evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: karindar в Септември 14, 2014, 08:59:08Титла: ПР и секса
Публикувано от: karindar в Септември 14, 2014, 08:59:08
Искам да отворя тема за секса. Мислите ли, че нереализирана в достатъчна степен сексуалност на дадена личност, може да активизира ПА? Лекарите обясняват тревожността с липса на достатъчно секс. Вашите наблюдения, какви са? Ще ми е интересно и Тодоров да сподели мнение  от неговия професионален опит.
Аз да си призная нямам ясно мнение по този въпрос.Не мога да преценя.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Dimcho в Септември 15, 2014, 10:35:21
Ха, така, да си дойдем на думата love3


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 15, 2014, 04:48:37
 ;D  Ми айде говори де, Димче!  ;D ;D Аз достатъчно се изговорих.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: t.todorov в Септември 16, 2014, 02:11:19
" Мислите ли, че нереализирана в достатъчна степен сексуалност на дадена личност, може да активизира ПА?"

Макар да не съм сигурен, какво точно влагате в това изречение може да се каже че при хистерично разстройство на личността, се наблюдава най-много "топла връзка" между упоменатите неща.

Все пак сексуалността е сложна смесица от много елементи, особено преминавайки през цензурираните социални норми и правила.
Най-лесното обяснение е, че човек е съставен от два основни компонента - първичен и вторичен. Първичния е изграден от желания, нужди влечения, емоции ... и то в най-суров вид. Вторичният компонент е социалният - правила, норми, реализация, благонадеждност и др. Вторичният компонент има за цел да социализира първичният, да го оцвети в приемливи краски.
В психотерапията основното е да се постигне баланс между тези два компонента. Който и от двата да вземе превес е налице проблематика и емоционално страдание. При ПР, в практиката се срещат и двата вида. В единият случай, когато вторичният компонент е взел превес личността се реализира, като тревожна. Ако е взел превес първичният компонент, личността е по-скоро хистерична. Още по-просто казано има личности "трябва" и личности "искам". Така всяка личност трябва да изгради малко от това което липсва за да постигне баланс.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Септември 16, 2014, 07:01:33
Добре, явно конфликта "трябва" и "искам" съществува при повечето от нас. За да задържиш връзката си човек  доста често прави компромиси. Когато не се чувстваш реализиран достатъчно сексуално с партньора си (само как го казах :)) трябва да избираш, да останеш с човека до теб незадоволен  или да го напуснеш в търсене на нещо пак толкова несигурно. Човек как трябва да направи избора си? На какво все пак да заложи? Защото не съм напълно сигурна, че тревожността ми идва от така наречената от мен сексуална нереализираност.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 16, 2014, 07:33:29
За да се случи реализацията на оргазма, понякога е нужна комуникация, особено, когато обектът, чрез когото има потенциална възможност за реализуемост на репродуктивния процес,  съдържа повече от едно качество, а именно в посочения казус - вертикално позиционирана ос при хоризонтално позиционирал се индивид/обект. Когато комуникацията е затруднена, за целта може да се използват услугите на арбитър/семеен психотерапевт/, за да се избегнат неблагоприятните условия, в които може да бъде поставен обектът/индивидът, а именно срив и последващо хоризонтално положение на "оста".
Ако обектът съдържа само и единствено положително свойство, а именно вертикално позиционирана ос при хоризонтално позиционирал се индивид/обект, се преминава към фаза new search.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 16, 2014, 08:50:09
;D Цървена точка липсва. А понякога непълнолетни лица посещават форума.
Драги осеви индивиди от форума, отварям нова скоба в емоционалната психология- психотерапия a la Shashmagjul и ще ви кажа следното:
Ако направим един исторически анализ на репродуктивния процес между ин и ян съществата от хомосапиенс вид на земята... То... ян индивидите през хилядолетията са се отличавали с висока на ента степен егоизъм, произтичащ от физическото им превъзходство, изключвайки случаите, в които поради нарушен метаболизъм и пълен непукизъм ин са с 2 пъти по - голяма физическа маса от ян хомосапиенс съществата...
Сред двете хомосапиенс разновидности върлувала легендата, че ин индивидите са неспособни да се свързват с божественото, чрез неконтролируеми свивания и отпускания на мускулната тъкан, находяща се в долната част на торса, след равномерни, няколко минутни, най - често 2-5, в най - добрия случай 15 минутни движения, преди да се осъществи кулминацията на репродуктивния процес, известна в медицинските среди в съвремието като еакулация.
В зората на все по - зараждащата се демокрация  ;D, ян съществата са поставени пред патологични случаи, в които ин съществата се стремят да опровергаят легендата/тезиса, че са неспособни да се свързват с Дънов  ;D и сродните нему... За целта трябва да се създаде кратко упътване за ползване от страна на ян обществата, в което като основен индикатор за предстоящо свързване с 19 - тата рейки вълна от страна на ин хомосапиенса, е степента на влажност на ОС/околна среда/. Ако след благоприятна такава, внезапно ОС се промени до степен да получи отрицателен знак, явно уредът за свързване с божественото или по - скоро притежателят му е сгрешил фатално с различни похвати като сила/F/ или докосване на забранени зони.
  :P


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 16, 2014, 08:55:31
Поради сложността на терминологията, в изследването беше пропуснат факторът, който нагледно е упоменат в научния филм "Американски пай", може би първа част, в която част лицето достигна кулминация, преди ин индивидът да се осъзнае, че ще последва акт за свързване с рейки вълните, или всички останали божествени, посредством ян индивида.
Решението на този казус, задено като поучителна беседа, месеци по - рано в разработването на емоционалната психотерапия a la Shashmagjul.

 :angel:


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 16, 2014, 08:56:47
беше зададено - да се счита за корекция.
Крайно време е някой да ме спре в спам-а.
 :)


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 16, 2014, 08:58:26
в хода на разработването на емоционалната психотерапия
втора корекция.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: lotxen в Септември 17, 2014, 10:54:12
Към Кариндар ,Тодоров много добре го е дал,ако има кой да го разбере
Универсални рецепти няма!Точно това му е сложното в живота,трябва да се правят избори,без да имаш гаранциите,и информацията за последиците!Тези избори са рискови точно поради невъзможността да знаеш кое е по доброто/по-изгодното,грубо казано/!
И те ,поне в моя случай са между материалното добро и емоционалното добро,между разум и чувство!
На кое да заложиш е риск ,Кариндар!
 Ако тръгнеш да търсиш секса,а тук съм съгласна с Фантаджиро,че секса идва от общуването,не са натиснати правилните копчета,за съжаление,много често подходящите за хубав секс партньори,са социално неприемливи,поне в моя живот,баланс аз лично не намерих/пак да кажа 47 години съм/,но на 36 направих избор,при който предпочетох секса/не материалното/,обърках много живота си,върнах се в първи клас,създадох проблеми на сина си,НО от позицията на 12 години по късно,съм спечелила здраве и много по-голяма психическа стабилност,в сравнение,ако не бях нарушила статуквото!
С две думи Кариндар,пред тебе стои труден избор ,моя личен съвет е,че живота е кратък,един,и определено по смислен,ако се рискува,макар да се окажеш на дъното ,и то по собствен избор!
Наблюдавайки,тези при които е надделяло желанието за сигурност,смятам,че живота е по благосклонен давайки психическо и физическо здраве на хората,склонни да рискуват!
А все пак,ако не го потърсиш секса,вероятно ще останеш без него,определено и така се живее,но благодаря за такъв живот!
  Аз казах!


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 11:42:56
Лотхен, мене ме вълнува следното: след 15 години ще се приемат ли пак жените спали с повече от един мъж за уруспии, както наричала баба ти Ванга жените, които си знаят интересите?
Последният път, когато се опитах да обясня на дъщеря си как точно се получават бебетата, реших да бъда честна от край до край, за да е наясно, че никой няма право да я пипа по дупето и колко важна част от тялото е точно тази й част.
И защо не се въведе специален час в училище, още в първи клас, обясняващ тези неща, след като истинските луди, тези, които правят по повече от едно дете без да си нямат абсолютно никаква идея как ще го изхранват,  тези, които правят деца, за да се изхранват по най - безсрамен начин чрез тях, са на свобода и въобще не стигат до психиатър, който да ги освидетелства?!


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 11:44:36
И пак предимно тези са тези, които правят деца на деца?!


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Септември 17, 2014, 11:48:46
Лотхен, мене ме вълнува следното: след 15 години ще се приемат ли пак жените спали с повече от един мъж за уруспии, както наричала баба ти Ванга жените, които си знаят интересите?
Положително няма да ги наричат така, Фантанджиро:)) Но, тогава пък мъжете ще се чувстват абсолютно безпомощни, защото те векове наред са залагали на незнанието на жените по отношение на секса, за да няма кой да иска от тях и да ги преценява. Колкото повече жените искат, толкова повече мъжете стават импотентни, или повечето мъже. Хайде да не обобщавам:))


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Rossi в Септември 17, 2014, 12:26:36
Здравейте и в тази тема, за съжаление мога да се включа и тук с коментари и то от страната на неудовлетворените, но ме е страх. Не се съобразих в началото и сега не се чувствам достатъчно анонимна. Така, че пишете - чета и се уча.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 12:38:20
:)
 Хехе, аз пък се сещам как Анонимус от форума, единият от авторите на психоплекс или нещо такова беше блогът, се беше ужасил/или поне на мен така ми звучеше/, когато споменах, че порното дава много погрешни представи за секса и ако зависеше от мене, нямаше да го има или поне не в този вид.  ;D

Има разлика между импотентност и скоростно изстрелване на "тържествената заря", демек свършването. И това всъщност е съвсем нормално, би трябвало на жената да й говори колко е прекрасна, но всъщност.... това може да си го мисли само и единствено ако мъжът е прочел и изпълнява поучителната беседа с екзотичното наименование Куни лингус.  ;D ;D ;D ;D
 ;D
Аз не съм се наспала, вчера ми дойде музата в повече, а и като обърнах детайлно внимание на разни интервюта, се възхитих на начина, по който съм направила научен разрез на абсолютно всяка инфо, до която съм се докоснала.
 :) :) :) :) :)


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: lotxen в Септември 17, 2014, 12:53:55
  Фантаджиро,много мразя и минета и кунилингуса
Споменавам го,за да знаеш,че има изключения,и че всеки е различен и индивидуален,да бягаш от обобщенията


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Септември 17, 2014, 01:16:29
И аз ги мразя! И не от морални съображения, просто не ми носят удоволствие. tarkal


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 01:21:58
 ;D Хаха, и аз не обичам минета, обаче за куни лингуса нямам абсолютно нищо против.
Ами тогава... как ви се получава ВОС или влажна околна среда?!
 ;D ;D ;D
Всъщност, логиката сочи, че минетът трябва дори да е забранен в секса, защото ускорява процесите допълнително.
 ;D ;D ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Септември 17, 2014, 01:29:37
ВОС може да се получи и от други части на тялото, освен от говорния апарат cold:)


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 01:35:12
 ;D ;D ;D ;D Значи влагането на научна терминология в оргазмените взаимоотношения е перфектен начин за страстоубиване.
 ;D

А какво мислите за алтернативния вход?
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Септември 17, 2014, 01:40:04
;D ;D ;D ;D Значи влагането на научна терминология в оргазмените взаимоотношения е перфектен начин за страстоубиване.
 ;D

А какво мислите за алтернативния вход?
 ;D

Аз съм за стандартните методи, пак казвам не от морални стойности, изобщо, ерогенните ми зони са на други места  и явно от това си патя tarkal chair. Ерогенните ми зони са стандартни, описани в литературата. Не че другите не са нормални, някои сега да не си помисли да се обвинява, че има различна стандартност.
Всяка жена, според мен има различни ерогенни зони, за разлика от мъжете, където горе долу нещата са еднакви.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 01:47:57
 ;D Алтернативния вход крие опасности. И ми е непонятно всъщност защо голяма част от мъжете все натам се устремяват, след като това е алтернативен вход за мъже сменили ориентацията си.
 ;D ;D
Аз когато обичах, обичах с цялото си сърце и след като ме изпързаляха веднъж в опит да ме оковат в брак, за който бях малка и втори път - изоставяйки ме/за това обаче към момента по - скоро се радвам.../ и веднъж непозволявайки ми да бъда с обекта на моите възвишани чувства, май... съм зачеркнала обичта като нещо опасно и болезнено.
Последните напомняния за това чувство пак това сочат.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Rossi в Септември 17, 2014, 01:53:58
Ей, момичета нормално ли е на тези години да проверявам в речника какво значи -
 кунилингус:).


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 01:57:25
 ;D Хаха, аз на това понятие попаднах случайно... Но съм доста на ти с източната литература и философия и понеже смятам, че с тази литература, в коминация с всичко останало, което съм чела и чула като ритуали за щастие и успех... се докарах до тук.
 :P
Въобще.... много фактори бих посочила. Направо съм готова с дисертация за състоянието си.
 love
 Роска, форумът е доста удобно място за размишления. Най  - интересното е, че част от моите собствени прозрения получавам, докато размишлявам над проблемите на някой друг. И така вече цяла година.
 :)


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Dimcho в Септември 28, 2014, 12:18:38
Абе, жени казвайте си на мъжете кво ви харесва,бе. не чакайте те сами да се сещат за това. Не мислете, че мъжете са всесилни.Важнота е да не ги засипвате с емоции щото се объркват. Казваш му така - искам това и това , за да очакваш , че ще те разбере. Не че сме дебелокожи и не харесваме поезия , ама когато искате да ни кажете нещо важно го кажете с думи : пример, искам чипс защото чипса ме прави готина! А , не : ти си говедо, охлюв , не ме разбираш и затова аз не се чувствам готина. love3


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 02, 2014, 12:55:40
Димче, душо, вярваш или не цели четири дена устоях на изкушението да ти отговоря...  ;D
Аз съм му казвала на моя убавец, но винаги съм се притеснявала, че ако съм изцяло искрена, ще дойде момент, в който ще отказва секс от страх да не получи сърдечен удар или нещо такова.  ;D
А и ВОС служи като компас в тия работи, ама кой да мисли?! Вие мъжете, вкъщи, освен за себе си, май в повечето случаи за нищо друго не мислите? Поне моите наблюдения над повечето са такива.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Dimcho в Октомври 03, 2014, 07:06:30
Димче, душо, вярваш или не цели четири дена устоях на изкушението да ти отговоря...  ;D
Аз съм му казвала на моя убавец, но винаги съм се притеснявала, че ако съм изцяло искрена, ще дойде момент, в който ще отказва секс от страх да не получи сърдечен удар или нещо такова.  ;D
А и ВОС служи като компас в тия работи, ама кой да мисли?! Вие мъжете, вкъщи, освен за себе си, май в повечето случаи за нищо друго не мислите? Поне моите наблюдения над повечето са такива.
 ;D


Мислим, бе Фанти , виж какво никче ти измислих,  love2. Лошото е, че ние мъжете не си признаваме, че си мислим. Е, добре , де, може да сме по-мързеливи от вас , мацките, но е добре да ни казвате какво искате в секса, че ние не сме много интуитивни като вас.  Не разчитайте само на ВОс-а ;)


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 03, 2014, 07:18:17
Абе за предпочитане е пред Фанданго, поне звучи женско.
 ;D
Димче, ама много се притеснявам да не вземе да получи сърцебиене или колапс и да вземе да се откаже от таковата , пък после да развие я ПР, я агресивност, чийто произход да изтласка в подсъзнанието и пак да си изпатя аз горкичката.
 ;DТитла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 03, 2014, 08:21:57
А, като се замислих, ВОС си е мастъркея, няма друго какво да е.  ;D Една беседа и на таз свята тема мога да дръпна мигновено.
 ;D
Макар че женския оргазъм май че е като циклофренията, зависи си там от месечните неразположения.
Циклофрения, таратанци, женски цикъл му се казва на това.
 ;D
И още, все пак оптимална ВОС, последвана от никаква ВОС, без да се стигне до "крайна дестинация", си е симптом на гаф.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 03, 2014, 09:02:22
И Димче, виж сега, как от тема в тема скок - подскок, измислих възможна причина за порнохолизма, за който цели книги ли имало Саламандри разни?  ;D

1. Условие за развитие на порнохолизъм е много обстойно описваща желанията си жена или много критикуваща.
2. Условие е мъжа да страда от липса малко на досещане, че ВОС е ориентир.
3. Понеже толкова му стига акъла, накрая се отказва от жена си и преминава към самостоятелни дейности.
 ;D
И вместо да изпада в някакви ужаси, логично е просто да следи за ВОС.
А когато има ПЕ, примесено с ПА, просто използва малко повече фантазията си, да му се невидело, колко сте ми...
Язък, че уж черепите ви са по - големи от на жените. С кухини ли е запълнен при повечето?
Това е най - малкото, което мога да кажа след днешните теми.
Използвайте си малко интуицията, де, дословно се обяснява на малките деца. Даже и на тях инфото не се обяснява директно, ами се подтикват към размишления, за да се учат да оформят сами светогледа си.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Dimcho в Октомври 07, 2014, 10:58:11
Фанти не разчитай само на ВОС. За мъжа ти може да е ориентир но е добре отвреме навреме с него да разменяте мисли преди да се стига до ВОС. Добре е той да знае че ти държиш на него, уважаваш го като мъж , с една дума - че той става. Щото само критиката е достатъчна въобще да не се стига дори и мисловно до ВОС. serenade


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 07, 2014, 11:20:15
Абе, Димче, едно време си го уважавах. Ама се уважава мъж, който се държи като истински такъв, а не да трябва да му вдигам скандали, че ще подрежда мивката като за десничар, сякаш той ще мие и ще готви само там.  ;D
Абе, при нас е нещо много шантаво. Аз мога цял ден да откарам на язовира за риба, той с по - голямо удоволствие ще се завре в кухнята да си я сготви.
 ;D
И мрънка повече от мен...
Направо не знам.
Той ме приемаше за даденост и въобще не го интересуваха чувствата ми.
Беше безобразен, но чакам да ми мине, евентуално чакам да ми се изкриви съзнанието към него, все пак... лепнах му една диагноза и на него.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 17, 2014, 01:39:14
Админе, админе, как още не ме вземате на работа, не знам!  ;D Мумичита, в една тема за ПЕ в пулса четох нещо, което е абсурд!
Значи... мъжът "клател" жената изодзад, докато тя изодпред мастурбирала. Или щото той бил с ПЕ с недостатъчни см и обиколка на оста  ;D, тя пък с прекалено голяма обиколка на ОС... причините не са толкова важни. В случая и на двете страни не им е добре. Общо взето, поотделно по - биха се справили.
По случая, си спомних нещо, което бях чела като мъничка не в Лична драма, по - вероятно е да е било Всичко за всеки... та бях чела за едни упражнения за "предницата", при които се тренират вътрешните мускули, чрез последователно стягане и отпускане... нещо като когато ти се ходи по малка нужда, обаче държавата пак не е подсигурила достатъчно закрити пространства за целта.

 ;D

По свои ненаучни проучвания, действа.

 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Октомври 17, 2014, 04:31:45
Учените направили зашеметяващо откритие, че нямало вагинален оргазъм, това беше новината на деня преди два дни. Това ще рече, че автоматически трябва да отпаднат всички пречки aplause


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 17, 2014, 05:55:30
 ;D Как беше изказването за такива случаи... Сетих се. "От време на време пишат ентусиасти".
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 20, 2014, 12:35:53
 ;DТа... да си продължа рубриката.  ;D
Няма по - големи ненормалници от мъжете. От една страна искат културни жени, дистанцирани, а от друга не си спират порното.
 ;D
За да е всичко нормално, трябва или да се спре порното или термини като лека жена, парясница и прочие да отпаднат.
 ;D
И не стига, че се чудим как да им угодим, ами накрая и недооценени да сме и все едни идиотски епитети ни слагат.
Ако мъжът ми се беше загледал по някоя кака, аз щях да търся причината в себе си. Така би трябвало да постъпва и един мъж: да си задава въпроса ако някое момиче го е напуснало, къде е сгрешил той.
 love


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 21, 2014, 09:36:30
Хих, изводите от вчерашната ми рубрика са, че порното задължително трябва да съдържа романтични елементи.  ;D
Сървивъл, който беше споменал, доколкото помня, че не беше романтичен, явно... е гледал такива филмчета без романтични елементи.
 ;D
Днес... гледах Нова тв. И съм обнадеждена, че това, което си мисля аз, че е правилно по отношение на децата ни/за цялата страна говоря/ има шанс да се случи в бъдеще, та малко се поуспокоих, че във или извън цивилизацията, мисленето ми, като цяло отговаря на околната среда...
За да е хармонично едно семейство, казах ли, че трябва да живее отделно/на поне половин час разстояние с кола  ;D/ от родителите-независимо дали откъм женската или мъжка страна?


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Октомври 21, 2014, 03:18:57
Fantagiro, порното си е порно, няма как да му се слагат романтични нотки, защото порното е консумация на секс и нищо друго. Романтика е вид споделяне, съпричастност към другия, а порното пресъздава задоволяване на нагон.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 21, 2014, 05:13:36
Аз исках да ти кажа, че когато порното е съчетано с романтика, или с някакъв вид обич и от двете страни, е доста по - добре, отколкото иначе. Иначе се омърсяват и двете страни, в преносен смисъл.
Явно не си чела в другия форум, в който писах, че на мъжът ми секса е обясняван доста брутално от страна на баща му, а порното са гледали заедно... Не ми се обяснява в подробности, че е гадно.
При мен пък, много противоречия и грешки има в тази насока също, по други начини...
Общо взето, тук изключвайки за момент ненавистта към брата на мъжа ми, сме абсолютни жертви на едни неориентирани родители. И естествено, трябва да вметна, че ако моят собствен баща не беше мамино синче и се бяхме преместили да живеем някъде, на цивилизовано място, аз нямаше да стигна до форум на психично болни, а щях да съм се реализирала някъде. На мене капацитетът ми е достатъчен, за каквото и да било, стига да не е свързано с говорене. Макар че на пук на всичко, едно време най-  обичах да ме изпитват устно. Някъде във времето, по ред изредени причини в тези форуми, се бъгнах.
 :)


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 21, 2014, 06:23:46
И за да не остане следа от съмнение какво исках да кажа..." Има вариант хем нагона да е задоволен, хем духа да е "извисен"."  ;D Шашмагюл.
Значи в момента мъжа ми е изключително много манипулиран от мен, върши си предишните задължения в семейството, както е редно, с разликата, че по - често се усмихва. Аз... още не мога да се отлепя от форума, което го дразни, но в крайна сметка, трябва да отразя хепиенда като в един филм, даже в реалността, пак е възможна романтика и щастие. Просто и двамата сме били доста нещастни, всеки заради свои си неща. Сега... с тия бръмбари в главата ми, съм на път да внеса една новост вкъщи - щастие. Втората ми дъщеря хем е потъпревша, хем е превилегирована, защото ме е виждала и весела, докато голямата тепърва ще се чудя как да й обяснявам държанието си през последната година, държанието на околните, а и държанието на останалите й близки.
 :)
За енерджитата... едно разяснение на ваш език. Психотерапевт от типа на Тодоров и БАП, според мен, само според мен, не знам дали стана ясно, че говоря от своя гледна точка от четири години насам,  помага така наречената от вас карма да спре да се преповтаря в отрицателен вид и да се измести към положителна такава, каквато по принцип би следвало да е целта на всяко едно ново семейство, децата да са по - добри от родителите си, по - успели, по - удовлетворени  и други такива.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 30, 2014, 04:04:18
 ;D Та... мина известно време, вече, от последното писане.

Вагиналният оргазъм зависи от.... размера на маратонките.   ;D Още, едновремешните художници са забелязали, че тялото на човек е пропорционално, без да изпадаме в детайли, но приблизително пропорционално, даже понякога повече от пропорционално.
 "Всяка жаба да си знае гьола" придобива още един облик.
Тези, които са прекалено лакоми, но същевременно са дребни "кокошчици", може да заприличат на кокошката от Смотаняци 2, надали не сте го гледали...  ;D
А... тези, които ги свързва нещо повече от гореизреденото, все ще нацелят правилния метод.

Интересно, защо едно време разправяха, че височината била обратнопропорционална на размери на отделни части от тялото на ян - половинката и... как не ги е било срам да заблуждават околните, не знам.
 arms


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Dimcho в Октомври 30, 2014, 06:38:31
фанти, не знаеш колко си прави cold Абе , направо уцелваш десятката и с въпроса crazy2


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 01, 2014, 07:15:24
 ;D Мумичита, и сега.. .изводите. Ако сте решили да се омъжвате, критерии - много. Когато обаче сте решили да кръшкате, явно е, за по - пълноценен и удовлетворяващ резултат, мъжът трябва да е с 10-20см. по - висок или като си обуете токчета, пак да е по - висок от вас.  ;D
Също така... кондомът трябва да ви е пръв приятел... щото се сетих, как преди над 3-4 години свекърва ми ми сподели, че хванала гъбички, които се предавали по полов път само... и беше една такава смутено - съмнителна... Старшинката явно... разхождал "самолетчето" някъде. И... после дойде простатата.
Добре, че гладех, докато ми се завие свят от гладене, до към 3-4 часа вечерта също.
Също така... ако си имате внуци около вас, пак трябва да сте много бдителни, за да не вкарате децата си в някакви ужаси.
На мене ми се струва, че книгата ми стана достатъчно дълга, изчерпателна, а напоследък, с осъзнаването на проблемите ми изоснови... мисля и полезни.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:08:34
Мумичита, мене ме тревожи още нещо. Нали го раздавам малко феминист напоследък... умувам над това, което бях прочела за обрязването не на мъже, а не жени. Няма ли кой да им каже на тези мушмуроци, че в борбата с инфекциите при малките момичета, първо условие е добра хигиена, внимателно външно почистване на срамните устни, а ако все пак се появи синехия или слепване, както при момчетата, чрез помощта на лекар се разделят устните, без да се осакатява нищо.
За обрязването при мъжете... аз чак толкова крайно маниакална по отношение на чистотата не съм. Достатъчно ми е алтернативния вход да си остане табу.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Ноември 03, 2014, 05:21:52
Мюсюлманският свят не махаше ли клитора на момичетата? Нещо такова ми се мотае в главата за някои племена в мюсюлманския свят. swordfight


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:26:23
Трагична работа. Що не вземат да обяснят на хората, че синехията има начин да се махне съвсем без никакви странични негативни ефекти, не знам. Аз като прочетох, се отвратих. От мъжете. То все бивало, бивало безобразие, но това е извън пътя.
Отвсякъде.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:27:56
И продължавам да съм си умерена, въпреки всичко.
По - скоро бих казала, че няма по - хубав мъж от тоя, който си е походил достатъчно, но все пак е спазвал правилото за неизменния кондом  :).


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:28:36
И взаимното желание.


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Ноември 03, 2014, 05:33:05
Мъжете не са си походили никога достатъчно - пример Ицо Стоте манекенки spank


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:35:26
Ами да ходят, бе, само кондомите да не си забравят.  ;D
То и аз... ама тия от БАП, сериозна работа, брей.
 ;D ;D ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:37:35
Да му дойде на човек до гуша от професионализъм.
 ;D
Аре, че ми писна, да избивам баланси и да обяснявам, че имам ОКР, а БАР е характер. То и ОКР е начин на възпитание...
Направо се почувствах експерт по всички психични болести, с тия симптоми, които имах.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: karindar в Ноември 03, 2014, 05:38:22
Мъжете са мързели и кондоми не слагат, ако не бъдат заставени  chair, защото им се намалявало удоволствието. doctor


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 03, 2014, 05:56:23
То това сигурно е симптом на пълни дебили.
 ;D
Затова управлението трябва да се поеме изцяло от жени, защото за разлика от мъжете, може да обходим всички гледни точки и да измислим хиляди варианти за взаимно щастие, докато на мъжете им е... през оная работа, докато не им почука простатата на "самолетчето", на Тодоров в една от статиите беше написано миловидното "пишлето".
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: kasanena в Ноември 23, 2014, 06:35:32
Четох днес, че интелигентните хора правели по-малко секс, защото отделяли повече време за интелектуални занимания. По-ниско образованите пък реализирали себе си чрез секс и още нещо да имаш голяма банкова сметка било по-силно усещане от усещането при оргазъм. Чувството за сигурност било заложено у човека и той бил склонен да замества секса с дейности, които му давали сигурност. Хората преди 30 години правели по-често секс, отколкото днес. cold


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 06:56:15
 ;D Ами то затова сега и прирастът на населението е отрицателен. Едно време с режима на тока, какво да  правят  друго хората?!
 ;D
Има известна доза истина в това, което са казали.

В днешно време се обезмисля отглеждането на дете, защото... лично аз не мога да намеря думи, с които да се обоснова пред децата си за основателни причини, поради които съм ги родила, освен за да осмисля донякъде своя живот. И при условие, че осмислянето не си го представях по този начин...

Аз пък четох, че било нормално 2-3 пъти в седмицата да се прави, което за мен също е нормално.  ;D
Ама съм и аз една необразована кикимора.  ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 06:59:39
Касанена, къде ги пускаш тия работи. То се оказва, че мъжът е досадна подробност, важни са парите, ако все пак липсва сексът, има вибратори и животът е само интелектуална дейност и заобикаляне с техника.
 ;D


Титла: Re:ПР и секса
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 23, 2014, 07:43:10
Мммм, не е тъй. Не съм кикимора необразована, особено ако погледнем на писането тук като на интелектуален труд, стотината изчетени религиозни книжлета, висшето, че и не какво да е, а магистър...
Значи... излиза че за нищо съм се травмирала, че съм ненормална.  ;D Ми чи те по вестниците като вземат да пишат кое е нормалното, като че ли отделни мои черти, в отделни статии публикуват.
 ;D ;D ;D
Добре дошла на гости на Шашмагюл отново, Касанена.  ;D

Няма нищо по - хубаво от личния опит. Сори, че окупирах форума за една година.... обаче си струваше, за мен.
Евентуално тия дни може да спретна една, две стегнати теми, в които да разясня, защо ТЕС, дъновисти се самоизключват от психотерапията с книжлетата, на които са поддръжници, и това ще е моят личен поглед над нещата.... и за известно време ще  се отдръпна от тук.  ;D евентуално.
 love
Няма ми се дразните много, ситуацията го изискваше.


SimplePortal 2.1.1