evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: Шашмагюл в Август 30, 2014, 01:05:22Титла: До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Август 30, 2014, 01:05:22
Админе, нямам време да чета упътванията сега. Моля те, или по - скоро моля ви, не ме изоставяйте. Знам, че съм здрава. Знам, проверих, щом дори в най - нетрезво състояние не съм агресивна, а просто се лигавя, значи, значи всичко е наред и има шанс.
Моля ви.Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 01, 2014, 06:09:38
А ти, админе, си голям шегаджия.  ;D
Честно да ти кажа, лекинко си чувствам живота съсипан. Но и не виждам особен смисъл да се травмирам... Тия тес-аджии с орязаните чувства и всички останали като тях... абе, пожелавам ви не до 9-то, а до 90-то коляно да имате момичета. Да призова за пореден път Духа на баба ми.  ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 10, 2014, 02:53:37
А теб, пък как не те е срам да правиш промени, и то толкова ужасяващи, по форума, в пика на симптомите?!

 ;D

Рейтинг навън е карма отвътре. Във Франция ще съм модерна жена, тука с камъни ще ме замерят.

 ;DТитла: Re:До администратора
Публикувано от: lotxen в Септември 11, 2014, 10:15:29
 ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 15, 2014, 07:23:35
И админе, аз те хвалех, хвалех как няма по - добър админ от тебе, а ти даже и последния публикуван пост не си оставил да може да се редактира!
 ;D
В пулса поне това са оставили като опция.
 ;D
Задавам си основния въпрос: какво майкината си търся още тук... и май вече нищо. Не знам дали не е удачно да ми помогнеш малко с нет зависимостта като ме баннеш.
 ;D
Едни искат да пишат, тях ги банват, аз през определен период от време искам да ме баннете....
 ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 15, 2014, 07:25:14
Първият пост беше по време на "преследването", така че не се брои.
 ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 17, 2014, 03:56:58
 :P Евентуално ако някога решите да ме баннете, да не забравите да ми пратите файл на пощата с копие от всички постове, защото Заветът към дъщерите ми е готов. Завърнах се към изначалната цел да открия начин да се справя с това състояние, каквото и да му е името като диагноза....
Е... мисля, че тоя път нацелих формулата.
 ;D
Да сменя стила музика с по - жизнерадостен.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uFkN6S56HL4 (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uFkN6S56HL4)
А ако ще е нещо бавно, да е такова, което подтиква към позитивни преноси и фантазии спрямо нахилени психотерапевти.  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=NPlpVCuy-mg (http://www.youtube.com/watch?v=NPlpVCuy-mg)


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Септември 24, 2014, 07:55:27
Ама не разбирате от дума, ей! Да не би да сте взели на работа като програмист маг Живин или другата кикимора от селената, че то там нямаше опция за триене?! Дори на последния публикуван пост?!
Администраторе, итс ъ шейм.  ;D Бяхте толкова либерален, а сега с тия промени инстинктивно преминах на Вие.
 /;D/ - усмивка, поставена в скоби, означава, че се усмихвам под мустак, чакаща абсолютно спиране на достъпа до тук, че ще взема да излекувам всички и форума ще остане безлюден.
 :P


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 29, 2014, 04:24:11
Админе, админе... разни случайно прочетени неща, ме навеждат на мисълта, че... май, май е по - добре да няма банване, ами... да престана да пиша. Защото, така като ги поогледах нещата, срещу прекалено много несправедливости се изправям, почти сама, даже бих казала сама. И понеже, тежестта за доказване на събитията, е у лицето, подаващо сигнал...  :) Хем съжалявам, че въобще стигнах до този  форум, хем пък научих много... Дано поне този път да не се изпълни смахнатото "знанието се постига чрез страдание"... надявам се разумните хора в страната да са повече от шепа хора, защото иначе в най - скоро време ми се очертават доста лоши събития.
За пореден път съжалявам, че не притежавам свръхестествени възможности.


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 29, 2014, 04:29:19
Даже, мисля, че е по - скоро признак на положително развитие на положението в страната, от време на време да се вясвам тук, с нови попълнения за развитието на живота ми.
:)


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 29, 2014, 06:07:29
И понеже тези дни стигнах до прозрението, че когато човек е в психоза, се докарва до степен съзнанието почти изцяло да липсва, тоест подсъзнателното става водещо за действията, то човек може би има моменти, в които чете мислите на околните, тъй като мислите също излъчват някакви вълни, на подсъзнателно ниво... Повече подробности могат да се прочетат, ако се прочете за инфра и ултра вълните при животните, и се отчете фактът, че ние също, макар и хора, сме отделен вид животни. Тоест... не е странно, ако капацитетът на слуха е по - голям при някои хора, отколкото при други. Бях прочела нещо набързо, че с ниските честоти, макар да не се усещат от ухото, се влияе върху костите или нещо от сорта. Който разбира повече от тези неща, да доразвие или да отхвърли моята теория.
 :)
Също така, да разбираш невербалните знаци е като да четеш част от мислите на човек...
Когато си достатъчно интелигентен и... евентуално можеш да четеш мисли, тоест, да се ровиш по някакъв начин в миналото на един човек, чрез мислите му, много лесно можеш да предположиш какво ще е бъдещето му. Чисто и просто прогнозиране и планиране, чиято точност зависи от твоята интелигентност.
За да си добър четец на мисли обаче, трябва да съдържаш у себе си целия диапазон от чувства.
 :)
С други думи - да си емоционално интелигентен.

Обаче... тия, дето се водят, четящи мисли, ясновидци, по никакъв начин не могат да променят кармата към положителна, защото при едни и същи условия, и едно и също събитие, се случва едно и също бъдеще, докато един качествен психотерапевт, посетен навреме, може, защото няма да те баламосва с разни енергии, ами ще те изслуша, ще си говорите и заедно ще откриете, както проблемите, така и възможности за тяхното решение, а също... по моя преценка, сценичната треска или срамежливостта, когато се застава пред публика е лечима?  ;D с психотерапия, което пък от своя страна ще отвори много повече възможности и за професионално развитие.... С други думи, терапевтът ще помогне заедно с пациента, да се стигне до начини на действие, така че условията да се променят, което пък от своя страна, в едни идеални условия, ще предположи идеално и розово бъдеще. ?
Клиентът ще се научи как „хем вълкът да е сит, хем агнето цяло”-цитат от на Тодоров поговорките.
?
Тоест, с първото ходене да ми леят куршум, нищо друго не се случи, освен, че си спрях хапчетата и станах недоверчива към традиционните лекари, включително обаче и към психотерапевти като Тодоров, което всъщност беше единствена грешка в цялата тази работа, обаче пък... Тодоров, като си спомням и той, как повтаряше хапчетата, хапчетата, хапчетата... може би няма грешка.
 :)
Тоест, ако бях посетила психотерапевт, ама като Тодоров, още преди време, всичко при мен сега щеше да е далеч по - розово и приятно, защото нямаше да охладнея толкова спрямо мъжа ми.
Още повече, ако още при срещата ми с Прокопиева, когато й дадох билетче, че си нямаше и търсеше в градския транспорт, ако още тогава бях посетила психотерапевт... Съвсем, съвсем повече положителни възможности за развитие на живота ми щеше да има.

И тъй като трябваше да мина през втора психоза, второ леене на куршум, което не доведе до нищо добро, за един определен период от време....
Сами може да сравните - до втората психоза, децата ми бяха "трета глуха" за мъжа ми, смяташе се, че те трябва да са благодарни за хляба и храната, а понеже баба им и дядо им помагат, празниците, рождените дни трябва неотлъчно да се правят с тях и то с пълни маси, за да не обидим никого, вместо на рождените си дни децата да са център на внимание, често преди нямаше място къде да седнат на масата, което е срамота.
Сега това се промени.
Аз съм наясно къде греша по отношение на тях... И се вземам в ръце постепенно, обаче дали някой ще си отвори очите да види, от околните? Дали някой ще си даде сметка, че с първото ми дете не съм очертала ясни граници къде са правата и задълженията му, че е липсвал адекватен контрол, и детето е едновременно разглезено, но и травмирано от миналото? А второто... се е гледало повече само, защото от една страна се чудех на кой по напред да угодя, а мъжа ми смяташе за нормално да седи на масата, докато аз хвърча насам натам, насред пищящи деца, да присглугвам и на тримата,  а втората ми дъщеря е в тази специална фаза, в която родителите трябвало да имат повече търпение.... За повече информация, страницата на Тодоров с фазите на развитие при детето.................... а на мене търпението ми отиде по това да превъзпитам... около десет човека. И успях. Обаче с цената на всичко, което съм изписала тук.
С тази класическа музика една година поред, им върнах за шестгодишното ми облъчване с музика, която всеки знае, че не понасям, и че мога да я слушам само ако се пуска и друг стил.
На никой обаче не му дремеше.
Мъжа ми не вярва, че ако продължи да взема пример от брат си и баща си като държание, ще направя от нашия живот национален въпрос.
 :)
Засега... съм позитивно настроена, че чак национален въпрос не е нужно да го правя.
Ще видим.
Обаче... успях, постигнах си своето. И то през последната година. Вкарах цели две семейства в "правия път", ако успея сега да възстановя и своето, ме пишете героиня на 21 век.
 ;D

А ако някой каже, че е забранено да се шегувам с Тодоров, както си искам и при условие, че с него, се познавам от цели над четири години, пък макар и само форумно, което предполага свободно държание, мисля?! , ако сме в някакъв друг строй, а не демократичния, може просто да ме информира.

От тук нататък, чакам БАП да си прокарат законопроекта, обаче с условието, че диагнозите ще служат само и единствено като код за кратко обяснение между психиатър и психотерапевт, когато са различни лица, за да се обозначат симптомите, а не като дамгосване за цял живот. За пред хората, да има само две диагнози – ПР и посттравматичен стрес, а хапчетата да са за постоянна употреба, както и принудителното затваряне в лудница да е само и единствено при условие, че лицето е обществено опасно.

И пак... какво постигнах до тук:
- доколкото имам наблюдения, пиянстването на родата е намаляло...
- евентуално, крещят пак така силно, само че по – малко...и предимно оня олигофрен братът на мъжа ми...
- свекър ми нещо много тих стана напоследък... ако продължава така, може и да има кой да го гледа... в ръчичките ми се очертава да е, така че дано да се е осъзнал на време...
- мъжа ми... предстои да се види, дали промяната е само привидна....
Ако една бира от литър и едно 250грамово мента шише за една седмица, и при условие, че още бирата е почти пълна,  се нарича алкохолизъм... то лудият е някой друг, не аз.
-   долу – горе се задържам на една кутия, а когато стигна до 10 цигари на ден, ще е без значение дали пуша навън или вътре....
-   по отношение на децата... не смятам да ги правя монахини, а момичета, които правят осъзнат избор какъв мъж заслужават и да търсят такъв, а не... като мен с ниско самочувствие и опропастяване на живота си за един дълъг период от време, който се надявам, че свърши вече.
-   Мъже и жени, които не подбират партньорите си... са травмирани също, по свой начин.  Мисля, че ако се въведе едно адекватно обяснение на секса, както и какво е психически и какво физически тормоз, към 7 годишна възраст, за да знаят децата, кога са жертви на тормоз, както психически, така и физически, както и около 14 годишна възраст, как се прави осъзнат избор на партньор, какви рискове крие сексът, същевременно ако родителите си дават сметка, че червените точки с надпис „забранено за лица под определена възраст”, не се слагат ей така, без причина... в бъдеще обществото ще бъде по – здраво, както психически, така и физически.

Малко утопично, идеалистично, но... във всички случаи, мисля, всеки се стреми към някаква своя утопия?

Надявам се, че няма да се пропусне да се отбележи фактът, че независимо дали съществува или не ясновидството, то е възможно само и единствено ако емоционалния пълнеж ? си е на ниво, или по друг начин казано, ако когато търсиш психотерапевт, попаднеш на психотерапевт, член на БАП. Всичко останало е пълно с толкова много подводни камъни, колкото не може някои сигурно да си представят.

„Ако наловиш риба и нахраниш някого, ще го нахраниш само веднъж, ако го научиш да я лови, ще му дадеш знание да си добива храна за цял живот”... Тодоров, сякаш долу – горе взе да се получава вече.
:D
И... по всякакви начини доказах за себе си, че да срещна психотерапевт на БАП, е едно от най - хубавите събития, което ми се е случило за последните седем години.
Още повече, ако аз инстинктивно съм четяла мислите на хората, или съм била съсредоточена върху невербалните знаци, или излиза, че често съм провеждала психоанализа... бих могла да кажа, че това е едно изключително изтормозваща ме способност, която занапред мисля да преустановя и да се съсредоточа повече върху това какво ми казват хората с устата си.  :)


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 29, 2014, 06:29:23
И ако някой се пита що пиша пак...
Всичко това са изводи, изводи, изводи, заедно с това какво се случва около мен...
Опитвам се да съм безпристрастна този път в оценката на различните видове терапии...
И... бих казала, че дори теорията ми за четене на мисли да е вярна, то... това е остатък от едно време, когато сме приличали повече на животни, отколкото на хора... Като хора трябва да умеем да комуникираме помежду си с уста, с думи, а ако не можем - има си психотерапевти. А ако човекът остреща има проблем с комуникацията и все пак не признава този проблем и не прави постъпки за промяната на този факт... просто да го напуснем и да потърсим хора, с които комуникацията може да се осъществи.
И това е. От тук нататък, ще се включвам, колкото да ви покажа, че още съм жива и здрава. За мен, БАП, ако се махнат диагнозите като дамгосване за цял живот, са си най - добрите. Поне двама от тях със сигурност. Проверено е.  ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 29, 2014, 06:50:15
Тоест... малко в стил Лао Дзъ и сие...
Ако едно време като животни, щом сме прочетели чужди мисли и сме индикирали "опасност" сме имали два изхода - или се бий, или бягай.
С появата на комуникацията, по - силния има възможност да научи по - слабия как да стане силен и... никой да не пострада реално от това, дет се вика, всички да са доволни и щастливи. Това е третият, алтернативен, положетелен, позитивен вариант.
Евентуално, някой ден може и да мога да се изказвам по - кратко, към момента обаче не ми е възможно да направя извод за целия си живот с две думи.
 :)


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 29, 2014, 10:35:51
И... администраторе, в хода на разсъжденията си днес, стигнах до извода, че дори да има такова чудо "мисловна магия"  ;D, когато човекът, на който се прави е достатъчно емоционално интелигентен, тя почти не го хваща или въобще не го хваща, но... тези, които са си поръчали тази "мисловна магия" плюс правещият я, не ги чака нищо добро.
Във всички случаи, се чувствам с почти девствено, съвсем изчистено съзнание откъм товари от миналото....
И няма нещо, което да ме убеди, че психотерапията, залегнала в БАП, или това бяха 5-6 вида терапии - на Юнг, позитивна, психодрамата, музикална, арт - когато ставаше въпрос за деца, Фройд, с подобренията, Морено, Пешкениян... другите не съм ги чела в дълбочина, всъщност, не съм ги пробвала, а и се надявам да не ми се налага... за мен това е истината, независимо, че мога да си философствам много за наличието или отсъствието на бог, магии и прочие.
Надявам се вече да нямам толкова много поводи, за толкова много писане, точно в тези три форума, защото на вас може би ви е писнало вече, на мене, да ви споделя, също.
 :)

 love


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 30, 2014, 02:23:00
И... да поясня ли, че основните причинители на втората ми психоза бяха, един плъх, който тракаше на необитаемия етаж над нашия, но тъй като мъжът ми явно е с по - слаб слух от моя, не го е чувал, а лампата, която ту светеше, ту не светеше, освен, че се включваше с китайски копчета, над нея, поради небрежност на майсторите, на тръба, през която минава вода, не е махнат някакъв найлон и това предизвиквало изтичане на вода... не ми е ясно много какво точно представлява, но е факт, че след като изкъртиха над нас тавана и поправиха тръбата, лампата си е екстра.  ;D
И някой да казва вместо мързелалин, който не си е направил труда да изучи професията си от - до, енергиен вампир, и въобще цялата тази работа за "наличие на енергиен вампиризъм", е абсолютна кукувщина. Става въпрос за небрежност в единия случай, плюс липса на елементарно възпитание. В комплект, могат да стъжнят живота на всеки. За да ги няма, мисля, че е повече от ясно какво трябва да се случва занапред, постепенно.
 :)
Психозите ми, заедно с всичко, което се съдържаше в тях, са абсолютно и безапелационно разкодирани от мен. Като цял един герой на труда, се чувствам.
 ;D
Очаквам, админе, най - после да кажете поне вие едно Браво!.


 ;D ;D ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Dimcho в Октомври 30, 2014, 06:40:32
Фанти, айде от мен един поздрав след като останалите са го ударили на мълчание. Добре е че се бориш и не оставяш магарето в калта. Човек като напиши това , което му се върти в главата си избистря пътя. Поздравявам те , Фанти love2


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 30, 2014, 07:19:02
 ;D Кое не съм си оставяла магарето... че аз почти си бях заминала, бях отлитнала в астрала  ;D почти преди малко повече от година.  Не е особено смешно, но...
Мерси за поздравчето. Я пусни някаква музика,  ;D.
Администратора е раздвоен в умуването - да заложи на правилата или на спам, който не е спам, когато съдържа нещо интересно, дори и извън темата... от време на време, нали знаете, отваряте профила и като книжка.  ;D

Като те чета колко благосклонно звучиш, явно... не е имало с какво да те засегна.  ;D От там пък, я навири малко нос! 
А тия с по - малкия номер обувки, могат да компенсират с какво ли не, най - вече с държание.
 ;D
Представете си, в женско списание описват психопата като човек, който прави комплименти, постоянно. Ако пък случайно не съобразя и засегна някого, докато умувам над себе си, съм недосетлива и несъобразителна, комплексарка и прочие.Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 02, 2014, 08:26:35
Ама и вашите статии си съ перничат по идиотщина и повърхностност с тези в пулс.бг. Причината за депресията сред женската половина, падаща си през студентските години по мимолетни връзки, по мои проучвания, се таи от една страна от изключително малкото количество мъже с голям номер маратонки, а от друга... нанесени травми от дългогодишна връзка, също могат да сринат доверието в мъжете.
Общо взето, излиза, че вибраторът е за предпочитане във всички случаи.

 ;D


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 08, 2014, 08:42:14
http://www.puls.bg/health/relationships/news_18093.html (http://www.puls.bg/health/relationships/news_18093.html)

Гледайте, гледайте, админе, какво съветват колегите ви.  ;D Да бъдем игриви.И задължително... на ден по един час упражняване в игривост, хумористичност и т.н в европея.  ;D Много често срещам статии, които съветват... как да станем... моята особа Шашмаагюл.
 ;D
Ще слудите народа.


Титла: Re:До администратора
Публикувано от: Шашмагюл в Ноември 14, 2014, 08:27:47
https://www.youtube.com/watch?v=v4WCKUR4Vis (https://www.youtube.com/watch?v=v4WCKUR4Vis)

След като мислено раздадох на всички без изключение по една рецептурна книжка  ;D с розово направление,  ;D направих заключение, че вече официално слагам точка на биполярното разстройство и ако ще има занапред разстройство, ще е от друг тип, с точка находяща се в G-то.  ;D
Тая Нова Година ще е по - хубава от всички досега. Но мор психози.

А ти напоследък, админе, си станал голям темерут. От тук следва, че не си нищо друго освен мъж.
А аз пък понеже друг тип освен горепосочения "темерут", не съм срещала, мога да си пиша, вие да не ми отговаряте, с години.
 love


SimplePortal 2.1.1