evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: в Август 11, 2013, 01:45:18Титла: Правила на форума
Публикувано от: в Август 11, 2013, 01:45:18
Вие се съгласявате, чрез използването на този форум, че няма да публикувате материали, които са неверни, клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, тормозещи, нецензурно-сексуално ориентирани, заплашителни, нарушаващи неприкосновеността на личния живот на човека, материали за възрастни , или по друг начин в нарушение на всички международни закон и законите на Българската държава. Вие също се съгласявате да не публикувате материали с авторски права, освен ако не притежавате авторските права или имате писмено съгласие от собственика на материали с авторски права. Спам, реклами, верижни писма, пирамидални схеми, и склоняване на други лица към нарушаване на закона, също са забранени в този форум.

Имайте предвид, че е невъзможно за персонала или собствениците на този форум, да потвърждават валидността на постове. Моля, не забравяйте, че не  контролираме публикуване на  съобщения, и не сме  отговорни за съдържанието им. Не гарантираме точността, пълнотата или полезността на представената информация. Изпратените послания изразяват мнението на автора, а не непременно възгледите на този форум, неговите служители, неговите дъщерни дружества, или собственика на форума. Всеки, който смята, че публикувано съобщение е нежелателно се насърчава да уведоми администратора или модератора на този форум незабавно. Персоналът и собственика на този форум си запазват правото да премахват неподходящо съдържание, в рамките на разумен период от време, ако те преценят, че отстраняването е необходимо. Това е ръчен процес, все пак, молим за разбиране, че  може да не сме в състояние да премахнем  или редактираме съобщения веднага. Тези  политика се дава за информация на потребителите.

Вие оставате единствено отговорни за съдържанието на Вашите публикувани съобщения. Освен това, вие се съгласявате да обезщетите и предпазвате собствениците на този форум, и на всички сайтове, свързани с този форум, неговите служители, както и неговите дъщерни дружества, ако нанесете  умишлена вреда на други лица, използващи сайта. Собствениците на този форум си запазват правото да разкриват самоличността  (или всяка друга свързана информация) в случай на официално оплакване или правни действия, произтичащи от всяка ситуация, причинени от използването на този форум.

Имате възможност, като се регистрирате, да изберете вашето потребителско име. Ние препоръчваме да изберете подходящо име. С този потребителски акаунт, вие се регистрирате, и се съгласявате да не давате паролата си на друго лице, с изключение на администратор. Вие също се съгласявате да не използвате акаунта на друго лице по някаква причина. Ние също така силно препоръчваме да използвате сложна и уникална парола за профила си, за да се предотврати кражба на акаунта.

След като се регистрирате и влезете в този форум, ще можете да попълните подробен профил. Ваша е отговорността при представянето на  информация. Всяка информация за форума, която собственика или персонал определят като неточна или вулгарна, ще бъде отстранена, с или без предизвестие.Ще бъдат приложени подходящи санкции.

Моля, имайте предвид, че с всеки пост, Вашият IP адрес се записва, и в случай на нарушаване на правилата на форума, IP ще бъде използван за забрана на достъпа на потребителя, нарушил правилата.Това ще стане само в случай на сериозно нарушение на това споразумение.

Също така имайте предвид, че софтуерът пуска бисквитка, текстов файл, съдържащ битове информация (като например вашето потребителско име и парола), в кеша на браузъра. Това се използва само, при влизане и излизане от акаунта. Софтуерът не събира или изпраща  други данни  информация  от  вашия компютър.


SimplePortal 2.1.1