evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: tanq toncheva в Юни 27, 2013, 12:56:14Титла: Аз пак съм тук!
Публикувано от: tanq toncheva в Юни 27, 2013, 12:56:14
Здравейте на всички преди 2 години започна моя ужас ПР.  11 месеца след като родих моята дъщеричка доиде първата ми атака и от тогава вече 2 години и половина,пробвала съм какво ли не,билкови хапчета,хомеопатия,хранителни добавки терапия почти всичко.  Започнах да пия антидепресанти бях по добре,ходих на когнитивна терапия 3 месеца,чувствах се по добре(като изключим задуха от време на време) и така до преди 3 месеца реших да намаля дозата на хапчетата,в началото се чувствах добре,но сега пак имам атаки.  Имам чувството че всичко започва отначало.  Искам да ви попитам някой изпитвал ли е чувство че го болят всички стави и много ме боли гърба?  Страх ме е да не е нещо лошо.  Аз живея  ЮК ходих при ГП-то и той ми пусна изследвания но  ще бъдат готови чак в понеделник ,ще се притеснявам до тогава.  Моля кажете дали това е нормално за ПР? Благодаря на всички,които ще ми отговорят!!!   Прекрасен ден на всички !


Титла: Re:Аз пак съм тук!
Публикувано от: karindar в Юни 27, 2013, 01:23:20
Възможно е Таня, възможно е да те болят и мускулите.


Титла: Re:Аз пак съм тук!
Публикувано от: tanq toncheva в Юни 27, 2013, 01:27:53
Благодаря karindar!  Още от сутринта като стана и са ми много като умалели краката и ръцете, а гърба си ме боли и задуха си е почти постоянен пак като преди за съжаление  :(


Титла: Re:Аз пак съм тук!
Публикувано от: karindar в Юни 27, 2013, 01:30:18
Днес има магнитни бури те също влияят на състоянието. Аз отдавна ги следя и съм забелязала, че ставам по нервна по време на магнитни бури. На 27 и 28 има бури.Ще видиш, че от утре ще се почувстваш по-добре.


Титла: Re:Аз пак съм тук!
Публикувано от: redjon в Юни 28, 2013, 10:22:00
Аз живея  ЮК ходих при ГП-то и той ми пусна изследвания но  ще бъдат готови чак в понеделник ,ще се притеснявам до тогава.  Моля кажете дали това е нормално за ПР?

Здравей,
съвсем нормално е да се притесняваш. Всъщност, ти друго не знаеш и няма какво повече да направиш. И ако успееш да промениш нещо с притесненията си до понеделник, моля те - пиши за успеха си. Преди време и аз се притеснявах и все нищо не успявах да променя. Но ако ти си намерила начина с притеснение да променяш събития, ще е супер да споделиш с четящите тук.

П.П. Стискам палци изследванията да са ОК!


Титла: Re:Аз пак съм тук!
Публикувано от: tanq toncheva в Юни 28, 2013, 02:33:58
Питането ми беше дали е нормално да ме болят ставите и гърба а не за притеснението.   Благодаря дано са добри изследванията.  И знам че с притеснение нищо няма да променя,но съм си такава за съжаление :(


Титла: Re:Аз пак съм тук!
Публикувано от: redjon в Юни 28, 2013, 04:02:43
Питането ми беше дали е нормално да ме болят ставите и гърба а не за притеснението. 

Старите психиатри имат едно много хубаво определение за страховата невроза- наричат я великата имитаторка. Защото може да наподоби абсолютно всяка една истинска органична болест. Така че - всичко е възможно.

И знам че с притеснение нищо няма да променя,но съм си такава за съжаление :(


Това, че си си такава завинаги и за вечни времена ли е според теб или поне малко допускаш, че би могла да се промениш? Защото ако е второто - има голяма вероятност да се избавиш напълно от страданията си.


SimplePortal 2.1.1