да ви разправям за газовите бутилки тук, ами щях да взривя ония идиоти още на времето.
А че ако продължите да ме унижавате с диагнози, и реша да се самоубия, преди това ще утрепам зъболекаря си за назидание.... бих.... но ми се живее. Иначе, съвсем откровено ви казвам, за убиване е този, който оставя нещо като хронично, след като може да го излекува.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 11, 2016, 03:17:30
ония идиоти, родителите на мъжа ми. А аз част от родата му всъщност я харесвам, така че едните пазят другите и към днешна дата.  ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 12, 2016, 06:02:08
Освен това... хм, при условие, че предложих тия си допускания за левичарството и как биха могли да се приложат в медицината...
 ;D
Получих само упрек, че съм успявала да обърна всичко в своя полза.
 ;D
... наистина не ми трябват такива "приятели".
Засегнат приятел, че не съм отдавала почести, както трябва, пропуска фактът, че предлагам два варианта за подобряване на здравето, без да поискам нито лев за нищо.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 13, 2016, 06:40:48
Цяла нощ не съм спала... мисля, че много симптоми на МС имам. Каквото и да отворя, симптомите все едни и същи.
Същевременно... не мога да намеря поста, в който бях писала тук, че усетих изливане на течност в мозъка.
Много ми е любопитно дали ще съвпадне с времето на създаване на една мелодийка. Дали не си разбих някой тромб тогава, не знам.  ;D Администраторе, ей сега ще видите будната ми мисъл.
 ;D
Имитирам нормалност:
Опа, извинявам се, бях много ядосана, сега съм малко стресната.
Чета за МС-то и виждам как ту един орган блокира, ту друг... при условие, че с 10 години по - малко от стандартното живеели, не е чак толкова фатално... ето така винаги се успокоявах преди да започна да се успокоявам предимно, когато пиша тук.
Не бих пила нито хапчета, нито бих дала на някой да ми малтретира мозъка току така. Аз обаче да.  ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 13, 2016, 08:56:19
Така, де, г-н Тодоров така и не ми каза от какво може да е това, освен от субективно усещане.
Въпреки всичко, да се предписват отрови за множествена склероза е голям, голям смях. Хапчета, които увреждат черния дроб, не могат да влияят добре на мозъка. Нали точно черният дроб е основният орган, който прочиства кръвта... бе?!
Значи с тия мои колеги маркетолози, изкарвате медицината като нещо уникално, а то... малоумници ли са измисляли тия хапчета?
Как, мозъкът, който се оросява от кръв, ще се ороси като хората, когато няма какво да прочиства кръвта?!
Не че толкова съм наясно с анатомията, но по мое усмотрение, цялата кръв се преработва от черния дроб.
Преди време беше казал, че за да не получавам бъбречни кризи, трябвало да си пия хапчетата. Защото аз заявявах, че ако не е психоза, удря директно в органа.
Нямаше да се стресна толкова, аз и сега по - скоро съм изпълнена със съжаление, отколкото със страх от това, което предстои.
На мен всичко, което поддържа нормалното кръвообращение, ми се струва адекватно лечение на МС.
Относно психотерапията, тя продължава да си е валидна, защото от една страна е възможно МС да е от глисти, но от друга... свъсените вежди могат да предизвикат тромби и плаки в мозъка.
Нямате си идея какво е да се чувствате в ръцете на един мъж като разход.
Наистина бях права, не помня дали писах възмущението си тук, че ми разправяше, че никой не ме харесвал, всички ме траели заради децата и подобни.Много странно ми изглеждаше това изказване, а то се оказа, че под всички имал предвид кумовете и родата си. Хм, от моята само сестра ми го харесваше, понеже гледаше през моите очи. Приятелите ми се чудеха как трая да се влачат един куп пенсионери....
Натопил ме е, че само за пари съм мислела, а...
- за сватбата не ми е дал пари, за да си поканя всички приятели, които искам. Майка ми ми заяви, че нямало смисъл и че нямала пари. Не съм го и питала...
- винаги съм го застъпвала, само, когато е искал всичко да е чисто, а аз се чудя как да направя дома компактен при липса на шкафове.
Боже.... мислете като се жените, че само като си помисля едно време как подхождах - нали ви казах, брадавица на пръста на крака или кокоши трън си махнах сама като по - малка, въобще не се плашех от болести, не ми пукаше дали ще падна от дървото, и съм се катерила къде ли не. Сега шубе, шубе, шубе. Обичах да пътувам и не ми пукаше дали ще ми е последното пътуване.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 13, 2016, 09:00:09
Мене не ме вълнува дали ме харесвате. То си е за ваша сметка. Абсолютен път за отлагане на МС съм оставила.
 ;D
"ведрина и спокойствие"
упражнения
витамин с или ябълки
месо за хемоглобина
и зеленчуци за всичко останало
сън храна вода
не ми пука дали ме харесвате, казах.
както казах, щеше да е истинско величаене, ако не ви показвах пътя, по който аз долу горе съм се съхранила


дори и изкуствено, усмихвайте се по няколко пъти на ден, за да си разцъквате лицевите нерви.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 13, 2016, 11:59:13
И белина повече няма да ползвам вкъщи, защото явно имам алергия към подобни препарати... преди няколко месеца.
Сигурно ще се изтипосам на ЯМР. Ако има кой да ме заведе. Поне доколкото знам, не боцкат с нищо и е 100% достоверно.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Януари 13, 2016, 12:14:11
А може и да не е. Доктора ми каза, че според него това са глупости. Казах му, че имам и някои други симптоми, трябвало невролог да ми назначи ЯМР. Аз пък като знам как вися пред кабинети за себе си, просто може да си го представите как не се случва.
По тази причина... като че ли не е зле да изхождам от идеята, че сега съм здрава. Да ви тегля една дълга и междувременно да ви кажа, че не вярвам да съм ви объркала някъде в съветите си.
Със сигурност едно е важно... когато човек може да разчита на себе си е чудесно. При условие, че хора около мен забравят какво са казали за половин ден... както казах, горките деца по света, особено моите.
Не знам с кого да се сравня за здравен статус. Около мен всички са по- зле от мен, но психоза не са получавали.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Февруари 10, 2016, 06:30:28
Някой беше казал, че съм за съжаление.
 ;D Значи, тоя термин е плаващ при мене.
Хрумна ми да попитам: Как едновремешните дето се хвърлили от скалата за да не попаднат в лапите на изедника били възпети в песни, а пък към днешна дата всяко подобно същество се нарича психично болно. И... имаше катарзис сякаш, като че ли, а дано.
 ;D
Знаете ли какво е да наречете българин склонен към национализъм турчин?

 ;D

При все, че и той отбелязва, че и между тях има и добри, и лоши, така че национализма му не го заслепява.

Освен това на моят опит тук трябва да се гледа като на терапевтичен процес. С маалко отклонения, е пример за това как и позитивният пренос на чувства може да изиграе положителна роля, вътрешни конфликти, колкото искате има описани, ОКР как се цери пак, само още като чуя думи, напомнящи за секс и получавам панически атаки.
Всичко друго ми е жус.
 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: в Февруари 18, 2016, 12:31:01
Шашмагюл каза:"На темата заглавието й е повече от ясно.
Трябваше да преминете на нов ред, нов абзац, обръщайки се към всички "моля, не спамете".
Не са свободни разсъждения.
Този шум си го имам, откакто се помня, което означава: шумът от кръвообращението, който чува всяко нормално чуващо същество, но не му обръща внимание. Никога, никога не съм се тревожела от него.
Това, че нямам лекарска тапия, не забранява да разсъждавам по темата: Защо ушите ми пищят. Ти ако не си чел администраторе, миналата година май че, усещах шумовете като вибрация... тази година пак, за някакви секунди, което е симптом на оглушаване - може временно, може и постоянно.
Евстатиевата тръба свърза уши - нос, не си мислете, че се шегувам.... ами си припомнете биологията, както направих аз.
От запушената ми дясна ноздра идва това глъхнене. Там си имам едно топче от години, което всъщност може да е било и причина да се разтревожа преди първата нервна криза, какво ще се случи ако имам налепи, а нямам пари, за да отида да си направя изследвания и т.н. и т.н.... ако искате, идвам на посочен адрес, за да ми погледнете ноздрата.  Grin
Съвсем сериозно, понеже все пак съм дама, нямах навика сутрин да си продухвам проглушително носа.  Grin
Вече имам.
Пищенето в ушите е симптом или на оглушаване, или на настинка, или на високо кръвно.
Не ме ядосвайте.  Grin Способна съм да напиша неопределено количество теми на тема: ПР и неговите нюанси. Как да го-ги преодолеем и да живеем пълноценно.
Когато се слуша музика със слушалки, да са на двете уши, понеже иначе се оглушава неравномерно.
дори може да се говори за симптом на "мързеливото ухо"?
По примера на мързеливото око.
 Smiley
Не да ме банвате, ами да ми дадете уреди за изследвания.
 Grin"


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Март 25, 2016, 10:12:10
Оказа се, че съм права, че можех да имам идеално семейство с точно този ми мъж, АКО живеехме на квартира, далече от родата му.
Към момента всичко върви перфектно. В такава обстановка лесно можеше да му насоча вниманието в правилна посока.
Въпреки всичко... тежестта на миналото няма да направи нищо идеално.
Преди бях готова да пренебрегна много неща, сега ще си ми висят като мъка, ама то пък това било и муза.
 :)
Справих се.
Дори да имам суицидни мисли занапред, то те ще са си оправдаеми.
Поне финансово да съм сигурна, да му се невиди, по - лесно ще избутам живота.
Знам как се лекува БАР, но ми трябва помощ.
С осигурена работа след курсове за обучение.
С нормално заплащане.
Най - вече, докато виждам ценни хора в обкръжението си, различни от децата ми като най - важна ценност, виждам повече смисъл в живота.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Март 25, 2016, 10:16:48
И с децата след като разбрах напълно онези "трябва и искам", "бий се или бягай", детския егоизъм,.... хм... интернет зависимостта и таблет - зависимостта.... ми е по - лесно да се справям.
Така де... мисля, че ми мина БАР-а.
Админе, хич да не е, за шест години писане, няма как да ви е безразлично.
Стана, получи се, ама го чувствам или като хипомания или като предстояща настинка.
 ;D
Започвам книгата. Струва си във всички случаи.
 love


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Април 07, 2016, 02:23:47
:D Администраторе, всъщност... ако ме блокирате, вие действате като биполярен. Така ми каза Динолова, че било психопатно, че съм прекратила взаимоотношения, които съм поддържала цял живот.  ;D Шест години не са малко време, пък макар и комуникацията да е в ограничено количество.
Чета симптомите на БАР и все си мисля, че не всички ги имам.
Рових се в други форуми.
Една била диагностицирана с параноидна шизофрения, когато била в криза изпочупила апартамента на приятеля си, преди това известно време по - рано друго помещение, когато някой друг й противоречал.
Биполярните пък се стрелят помежду си.
Аз не съм нито едното, нито другото. Мога да сритам  ;D леген в яда си, но общо взето се ограничавам в чупенето. А кой мъж не е сритвал нещо или не е удрял с юмрук някъде, когато е бил бесен?
За да посегна, наистина трябва да бъда поставена пред особена ситуация.
Освен това сега, последно, изблиците на децата изтърпявам с панически атаки. Неосвободеният адреналин се трансформира в някакъв естествен опиат, в следствие на което в края на деня се чувствам така все едно съм пила депакин или каквото се сетите в тоя дух.
И при първата психоза, и при втората, и сега, при третата, а и онези мини през последните две, три години, са предхождани от суицидни мисли, в следствие от които разсъждавам или в посока как да се оттърва от дразнители, което естествено е в противоречие с конституционните закони  ;D, което пък оставя като изход пак самоубийството, което води до тълкуване на бог, последно вече, след като се гмурнах в биологията, започнах да си философствам боли ли или не боли след мозъчната смърт.
Въобще, разсъждението коя болест се води?
 ;D
Просто ме беше страх от тези мисли, и единият, и вторият вид.
Това какво е?
Питам, защото имам какво да кажа за болестта БАР, психозите, тълкуването им и мисля... преодоляването им. Ако не преодоляване, то поне увладяване в някаква степен. Трябва да съм сигурна, че е БАР, а не нещо по - леко, което наподобява тази болест.
От БАР-а ли съм или не съм?
 ;D
С тия случаи на цироза в родата, като че ли, като че ли, като че ли съм.
 ;D Не съм пила капка от не помня кога, нямам и желание, което е най - важното.
Мисля си, че идеалният партньор е този, който пие по няколко дни в седмицата, пуши до кутия цигари дневно, има си висше, редовно, отделял се е от майка си, идеалният партньор смята, че трябва да живее отделно от родителите си и родителите на жена си.
Често става и си взема прибори за хранене сам.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Април 07, 2016, 03:11:21
:D Администраторе, всъщност... ако ме блокирате, вие действате като биполярен. Така ми каза Динолова, че било психопатно, че съм прекратила взаимоотношения, които съм поддържала цял живот.  ;D Шест години не са малко време, пък макар и комуникацията да е в ограничено количество.
Чета симптомите на БАР и все си мисля, че не всички ги имам.
Рових се в други форуми.
Една била диагностицирана с параноидна шизофрения, когато била в криза изпочупила апартамента на приятеля си, преди това известно време по - рано друго помещение, когато някой друг й противоречал.
Биполярните пък се стрелят помежду си.
Аз не съм нито едното, нито другото. Мога да сритам  ;D леген в яда си, но общо взето се ограничавам в чупенето. А кой мъж не е сритвал нещо или не е удрял с юмрук някъде, когато е бил бесен?
За да посегна, наистина трябва да бъда поставена пред особена ситуация.
Освен това сега, последно, изблиците на децата изтърпявам с панически атаки. Неосвободеният адреналин се трансформира в някакъв естествен опиат, в следствие на което в края на деня се чувствам така все едно съм пила депакин или каквото се сетите в тоя дух.
И при първата психоза, и при втората, и сега, при третата, а и онези мини през последните две, три години, са предхождани от суицидни мисли, в следствие от които разсъждавам или в посока как да се оттърва от дразнители, което естествено е в противоречие с конституционните закони  ;D, което пък оставя като изход пак самоубийството, което води до тълкуване на бог, последно вече, след като се гмурнах в биологията, започнах да си философствам боли ли или не боли след мозъчната смърт.
Въобще, разсъждението коя болест се води?
 ;D
Просто ме беше страх от тези мисли, и единият, и вторият вид.
Това какво е?
Питам, защото имам какво да кажа за болестта БАР, психозите, тълкуването им и мисля... преодоляването им. Ако не преодоляване, то поне увладяване в някаква степен. Трябва да съм сигурна, че е БАР, а не нещо по - леко, което наподобява тази болест.
От БАР-а ли съм или не съм?
 ;D
С тия случаи на цироза в родата, като че ли, като че ли, като че ли съм.
 ;D Не съм пила капка от не помня кога, нямам и желание, което е най - важното.
Мисля си, че идеалният партньор е този, който пие по няколко дни в седмицата, пуши до кутия цигари дневно, има си висше, редовно, отделял се е от майка си, идеалният партньор смята, че трябва да живее отделно от родителите си и родителите на жена си.
Често става и си взема прибори за хранене сам.


Имам питане... а междувременно, да кажа, че откакто се основавам на "трябва и искам" във взаимоотношенията с децата си, опитвам се да ги разбера, променя нещо в държанието си, има ефект и то положителен над тях, съм на едновремешното си мнение, че просто не е имало по - мъдър и знаещ човек от мен, с който да разговарям, за да донаредя пъзела с правилното държание към себе си и околните. Поставяйки се на мястото на децата си, видях как често и аз, но и околните се държим иронично с тях, ограничаваме свободата им, там, където може да я има според възрастта, въобще това налагане да носят нещо, докато мъжът ми седи на масата, те да му носят каквото и да е, трябва да идва от разбиране от тяхна страна, че е изморен, а аз върша нещо, а не защото са му роби, защото ако не им се припомни, така се чувстват...
Де бе, така и така си пишем аз, вие, защо не се пръкне този път някой психиатър обаче, да ми сочи кусури?!
Пишете на Динолова, Прокопиева...  ;D Димитрова, Христо Теодосиев, да дойдат и да ми критикуват писането. А вярвайте, аз нямам никаква файда само на писане да съм `убосница.(Ако напиша книгата, тогава да, ама... И без това ми трябва някой да ми каже от БАР-а ли съм или не съм. ;D)

 ;D


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Април 07, 2016, 03:30:45
Привикайте ги, админе, тия четиримцата убосници, да ми критикуват чудесиите тук.
Особено последните.
Трябва ми ясна диагноза.
 :)
И трите поста си заслужава да ги четете, преди да ми кажете, че спамя.
Освен това... да припомня, че аз и преди се опитвах да се водя по мотото "Хем вълкът сит, хем агнето цяло", като всъщност най - важни ми бяха децата. Дори първата психоза е с такава насоченост, как да оттърва детето си от това да бъде робиня на някой идиот след време, колкото и страшна да беше психозата.
Вярвате или не, хаха, да набия мъжа ми ме спря това, че за тях е вредно. Защото знам, че посегнех ли, единият щеше да лежи в болница, но не се знае кой от двамата. Както казах, имах нож и вилица в ръце.
В момента той все повече влиза в положение, но се страхува да не направя криза. Аз си мисля, че няма, но... вместо да ми лекуваха бара, да ми бяха обърнали внимание на социалната фобия, която обяснява всъщност логореята.
Освен това... ооще при Прокопиева, как се осъзнах малко, споменах зъбите си.
Което пък доказва тезата, че зад БАР по - скоро стои неправилна диета.  :) Някой обърна ли внимание, че откакто имам нови зъби, се храня и звуча добре, после нещо става, спирам да ям и пак наново. Да не говоря, че горните корони, откакто ги сложиха, имам чувството, че скоро ще паднат, и имам достатъчно основания за това усещане.
Скорбут. :) Обаче и витамин с-то не помогна да не направя последната криза. Прозрението, че аз мислех за самоубийство и това предизвика последващите го мисли за това как се чувства смъртта, отряза пътеките към налудностите.
Така че... налудностите, халюцинациите, в моя случай не са толкова от значение, още повече, че не съм направила кой знае какви бели, докато бях в психоза.
От значение продължава да е подобряване качеството на живота, намиране на работа и прочие. Чудя се дали тук някой зъбар ще се смили над мен след известно време да ми ги направи такива зъбите, че поне две години да не ги мисля.

...Админе, прочетете трите поста, пък после ми ограничете писането за известно време пак.
Аз все повече си мисля за книжле. Че ше е къде, къде по - полезно от лечението, което предлага Динолова в книжката си - чрез хоспитализация. Къде? В карлуково?
 love
Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: в Април 07, 2016, 04:33:11
Шашмагюл, неконтролируемото излияние на различни тези и прескачането  от една тема в друга е част от симптомите на биполярно разстройство, затова се опитвайте да изказвате мислите си в един пост.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Април 07, 2016, 09:27:20
Напротив, откакто се наспивам, абсолютно контролируемо и осъзнато се изказвам. Аз имам толкова много да кажа по всичко свързано с БАР. Например, че депресията се характеризирала  и с това, че болният се чувствал неудачник. После, при манията пък, бил оптимист и смятал, че няма нещо, с което да не може да се справи. Така четейки, ми хрумва, че психиатрите имат проблем, не знаят какво искат.  ;D
За мен вярата, че няма начин да няма начин е начин да се избегнат стопроцентово суицидните мисли, тя е част от мисленето на нормалните високоинтелигентни хора.
Повечето симптоми, четейки ги, имат логично обяснение, което приравнява биполярните до нормалното, мое мнение. Единственото болестно се случва по време на психоза, ако говоря за себе си. През останалото време съм относително спокойна, нормална и имам социална фобия. Освен това, тия постове горе за мен са последователни, което би следвало да е важното. Там където са отделни неща по - малко или повече, са отделени с абзаци, което е по правило - Нова мисъл, на нов ред, с главна буква.
Така и така липсва тема Споделям че... те постовете ми са общо взето такива.
Не знам дали може да има справяне с БАР, ако насилието продължава.  :) Има, ама... аз се чудех какъв спорт да запиша. Може би ще прежаля риска от шум в ушите и ще запиша стрелба някога.
 ;D

Но... прозрението, че суицидните мисли предизвикват налудностите и халюцинациите, поне за мен е важно. Тогава, когато човек не е направил бели, тоест не е за затвор, с времето може да добие смелост да си припомни какви ги е мислел по време на психозите, и ако е честен със себе си докрай, да си изясни какво точно чувства, с малко повече инфо за адекватно изразяване на агресията си може да няма повече психози. :)

Значи, ше да е БАР. Още по - добре, справих се със страшно състояние.


Титла: Re:В стил спец
Публикувано от: Шашмагюл* в Април 12, 2016, 02:25:34
Спец... вие трябва да всявате респект, който сам по себе си съдържа малко страх, но е повече уважение, а не само страх, понеже той може да върви под ръка със силна неприязън.
Хм, това се постига с добра политика на правителството като цяло.
Простичък пример... до тук в Германия е лесно. Може и трудно да стане с оглед на това, че ситуацията в света е променена, но... поне като експеримент лично за мен беше важно, защото разбрах, че... когато получавам нужното за нормално съществуване, аз отговарям с уважение, спазвам правилата да си изхвърлям боклука според правилата, държа се, както е прието на публични места, а и както виждате, направих промяна и пак съм си онази много отдавна непоявявалата се спокойна Ди Джи, която беше такава на около 5-10 годишна възраст, а... аз мисля, че винаги съм се поставяла на мястото на околните, поне в съзнателния си живот, така че не ми е трудно да изменя отношението към децата си, тъй като то е било предимно, каквото явно зачитат тук за правилно.
Така де... когато имам всичко необходимо, мога да бъда идеалната или близко до идеалното майка. Моите спец знаят.
 ;D
Не може да ме впечатли положително спец, който на свой ред допуска същите грешки с децата си, даже по - зле, всяка негова дума като орган на реда има повече тежест от моята дума по отношение "забележки към родата"...  ;D И щеше да е по - лесно. Не ме интересува оплесках ли или не нещо... вие дори не си правите труда да си направите ревизия на собственото държание, считайки го за абсолютно правилно, докато на мен това ми е до болестно състояние присъщо.
Вече не. Избрала съм каква да съм... би ми било хубаво някога като се прибера в бг, да има същите удобства, за да не се налага младежи да минават през психози като моите. Благородното БАР не си го давам на никого, харесва ми като черта от характера ми. Като жител на БГ, според това, което имах като възможности, съм дала своето за благото на родината.
 :) :D ;D
 


SimplePortal 2.1.1