evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: min4 в Април 01, 2009, 11:47:40Титла: Сякаш съм извън тялото си. Това деперсонализация ли е?
Публикувано от: min4 в Април 01, 2009, 11:47:40
Привети! Имам панически атаки. Но покрай тях имам и едно много странно усещане. Когато се стремя да разкарам някоя лоша мисъл или пък да преодолея някои друг неприятен симптом изведнъж  сякаш спирам да мога да възприемам и да имам концентрация, сякаш излизам от тялото си. Това ми се случва когато искам да се представя добре някъде, или пък се чувствам несигурна в нещо, случвало ми се е и когато просто си гледам телевизия или не правя нищо. Усещането е много натоварващо.Някой изпитвал ли го е при такива обстоятелства?


Титла: Re: Сякаш съм извън тялото си. Това деперсонализация ли е?
Публикувано от: riikkardo в Април 02, 2009, 10:29:15
о случва ми се има няма вече от 3 години и то несамо това имам иедно страшно дразнещо и плашешто усещане в крайниците нещо като усещането в асансьор при потеглянедруг бонус който имам е ипостоянно замаяно леко задушаване абе изобщо кво доа ти пиша ужасни 3 години


Титла: Re: Сякаш съм извън тялото си. Това деперсонализация ли е?
Публикувано от: min4 в Април 03, 2009, 11:34:04
Това усещане, което е като потегляне при асансьор ми е познато и на мен. Това е като някакво сепване и замайване, гадно усещане. Кажи ми ти при какви ситуации най-често го изпитваш?


SimplePortal 2.1.1