evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: midnightstar в Ноември 23, 2014, 01:25:22Титла: ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 23, 2014, 01:25:22
Нещото, което ще промени виждането ви за модерната психология:

Гледайте и слушайте внимателно - обективният анализ и трезва преценка ще покажат на всички, които имат някакви съмнения, че грешат!!!

https://www.youtube.com/watch?v=sATZDlOROLw (https://www.youtube.com/watch?v=sATZDlOROLw)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 01:40:29
/Музикална терапия против всякакви бръмбари в главата  ;D/

http://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU (http://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU)

Не е успяла/не си успяла да го дакара/ш така.

 ;D ;D ;D

Нищо не каза за техниката ПРОКСИ, част от ТЕС и това, че е обучение в налудности, шизофрения или ОКР.


 ;D


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Мая в Ноември 23, 2014, 02:27:06
Какво е това неконтролируемо пускане на тесаджийски теми. Все пак форума се казва форум за паническо разстройство и други психични разтройства,.....а не е специализиран форум заТЕС.

Аз едно не мога да разбера. Разбира се че всеки може да вярва в каквото си иска и прави какво си пожелае стига да не е очеизвадно престъпно. Практикувайте си като искате нещото наречено ТЕС, ама от какъв зор ще го наричате наука, общодостъпно и широкоприето.
Нито е научно!
Нито е общодостъпно!
Нито широкоприето!

И бабата/лелята детто леят куршум си го леят и изобщо не претендират за никаква наука


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Мая в Ноември 23, 2014, 02:30:40
Грешка......Широкоподкрепен е точната дума, а не широкоприет в горното ми мнение. Не намерих опция редактиране..Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 03:58:30
 ;D Мая, Мая, то трябваше вече да се изнасям от тук.... Обаче като си нямам друга работа, е голям купон да анализирам страстите на ОБЩОПРИЕТИТЕ и ШИРОКОПОДКРЕПЕНИТЕ! /Да не сте клон на извънземното посолство от Канада?  ;D/

Между другото, все съм на мнение, че Научния беше Ванката, Квестор - Боби, Дарката - Цецката, а това тук миднайт - Ирен.  ;D Да фнимавате, че ви чета мислите, ей, мога да ви пратя някое недобронамерено прокси.  ;D ;D ;D

И сега, казвайки това, Цецка, Научния, Боби и Ирен изпадат в неконтролирано тесане  ;D ;D ;D ;D, за да се предпазят от енергийна намеса от моя страна.  ;D ;D ;D

И по - полека, с потупкванията, че ръце ви трябват.  ;D ;D ;D


Сега... Ирен нещо не се е справила със задачата да изглежда искрено, да говори сякаш e видяла първата си любов и й се обяснява в това как всичко ще направи, само да не я изостави. Малко пренапрегната ми изглеждаше, всъщност изтраях да я гледам няма и 30 секунди. Точната дума е ПРЕВЗЕТА.
 ;DТитла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 04:01:33
Вай, вай, вай, държавата невземайки под внимание липсата на законодателство в областта на психотерапията, позволява обучаването в това как да станем шизофреници - вели или не толкова вели шизофреници/от вяло протичаща шизофрения/.
 ;D


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 04:02:57
Ама че съм и аз, обърках терминологията. ПоЧуквания беше.
 ;D


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Мая в Ноември 23, 2014, 04:24:02
Шашмагюлче, не е нужно да се изнасяш, не са ти нужни крайности. Проблема е че човек като реши да види какво става в форум, няма усещането че ще влиза във форум европея ами че отива на гости у Шашмагюл.

Защото човек като надникне във форума вижда само....Шашмагюл, Шашмагюл, Шашмагюл и пак Шашмагюл и тук там рядко някое друго мнение.

Не се изнасяй просто ако искаш да кажеш нещо го кажи с едно, две в краен случай три последователни мнения. Ти като че ли нарочно даваш повод на хората да не те взимат на сериозно с многото ти писане. Не се изнасяй, намали поне с 50 процента......
При теб дори и да има някаква психозна линия, според мен елементите на осъзнато извинявам се лигавене са големи.  Нещо като тези дето спирам алкохола, цигарите, почвам диета от понеделник, от първи следващият месец, от първи януари..........и никога не почват.  Та разреди малко и ще те взимат по на сериозно.
 
Сега се загледах в заглавоето и на тази тема. То не беше научен, общоприет и широкоподкрепен ами сега и с невъзможното се справял!!!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 04:45:30
Ами, Мая, така си наваксах за повече от 6те години вегетиране, вярваш или не.  :) Това беше другата крайност, аз бях изключително, изключително сериозна.
Всъщност, на мене мисленето ми някъде след като родих, стана абсолютно сектантско, прекомерно отговорно, може би ОКР във връзка с майчинството. Новост, отгоре на всичко нов режим, изключващ непрекъснат сън... Ефектите...  :) Баби, които се надпреварваха в това да наблюдават да не би някой да ми урочаса децата, включително аз самата... Тихата лудост ги гони тях, всичките около мен.  ;D
Цели шест години са ми съсипани от това, че някой ми представя мисленето си за нормално... аз самата съм отхвърляла тези вярвания, обаче страхът, че може да греша не изчезна, до тази година. :)
Аз бях забравила какво е щастие. Не лъжа, не преувеличавам.
Това с усещането на течността, която се излива в очите, когато човек е щастлив, си е реалност, не си го измислям. Наистина се чудех какво ми става и си мислех, че мога да получа мозъчен кръвоизлив.

И чак като се гледам отстрани сега, каква съм била преди, ми става жал за себе си.

Толкова лигавене без да има кой отсреща да ми отговаря, да ми е като софльор или аз на него, не е било.
Тъй като липсва невербалната комуникация, това ми позволява да пренебрегвам липсата на отговор.  ;D ;D ;D


Всъщност, ти какво искаш да ми кажеш, че покрай лигавенето това за ПРОКСИ ще остане без да му се обърне внимание ли?
 :)
Дори и така да е, айде сега:
Всеки да си зададе въпроса:Какво е налудност, налудни мисли, шизофрения?

И после да се сравни с това, което се препоръчва в ПРОКСИ.
 :)
Ако и това не убеди хората, че ги правят на маймуни, не знам кое ще е .


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 05:10:57
Жал за себе си преди....
Сега... долу - горе успях да направя от Гоуемия лимон лимонада/Карнеги/ ;D и съм по - скоро чувстваща се, като че съм сбъднала много от мечтите си.
 love


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 23, 2014, 11:26:41
Миличките, толкова сте объркани.
Всичко може да бъде поправено при вас, трябва само да проявите малко активност и желание. Ние сме насреща.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 24, 2014, 12:21:29
Ами хубаво де. Кажи на Ирена да говори с бившите си работодатели да раздадат насам някоя и друга хилядарка. Другото си го можем и сами.
 ;D ;D ;D ;D
Тя е облъчена с най - различни разклонения на филма Тайната.
Всички в София са облъчени с някое сектантско течение.
Откакто си разкарах повечето познати софиянци от социалните си мрежи, секнаха всякакви мъдрости от преди хилядолетия, мъдростите на увладелия се шизофреник и страдащ от късогледство Петър Дънов... и останаха само забавни новини в по - голямата си част, от приятели и познати.
 :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 24, 2014, 08:31:34
Вашето учение, тесаджии, е основано върху основата на директния маркетинг. Самото ви обучение, ако... дава възможност! хора без психологическо образование само след 1-2 месеца обучение да практикуват, това е нищо друго освен измамна пирамидална структура и най - лошото е, че такива като мен и останалите във форума, са потърпевши, тъй като си дават парите за сертификат, който е невалиден.
 Ирена е работила в банкова институция на висок пост... Това означава, че е имала доста наблюдения над персонала, както и отделните личности, преминала е през куп обучения за управление на персонал, личностни взаимоотношения... Също така в тази сфера бяха много нашумели и Силва, и Тайната, и Медитациите... както навсякъде, най - вероятно още са.
 ;D
Г-н Тодоров, това беше още една от причините първоначално да ви обявя за всичко друго, но не и за единственото същество, способно да ме издърпа от сериозната депресия с психотични елементи, в която бях.
 love


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 24, 2014, 09:18:27
Та... в банките се създава особена шизофренна обстановка, което не е така в другите страни. Явно най - после е започнала да хваща и първоизточниците й.  :)

Аз знам за случай за семинар по метода Силва, на който най - вероятно е устроен особен театър, за да се втълпи на човек, че има ясновидски способности, предвид неговата лична история, се знае и каква терапия е провеждана... И това лице най - вероятно все още си вярва, че успехите, които постига се дължат на вселенски закони, а не на капацитета на мозъка му.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 24, 2014, 11:27:42
Абе, ТЕС да не е дял от маркетинга:как да си продадем стоката, възползвайки се от религиозността на хората?!
 ;D
Всъщност, като си мислех.... вие сте за там - дял от маркетинга. Там може да се разглеждате като наука... за лъгане.

Обаче в психотерапията място нямате. Там човек трябва да стигне до ясното съзнание какъв е и какво трябва да направи, дали може да направи нещо, за да постигне мечтите си. Животът в самозаблуди за предстоящ свръхуспех, защото мислиш позитивно, в алфа нивото  ;D или нейде там и че вселената ще ти помогне... може да завърши със самоубийство при евентуален неуспех.  >:(


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 01:16:51
Миднайт, не акупунктура, акупресура му се казва на потупкването. Акупунктура може да наричаш секса, ако искаш.  ;D
А на тази Ирена й кажи, че има хора, които са достигнали нейното ниво, но това не  им е пречело да се държат естествено. Явно при нея шизофренията й почуква някъде по точките.
 ;D
Ако има завършили лицензирани психолози и психотерапевти в големите предприятия, такива недоразумения като нея няма да се случват.
 ;D


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 01:25:27
На тая Ирена лъжата и сексуалната незадоволеност лъщят като вода на месечина.  ;D
Когато възприемеш филма Тайната като философия, изключвайки мистичността, визирайки щастието във всичките му миниатюри, оставаш нормален и по - мъдър. Когато не вярваш в нищо от това, което правиш и целта ти е да измамиш, изглеждаш като... Ирена.
Човек, когато взема, не дава ли насреща, накрая го чакат доста лоши вселенски възвръщаемости.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 25, 2014, 06:09:04
Ирена е един от най-добрите психотерапевти в България!!!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 06:23:02
Аз повече от 30 секунди не можах да изтрая да я гледам. Получавам абсолютно същото отвръщение и тежест, както когато зачета нещо на Петър Дънов по - задълбочено.
Въобще тия окр - ритуали... дано повече хора обърнат внимание на това, какво съм писала и какво имам предвид между редовете.
Разбирам, че няма достатъчно терапевти в страната, но предпочитам да има 20-30, обаче, да съм сигурна, че когато отида на терапевт, наистина ще получавам професионална помощ, а не... някой да се терапевтира върху мен.
Миднайт, ти първо нямаш културата на държание с хора с проблеми, второ бъркаш терминологията, трето - колегите ти, чиито изказвания имах "честта" да проследя тук, са абослютно същите некадърници като теб.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 06:27:47
Ванката Петърнишки ми се струва добродушен, Цецката е, абе има харизма и със сигурност е забавен човек, нооооооооо тЕС не е техника за самопомощ, не е техника за лечение, човекът, който стои зад ТЕС е важно да е завършил психология! психотерапия  по методите, приети в БАП. Тупането... колкото и да се тупа човек, нищо няма да направи. А истината е, че след успешна психотерапия няма нужда да се съсредоточаваш където и да било, просто, защото си решаваш проблемите и започваш да се чувстваш добре. Всъщност аз така се чувствам в момента. И най - после цял месец не успях да "падна на легло" и да търся смисъл да остана. За подобно нещо трябва да попаднеш наистина на талантлив психотерапевт, а това, че позволявате на хора, незавършили психология и психотерапия, да терапевтират си е за съд, защото може да объркате сериозно човек.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 06:57:48
Въобще не си мисли, че се шегувам, че видях неуравновесеност, сексуална незадоволеност и лъжа. Доста добре се оказа, че съм се научила някъде във времето да преценявам хората.
ТЕС да не е новата банкерска секта - някаква съвкупност от всичко, което банкерите са наизмислили след като годините са си оказали влияние и не са могли да избегнат избирателното мислене?!
 :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 07:35:39
Само още веднъж и спирам вече. Чувствайте се поздравени цялата тесаджийска гилдия барабар със всичките ви разклонения и отклонения!

 ;D


http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo (http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 25, 2014, 09:05:40
КАК НЕ ТЕ Е СРАМ????
да принизяваш най-модерният лечебен начин в психотерапията със секти и дъновисти??? сектата на Дънов няма нищо общо!!! Това само един луд човек като теб може да изкаже. И погледни се колко невъздържано пишеш - наистина си неспасяемо луда. Дано някой успее да те вкара в лечебно заведение че са опасни такива като тебе!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 09:31:14
Аз не виждам нещо по - опасно от ръководители, които могат да съкратят някой преди настъпването на Новогодишните празници, не виждам по - опасно от такива, които си провеждат експерименти най - вероятно, слагайки различни типове характери на едно място, да им гледат сеира и да си вадят изводи, не виждам по - опасно от това да не вземеш отношение да вкараш някакъв ред в един отдел, когато имаш достатъчно права за това, не виждам по - опасно от такива, които могат да съкратят някого, точно, когато... е оставало месец до преместването му в нов дом.... някак си така, сакън, да не се зарадва човек на нещо.
Да не говорим за обезщетенията по член 331, така ли не можахте да измислите нещо по - умно с парите от тях?!
Жалко, че нямам свръх естествени способности. Така хубаво щях да ви раздрусам всичките, че да ви се наместят енергиите мигновено!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 09:57:42
Да си поговорим малко за цирковете, които организирате от време на време по време на семинари на Силва и оставяте някого с впечатление, че има ясновидски способности?!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 09:59:28
Това е. Просто отидете и кандидатствайте за психолози, психотерапевти.... В другия случай се обявете за магове, лечители, но... чакам с нетърпение да ви се отнеме правото да се наричате психолози и психотерапевти. :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 25, 2014, 10:16:29
оооо, моля ти се! Въобще не смятам да се занимавам повече с теб и да чета простотиите ти.
Ние сме, винаги сме били и ще бъдем най-добрите психотерапевти! Докато един психоналитик работи с 5 човека ние работим с над 500. Хайде смятай кой може повече


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 25, 2014, 10:43:32
Виж, 500 наведнъж... вие като в завод действате,бе!  ;D Друг е въпросът дали пациент, който се потупва в градски транспорт е излекуван пациент.
Защо се разграничаваш от Дънов, след като видях снимка на Баев насред ТЕС семинарите, публикувана от вас, някъде във фейсбук.
И Дънов говори за енергии, аури, вместо за това, че страда от късогледство.

Ма мноо ви е силно мотото, бе!  ;D

Почти като онези найлонови чорапогашници, които едно време рекламираха, че и като теглич за кола могат да действат.  ;D


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: t.todorov в Ноември 26, 2014, 10:15:33
" да принизяваш най-модерният лечебен начин в психотерапията ..."

Някакво фундаментално неразбиране долавям в използването на думите и термините. Но това е нормално за "най-добрите" "психотерапевти".

Психотерапия и психоанализа са различни неща. ТЕС нито е метод в психотерапията, нито някога ще бъде. Няма научна теоретична основа и няма как да има. 
За да бъде някой психотерапевт, трябва да е психолог, или психиатър и да е обучен в общоприети критерии за цял свят, цяла Европа и за България. Всяка една школа, трябва да бъде припозната от другите за работеща. Когато някой твърди сам за себе си нещо си, сами разбирате че е несериозно. Никой сериозно обучен човек не ви взема на сериозно, просто защото е учил похватите, които ползвате.
ТЕС е вярване, а не психотерапевтичен метод. Той не помага извън онези 30% на плацебо ефекта /само при лесно внушаеми хора/. Тези 30% могат да се постигнат с всичко, което се сетите, стига да се организира качествено внушение. Защото вие може да не знаете, но когато плетете на две куки например, енергиите от двете ръце се сливат, засилват се и човек може да се излекува от най-нелечимите болести ... да кажем за три минути.  И това е доказано! Нашите баби са боледували по-малко точно заради тоя метод. Много нелепа история, още по-нелепо самоопределяне в полето на психотерапията, от което сте не само много далеч, а във фундаментално грешна посока.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 26, 2014, 11:23:54
Чорапогащници, табуректи, плетки... Тодоров ти си виновен!
 ;D
Понеже се научих да чета по - задълбочено, да не би да препоръчваш плетене на две куки на Ирена?!  ;D
Изпреварвам те в професионализма, според мен на една ще й подейства по - успешно!
 ;D
Бих препоръчала всъщност плетене на две, на една кука, на всички, от които зависи приемането на закона за психотерапията, и които още си дремят по банките/работните плотове или места в НС.
  ;D

А Мая, сега разбра ли душицо, откъде идва бързината на писане, както  и... инфото за тази сектантска организация - Силва, ТЕС, Тайна, Дънов и прочие?!
 :) :) :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 26, 2014, 11:25:09
... и желанието да има психолози в големи организации.... които иначе съкращават като абсолютни психопати.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 26, 2014, 11:51:17
И защо вярвах първоначално на тези "блестящи" сектантски умове...
 :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 26, 2014, 08:07:56
Всичките сте много объркани тука.
Най-добре заповядайте на място да се убедите в чудотворното действие на ТЕС.
Нямам представа защо сте възприели толкова отбранителна позиция и отричате очевадни неща като научната основа на ТЕС. Но можем да ви помогнем - заповядайте!!!!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 26, 2014, 09:15:05
Каква е научната обосновка на Прокси техниката?! Да затвърдим ОКР-ритуала?! Вашето място е в маркетинга, а не в психологията и психотерапията.
Също така, ядосана съм, не съм объркана. Както една терапистка на БАП четох, че питала трябва ли да се минава през всички езотерични учения, преди психотерапията да навлезе в България, бих попитала и аз - трябва ли още хора да изстрадват това ,което аз?!
ТЕС има научна обосновка в някои аспекти, но не е нещо ново. Дори, не знам сугестирането и самовнушението са доста стари понятия? ТЕС наподобява ОКР и шизофрения.
Тук Тодоров отдавна се е произнесъл колко и къде тес има досег с науката психология и психотерапия.


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 27, 2014, 12:30:19
Та мили мои тесаджии, ако се възползвате от факта, че в страната липсва и законодателство, и достатъчно психолози, за да пропагандирате ТЕС, то... вместо да задълбочавате кашата, която наподобява цялата страна, вземете и участвайте в реформа в университетите, чрез която да се отпуснат повече места за психолози, същевременно да се затегнат критериите за завършване, да се подсигури последващо обучение, а самото обучение да бъде безплатно, за да може да изнамерите дори неплатежоспособни умници, и така след 7-8 години да си имаме достатъчно хора.При условие, че тези 7-8 години са много и чрез съчетаване може да се завърши и за по - кратко време.
 :) :) :) :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 27, 2014, 03:14:51
Та... понеже някои не могат да четат между редовете, когато се шегувам... Тодоров, администратора и БАП във всичките им нюанси са виновни да си припомня какво беше това нещо щастие.  :)
За разлика от потупването, гледането в една точка и прочие.
 :)


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 29, 2014, 05:06:06
 ;D Заключи им ги всичките, те друго не заслужават.  ;D
От половин час се чудя как да изразя чувствата си по най - подходящ и приемлив начин.
Освен да кажа, че единственият проблем, който ми остана  е, че не обичам да наранявам никого и за да тръгна да го правя целенасочено, трябва да имам изключително голямо основание, което не засяга само мен и най - често пак все си трая, трая и накрая изсипвам всичко...
Може да изглеждам загубена, обаче на мене ми беше весело писането тук. 
 love
Голяма любов, голямо нещо, още ми се вие свят. Обаче по - добре от това да ми се вие. 
love  ;D
Администраторе, крайно време е май да ви помоля просто да изключите профила ми тук.
 ;D
Със сигурност потвърждавам, че ако човек иска да е нормален, не трябва да стъпва при дъновисти и тесаджии.
Това е. Терапията, която си проведох, може и да е успешна, но за целта трябва да има и един преходен момент - реална устна комуникация.
 :)
Всичко е възможно според мен, когато става въпрос само за психика, когато човекът го иска и има отсреща кой да помогне, и кой да чете по няколко пъти и ако не разбере, да попита.
 love


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 29, 2014, 05:21:50
Поне няма да са три поста. Още съм в норма.  ;D

Говорим за платоничност във всички случаи.
Все пак опитах да разбера какво е и психодрамата.
Само да съм чула лоша приказка. И бради ако трябва ще дърпам.

 ;D


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: midnightstar в Ноември 29, 2014, 09:42:40
Само човек като прочете горния пост остава да се чуди как да води разговор.
И тоя дето се прави на администратор и пишещите тука сте абсолютно ненормални и непоправимо луди. Заради вашата лудост много хора ще пострадат, но ние няма да спрем да работим да се популяризира истината за психотерапията!!!!


Титла: Re:ТЕС за справяне с невъзможното - Ирена Рельовска
Публикувано от: в Ноември 29, 2014, 10:33:25
Начинът, по който общувате, квалификациите, които давате на хората, нервността, която излъчвате,говори за слаба квалификация и  дружинка, която се опитва да вземе парите на хората. Обиждате  хората, а искате да ги лекувате, това са две несъвместими неща.Те не ви вярват.Защото? По-скоро искате да изкарвате пари, както обясних, "разказвайки" за дейността си,но на този форум не може да си "рекламирате" дейността. Създайте си форум, привлечете хора, които да ви повярват и си пишете, каквото си искате, но тук повече няма да позволя да се пишат ненаучни и непризнати методи и НАЙ-ВЕЧЕ да се обиждат хората.!Между другото множеството IP адреси, които използвате няма да ви помогнат. Желая Ви успех!


SimplePortal 2.1.1