evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: L в Декември 19, 2014, 05:53:42Титла: Помогнете ми с акъл? Социална фобия и сексуални нужди
Публикувано от: L в Декември 19, 2014, 05:53:42
Привет на всички, това може би е по-скоро за социално-фобийния форум, но понеже тук има повече хора... та на леко неловкия въпрос:

Изнизва се още една година "на сухо", и в същото време изпитвам огромна нужда да бъда с момиче. По тази причина отскоро ми се върти в главата идеята да посетя някоя "професионалистка". От друга страна, колкото и да ме е ударил хормона, ми се струва че това ще е огромна грешка - в етично-морален план, а и по отношение на самочувствието ми. В смисъл, че ще ме преследват цял живот угризения, ако го направя, и че ще остане един вид като огромно черно петно в ума ми. А и самата мисъл по принцип е ужасна и абсурдна... На 24 съм иначе, скоро не съм писал тук, въпреки че имам регистрация.

Дайте някакъв акъл? Може на някой да му се стори смешна цялата история, но мен цялото това мислене ме побърква и ще се радвам ако някой помогне да си избистря мислите!


Титла: Re:Помогнете ми с акъл? Социална фобия и сексуални нужди
Публикувано от: Dimcho в Декември 20, 2014, 12:25:59
Брат, не се терзай, това си е съвсем човешка необходимост, след като в настоящия момент нямаш момиче до себе си, ами професионалистките са затова.Можеш даже първия път да си поговориш с нея, пък след това да решиш как да продължиш нататък.


SimplePortal 2.1.1