evropea.com - форум за паническо разстройство

Тревожни разстройства => Паническо разстройство => Темата е започната от: cveti1309 в Октомври 31, 2009, 11:00:29Титла: ТИ " ГОСТ " ЛИ СИ ??? ЗАЩО СИ ТУК???
Публикувано от: cveti1309 в Октомври 31, 2009, 11:00:29
 ;)   ОТ СУТРИНТА МИ СЕ ВЪРТИ В ГЛАВАТА ЕДНА МИСЪЛ ЗА ПОСЕЩЕНИЯТА  ВЪВ ФОРУМА И ПО СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕЗИ ПРИСЪСТВАЩИ , КОЙТО СЕ КРИЯТ ЗАД СТАТИСТИКАТА НА " ГОСТИTE " - ТУК  Е МЯСТОТО ДА КАЖА " ЗДРАВЕЙ " mari an7 !!!
 МИСЛЯ :), ЧЕ МОГА ДА ГИ РАЗДЕЛЯ НА НЯКОЛКО " КАТЕГОРИЙ " , НО МОЕТО ПОСЛАНИЕ , ЩЕ Е ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ОТ ТЯХ , КОЙТО ВСЪЩНОСТ СА ВАЖНИТЕ !!!
ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ " ГОСТИТЕ " , СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ , КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПОМОГНАТ ДА СЕ СПРАВИМ С  ПР ( ЧЕСТ ИМ ПРАВИ ) И ВЛИЗАЙКИ ВЪВ ФОРУМА СЕ СТРЕМЯТ ДА НИ РАЗБЕРАТ ПО-ДОБРЕ И ПО-ОТБЛИЗО. НА ТЕЗИ ЛЕКАРИ , ИМ БЛАГОДАРЯ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ НАС !
ДРУГАТА МАЛКА ЧАСТ СА НАШИ БЛИЗКИ , КОЙТО НИ ОБИЧАТ ( ВСЕ ОЩЕ :) ) И  СА  УПЛАШЕНИ , КОЕТО Е РАЗБИРАЕМО - И НА НАС САМИТЕ НИ Е СТРАШНО ПОНЯКОГА. МОЛЯ ГИ САМО ДА НИ ОБИЧАТ И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАТ -  НИЕ   И М А М Е   НУЖДА ОТ ТЯХ !!!!!
ТРЕТАТА ЧАСТ , СПОРЕД МЕН СА ЛЮБОПИТНИТЕ , КОЙТО СА ПОПАДНАЛИ СЛУЧАЙНО ТУК ИЛИ СА ВЛЕЗЛИ , ЗАЩОТО ИМ Е ИНТЕРЕСНО  ЗА КАКВО СИ ГОВОРЯТ " ХАХОВЦИТЕ " ПО ТЕЗИ ФОРУМИ - МИЛИ ХОРИЦА , НИКОЙ НЕ  Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ПР ЗА СЪЖАЛЕНИЕ , АКО СТЕ ПРОЧЕЛИ ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО, СЕ ЗАМИСЛЕТЕ  ДАЛИ НЕ ПОЗНАВАТЕ НЯКОЙ ВАШ БЛИЗЪК ИЛИ ПОЗНАТ , КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТАКА И МУ ПОДАЙТЕ РЪКА ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !
 СЕГА Е МЯСТОТО ЗА ОНЕЗИ ОТ ВАС , КОЙТО СА " ГОСТИ ОТ СТРАХ "  - НАЙ ВАЖНИТЕ ВСЪЩНОСТ !!!!
ТАКАВА БЯХ И АЗ  :) ДО СКОРО  :) А НАЙ- ВАЖНИ СТЕ , ЗАЩОТО , ОТ КОЛКОТО И ВРЕМЕ ДА ИМАТЕ ПР В ЕДНА ИЛИ ДРУГА СТЕПЕН НА СИЛА , ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ТУКА Н Е  ОБСЪЖДАМЕ  САМО КОГА , КАК И С КАКЪВ ИНТЕНЗИТЕТ НИ Е ТРЕПНАЛО ДЯСНОТО  МУСУЛЧЕ  НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ НА ЛЕВИЯТ КРАК ,А СЕ ОПИТВАМЕ ДА НАКАРАМЕ ТАКИВА КАТО ВАС , ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЕ Е НЕЩО СТРАШНО , НЕ Е ЖИВОТО ЗАСТРАШАВАЩО - НАПРОТИВ - МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА И НЕ БИВА ДА ГО ОСТАВЯШ ТО ДА ТЕ ВОДИ ! :)
АЗ САМАТА В НАЧАЛОТО , КАТО " ГОСТ " МИ БЕШЕ НАЙ-СТРАШНО , ЗАЩОТО ВЛИЗАХ С НАДЕЖДА ДА ПРОЧЕТА , ЧЕ ИМА "КРАЙ НА ТОЯ АД", А ПЪРВОТО КОЕТО МИ СЕ НАБИВАШЕ В ОЧИТЕ БЯХА ДУМИТЕ """ ...... ИМАМ ПР ОТ 8 , 10....И Т. Н. Г О Д И Н И  :o !!!!!И СЕДЯХ И ПЛАЧЕХ И СЕ УЖАСЯВАХ И НАЙ - ЛОШОТО - ОБЕЗНАДЕЖДАВАХ СЕ - ПОЗНА ЛИ СЕБЕ СИ???  И НАЛИ ЗНАЕТЕ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ !!!!
СЛЕДВА О П Т И М И С Т И Ч Н О :
РАЗБЕРЕТЕ МЕ ПРАВИЛНО , АПЕЛИРАМ КЪМ ВАС , АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЯ ИЛИ ВЕЧЕ СТЕ СИГУРНИ  ЧЕ ИМАТЕ ПР ИЛИ ПА- СПОДЕЛЕТЕ ГИ С НАС ОТКРИТО И ПИТАЙТЕ ЗА ВСИЧКО , ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ КОГАТО ЗАДАДЕТЕ ПЪРВИТЕ СИ ВЪПРОСИ И ПОЛУЧИТЕ ПЪРВИТЕ СИ ОТГОВОРИ , ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ М Н О Г О ПО-ДОБРЕ И МАЛКО ПО МАЛКО , ЩЕ ИЗБЯГАТЕ ОТ КАПАНА - ПОМНЕТЕ , ЧЕ   Н Е  ВИЕ ЗАВИСИТЕ ОТ ПР -   А ТО ЗАВИСИ ОТ ВАС И АКО САМИТЕ ВИЕ НЕ МУ " СЕРВИТАТЕ  ПРЕСНИ И ТОПЛИ "   СТРАХОВЕ И МИСЛИ - ТО НЯМА КАК ДА ОТЦЕЛЕЕ В ГЛАВИЧКИТЕ ВИ - ЩЕ ТРЯБВЯ ДА СЕ ЗАМИСЛИ , КОЙ ВСЪЩНОСТ Е " ГОСПОДАРЯТ " - Sergo1 Е СПОДЕЛИЛ МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА - ПРОЧЕТЕТЕ ГИ !!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ  И ЗНАЙТЕ - НЕ СТЕ САМИ !!!!


SimplePortal 2.1.1