evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: Шашмагюл в Октомври 02, 2013, 04:12:30Титла: Благодарности към г-н Т.Тодоров!
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 02, 2013, 04:12:30
Господин Тодоров, тези дни не спрях да ви благодаря и да ви закачам! :) В един момент ми се стори, че звучахте леко объркан, защото явно не разбирахте как точно и с какво точно сте ми помогнал. Сега ще ви кажа с какво:
1. Когато за нещастие през февруари бях на хапчета, вие ми написахте много хубаво лично съобщение, в което бяхте подбрали перфектно думите, с които да ме успокоите и да ми вдъхнете кураж. Нарекохте ме "боец". : ) И ми припомнихте каква бях преди.
2. Бяхте ми писал също, че хапчетата са добър момент да пренаредя вярванията си така, че да не ми пречат и да ги поставя в граници.
3. Тъй като през февруари май тук беше много скучно, почнах да се ровя по другите форуми, в които сте писал. И там попаднах на ваши постове относно собствените ви проучвания за религиите. Изгледах и Шифъра на Леонардо, но не със страх, че под влияние на психозата, ще се превъплътя в ролята на оня с жълтата коса, а по - скоро, защото филмът наистина е правен на база исторически данни. Общо взето, за около месец изпаднах в депресия от това, че в продължение на много години съм вярвала в нещо, което не съществува. Или най - малкото, всеки е добавял по нещо, така че да му е по - удобно да го използва. Тоест примерно тогаващните "управляващи" са донагаждали религията според дотогавашните вярвания на населението. Разбирайте - траки, славяни, прабългари. За всеки, който иска, да си прочете Историята на България и по - специално приемането на християнството през 863г.
4. Сега, при сегашната криза, личното ви съобщение ме трогна най - много и най - много ми помогна. Първо вие ми припомнихте, отворихте ми очите, че аз се опитвам да си проведа психотерапия сама. И най - вече, че е почти към края си, при това успешна.
5. И друго можех да добавя, но мисля, че не е удачно : ) Някак хората не могат да влязат в положение, че аз имах нужда от всичкото това писане, тук във форума
6. И хапчета ще пия, но... Мента, глог и валериан. Най - хубавото е, че за разлика от предишните два пъти, този път ми действат.
7. И като за капак на "конгнитивния дисонанс" днес преди много години "официално" започнах да се разболявам. Вярвам, че днес отбелязвам датата на пълното си излекуване. Ако някой иска да разбере какво точно имам предвид с това, 7-то, нека ми пише на лични.

Но през всичкото това време, докато вие се включвахте точно, когато трябва, в различен период от време ме подкрепяха, с каквото могат  двама човека - Лотхен и Хпджон, препредавайки собствения си опит, преживявания и заключения.

Така, че най - чистосърдечно ви благодаря на всички, че ме изтърпяхте! :)


Титла: Re:Благодарности към г-н Т.Тодоров!
Публикувано от: Шашмагюл в Октомври 02, 2013, 04:14:24
Желязната ви логика ме спаси, г-н Тодоров! love


SimplePortal 2.1.1