evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: Shmid в Ноември 09, 2014, 10:18:33Титла: Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Shmid в Ноември 09, 2014, 10:18:33
Ще започна от далеко, за да добиете точна представа за моя проблем. На 23 години съм. Ще разкажа за проблема много накратко.
Като дете бях доста щастлив без проблеми и приятели. Всичко започна от както станах 1-ви клас. Обиждали са ме защото напълнях. Вях аутсайдера на класа. Цели 12 години са ме обиждали тъпкали и как ли не са ми увредили психиката. Създадоха в мен чувство за малоценност, че съм пълен че не съм с българско име. Влязох в университет на 19, супер прекарани 4 години но ми остана психичното увреждане. Проблемът ми е в това че ме мога да ходя в среда където нямам лица които познавам. Супер срамежлив и стеснителен съм. Когато изляза някъде където има много хора и се подтискам, започвам да се изчервявам, краката ми се подкосяват буквално. Имам чувство, че всички гледат мен как съм облечен как изглеждам. Не мога да заговарям непознати. Нямам приятелка имал съм само 1 през живота си. Пробвал съм с няколко момичета едвам да завържа контакт но все ме режеха.


Титла: Re:Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 09, 2014, 10:40:45
Ами аз имам доста приятелчета, които са с наднормено тегло, но са непукисти и с весел характер... килограмите не им се забелязват. Излизай с приятелите си от университета... Аз още не мога да прежаля факта, че това време отдавна отмина. Също така... килгорамите важат, докато свърши средното образование. После, в работата ти се гледа ума повече, отколкото всичко останало. Не знам какво ти е името, но какво толкова те притеснява след като не си единственият с друга националност в страната?
 :)


Титла: Re:Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Shmid в Ноември 09, 2014, 10:48:59
Всички се пръснаха на накъде. В момента се подготвям за друго кандидатстване и до догодина ми предстои да си седя вкъщи над уроците, защото аз само това правя уча и уча може би, защото съм изолиран вкъщи се депресирам от този факт.


Титла: Re:Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 09, 2014, 11:26:42
 :) Излизай. Стоенето вкъщи сдухва много. На мене ми се връзват вече около три години почти изцяло вкъщи и... имам чувството, че понякое време ще изключа външния свят и ще я карам само на писане. Живота на тези години може да е толкова хубав, а колкото и да имаш да четеш, това не пречи на излизането!


Титла: Re:Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 10, 2014, 09:20:01
Защо не помислиш за организиране на нещо като клуб на млади хора с наднормено тегло... За мен най - правилната комбинация се оказа да съм заобиколена от хора като мен, за да се чувствам добре. Хора, с които да си излизаш, да се забавляваш. Физическите недостатъци, когато характерът е хубав, не се виждат.
Или пък защо не се подложиш на диета... щом имаш пари за второ висше? би трябвало да имаш пари и за час при диетолог. Ще ти се изготви такава диета, която ще е освен всичко друго и здравословна.
Или пък... отиди във фитнес клуб и виж, не съм сигруна, но май и там изготвяха диети...
Имаш много варианти, а освен това си достатъчно млад, за да ги изпълниш всичките.
 :)


Титла: Re:Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 15, 2014, 12:05:17
Гледам те аз, Шмид, че влизаш, нищо, че не съм влязла в профила си, не минава час май без да погледна какво се случва в безлюдния ми форум...  ;D
Ако случайно четеш назад, трябва да не приемаш нищо лично, понеже... първо, ако те взема да живееш в моя квартал, мигновено ще ти отпадне комплекса за малоценност от килограмите.  ;D Второ, според мен ще дойде време, в което в страната няма да е толкова типично деленето на християни и мюсюлмани, защото това са две религии, които си приличат и едната е преразказала другата.
Трето, много често мъже, които са срамежливи, когато попаднат на точната жена, създават добро и щастливо семейство...
Четвърто, и да си дребосъчест.... не го приемай навътре, яд ме е на мъжа ми, затва ги нареждам такива.
Пето,мога мигновено да те накарам да се почувстваш по - комфортно, като ти кажа първо "Добре дошъл", после... сокерез, бе, men, от там нататък знам само две, три псувни, обаче да не ги употребявам? Психично сюргюн, знаеш ли какво означава?
 ;D ;D ;D
Хайде, форума от тук нататък е твой. Аз мисля да си почивам малко, че с тая  работа, работа, работа ше взема да се сдухам пак на ново.  ;D


Титла: Re:Има ли решение този проблем?
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 15, 2014, 12:08:51
И направо изпреварих всичките тераписти, понеже съм и полиглот, освен че съм спец по всички религии, не знам колко броя отклонения...  ;D


SimplePortal 2.1.1